ne pricaj glupostiEffenberg je napisao/la:Djokoviceve i Nadalove titule mozes komotno izmnoziti sa multiplikatorom od najmanje 1.5 zato sto su imali jedan drugoga, Fedexa i jacu konkurenciju dok je tvoj cica Fedja svoj zadnji GS osvojio kad je bilo normalno da pola igraca na touru umjesto vode iz one flasice povuce sljivu ili viljamovku.Edin TM87 je napisao/la:Djokovic je goat on ce prestic Federera po broju Slamova, vi nemate pojma mi pratimo ovo od 2011. a prije nije bilo konkurencije. Djokovic ce trajat duze od Federera za 2 godine ga prestize.
Hajde sad![]()
i javi se i napisi nekad nesto konstruktivno na temu i nekad kad Nole ne izgubi... Zivio!
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: RE: Re: ATP Tour
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: RE: Re: RE: Re: ATP Tour
Ne pricam. Safin je popio u zivotu vise votke nego vode.delinjo je napisao/la:ne pricaj glupostiEffenberg je napisao/la:Djokoviceve i Nadalove titule mozes komotno izmnoziti sa multiplikatorom od najmanje 1.5 zato sto su imali jedan drugoga, Fedexa i jacu konkurenciju dok je tvoj cica Fedja svoj zadnji GS osvojio kad je bilo normalno da pola igraca na touru umjesto vode iz one flasice povuce sljivu ili viljamovku.Edin TM87 je napisao/la:Djokovic je goat on ce prestic Federera po broju Slamova, vi nemate pojma mi pratimo ovo od 2011. a prije nije bilo konkurencije. Djokovic ce trajat duze od Federera za 2 godine ga prestize.
Hajde sad![]()
i javi se i napisi nekad nesto konstruktivno na temu i nekad kad Nole ne izgubi... Zivio!
![]()
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
ne pricaj gluposti
[/quote]
Ne pricam. Safin je popio u zivotu vise votke nego vode.[/quote]
ajd ti si posten pajdo ajd ti nama priznaj ko je najveci svih vremena ...ajde ajde
Ne pricam. Safin je popio u zivotu vise votke nego vode.[/quote]
ajd ti si posten pajdo ajd ti nama priznaj ko je najveci svih vremena ...ajde ajde
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: ATP Tour
Ne kazem ja da je Fedja levat ja njega postujem. Problem je sto se ovdje vrlo brzo leti omalovaziti Noleta i/ili Rafu. Pa cisto da se zna. Ovdje ima kraljeva koji misle da je Wawrija GOAT spram Noleta! [emoji38]
naravno nema se razloga omalovazavati takva dva igraca ali ide babuka pa 10 praznih mjesta pa ta dvojicaEffenberg je napisao/la:Ne kazem ja da je Fedja levat ja njega postujem. Problem je sto se ovdje vrlo brzo leti omalovaziti Noleta i/ili Rafu. Pa cisto da se zna. Ovdje ima kraljeva koji misle da je Wawrija GOAT spram Noleta! [emoji38]
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma nista prazna mjesta. Ide kako ide. Dobro za fedtarde da nema multiplikatora. Mozda bi i Murray bio tu negdje bara-bara s Fedjom jer je imao i njega i Noleta i Rafudelinjo je napisao/la:naravno nema se razloga omalovazavati takva dva igraca ali ide babuka pa 10 praznih mjesta pa ta dvojicaEffenberg je napisao/la:Ne kazem ja da je Fedja levat ja njega postujem. Problem je sto se ovdje vrlo brzo leti omalovaziti Noleta i/ili Rafu. Pa cisto da se zna. Ovdje ima kraljeva koji misle da je Wawrija GOAT spram Noleta! [emoji38]
a mozda sutra bude smak svijeta ....mozdaEffenberg je napisao/la:Ma nista prazna mjesta. Ide kako ide. Dobro za fedtarde da nema multiplikatora. Mozda bi i Murray bio tu negdje bara-bara s Fedjom jer je imao i njega i Noleta i Rafudelinjo je napisao/la:naravno nema se razloga omalovazavati takva dva igraca ali ide babuka pa 10 praznih mjesta pa ta dvojicaEffenberg je napisao/la:Ne kazem ja da je Fedja levat ja njega postujem. Problem je sto se ovdje vrlo brzo leti omalovaziti Noleta i/ili Rafu. Pa cisto da se zna. Ovdje ima kraljeva koji misle da je Wawrija GOAT spram Noleta! [emoji38]
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@delinho Pa i bice smak svijeta samo ne sutra, ali ce definitivno biti smrt tenisa ako se Andy predugo zadrzi na 1. mjestu a Nole ne podigne igru. Sa polumrtvim Rafom i "babukom" kako ga vi fedtardi zovete, koji je haman i rahmetlija. Kad nedaj Boze Kyrgios bude u top 3. Ili Dimitrov. Kaze pisi CYGS cica Grishi! 
Zanimljivo, 3 od preostala 4 igrača bi pobjedom sutra ostvarili ranking karijere.
Čilić bi bio 6., Murray 1. a Raonic 3.
Čilić bi bio 6., Murray 1. a Raonic 3.
Ja kad sam ovdje pis'o konstruktivno ti se igro u sljaci kantice lopatice...Effenberg je napisao/la:Djokoviceve i Nadalove titule mozes komotno izmnoziti sa multiplikatorom od najmanje 1.5 zato sto su imali jedan drugoga, Fedexa i jacu konkurenciju dok je tvoj cica Fedja svoj zadnji GS osvojio kad je bilo normalno da pola igraca na touru umjesto vode iz one flasice povuce sljivu ili viljamovku.Edin TM87 je napisao/la:Djokovic je goat on ce prestic Federera po broju Slamova, vi nemate pojma mi pratimo ovo od 2011. a prije nije bilo konkurencije. Djokovic ce trajat duze od Federera za 2 godine ga prestize.
Hajde sad![]()
Nemam ja tu mnozit nikakve multiplikacije, @claus i ekipa su te ovdje davno pomnozili s nulom na tu i slicne teme, tako da se nema sta puno dodavat. Zao mi je samo sto nisi mogao gledat Rogera u primeu uzivo, ili jesi al' tad nisi previse razumio bit, no postoji yt sad i toliko materijala pa pocni sto prije.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sve bi to pilo vode, da ja nisam poceo tenis gledati uz Petea, Agassija, Graf i Seles. Haj ba zivio ljudino! Upali ti te videe prahistorije i prisjeti se u kojem stoljecu je zadnji put ljubimac ti dobio nekog ozbiljnijeg igraca! :wawe:Edin TM87 je napisao/la:Ja kad sam ovdje pis'o konstruktivno ti se igro u sljaci kantice lopatice...Effenberg je napisao/la:Djokoviceve i Nadalove titule mozes komotno izmnoziti sa multiplikatorom od najmanje 1.5 zato sto su imali jedan drugoga, Fedexa i jacu konkurenciju dok je tvoj cica Fedja svoj zadnji GS osvojio kad je bilo normalno da pola igraca na touru umjesto vode iz one flasice povuce sljivu ili viljamovku.Edin TM87 je napisao/la:Djokovic je goat on ce prestic Federera po broju Slamova, vi nemate pojma mi pratimo ovo od 2011. a prije nije bilo konkurencije. Djokovic ce trajat duze od Federera za 2 godine ga prestize.
Hajde sad![]()
Nemam ja tu mnozit nikakve multiplikacije, @claus i ekipa su te ovdje davno pomnozili s nulom na tu i slicne teme, tako da se nema sta puno dodavat. Zao mi je samo sto nisi mogao gledat Rogera u primeu uzivo, ili jesi al' tad nisi previse razumio bit, no postoji yt sad i toliko materijala pa pocni sto prije.
Kad je imo 34. Pisao po turu standardno, sad ima 35 pa izracunaj. A mozda Djokovic, Nadal, Murray, Wawrinka nisu ozbiljniji igraci 
Roger Federer the greatest of all time!
Odgledo sam danas sva četiri meča,.... znam... mazohista itd
Prvi nije vrijedan pomena, Sock je simpa tip ali nema on tu šta tražiti
Drugi odsjaj trenutne Novakove forme. Čuo sam juče da je Novak nakon Olimpijade iz privatnih razloga sukcesivno smanjio intenzitet treninga, šta god bili ti razlozi. To bi onda moglo objasniti pad forme i onaj intervju u Beogradu u kojemu je defakto najavio ovo što se dešava. Marin top, neka je u polufinalu, svaka čast.
Treći je neviđeno chokanje Berdycha. Onaj tie break je bio isti ko Graf-Seleš svojevremeno sa razlikom da Štefi nikad niko chokanje neće predbaciti a Berdychu je to svakodnevno. Njegov pogled nakon mini breaka na 9-10 je sve objasnio. Andy je trenutno jedini igrač koji može konstantno igrati na najvišem nivou i zaslužio je taj broj 1 koji ga očito nevjerovatno inspiriše. A i Berdych je OK, trpa lovu u padže bez pretjeranih ambicija i pretjerivanja u treningu. Zato je valjda i uzeo Gorana za trenera, to treba poštovati
Četvrti meč je bio dokaz kako i jednodimenzionalna igra bez plana B može upaliti ako serva sluša. Mada ta Mkloševa serva i nije nešto, uglavnom ide u sredinu. Njemu je boje kada servira sa 190 nasat u ćošak nego sa konstantnih 225 u sredinu. Sutra će to Andy riješiti lijevom.
Prvi nije vrijedan pomena, Sock je simpa tip ali nema on tu šta tražiti
Drugi odsjaj trenutne Novakove forme. Čuo sam juče da je Novak nakon Olimpijade iz privatnih razloga sukcesivno smanjio intenzitet treninga, šta god bili ti razlozi. To bi onda moglo objasniti pad forme i onaj intervju u Beogradu u kojemu je defakto najavio ovo što se dešava. Marin top, neka je u polufinalu, svaka čast.
Treći je neviđeno chokanje Berdycha. Onaj tie break je bio isti ko Graf-Seleš svojevremeno sa razlikom da Štefi nikad niko chokanje neće predbaciti a Berdychu je to svakodnevno. Njegov pogled nakon mini breaka na 9-10 je sve objasnio. Andy je trenutno jedini igrač koji može konstantno igrati na najvišem nivou i zaslužio je taj broj 1 koji ga očito nevjerovatno inspiriše. A i Berdych je OK, trpa lovu u padže bez pretjeranih ambicija i pretjerivanja u treningu. Zato je valjda i uzeo Gorana za trenera, to treba poštovati
Četvrti meč je bio dokaz kako i jednodimenzionalna igra bez plana B može upaliti ako serva sluša. Mada ta Mkloševa serva i nije nešto, uglavnom ide u sredinu. Njemu je boje kada servira sa 190 nasat u ćošak nego sa konstantnih 225 u sredinu. Sutra će to Andy riješiti lijevom.
on kao i rahmetlija ce pocistiti 95 % toura vjerujEffenberg je napisao/la:@delinho Pa i bice smak svijeta samo ne sutra, ali ce definitivno biti smrt tenisa ako se Andy predugo zadrzi na 1. mjestu a Nole ne podigne igru. Sa polumrtvim Rafom i "babukom" kako ga vi fedtardi zovete, koji je haman i rahmetlija. Kad nedaj Boze Kyrgios bude u top 3. Ili Dimitrov. Kaze pisi CYGS cica Grishi!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- branimir85
- Kontakt:
zašto se u priči o najvećim, nikad ne spominje Sampras
a u vrijeme kad je igrao konkurencija je bila strašna
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Presto pit Sampras, poceo pit Safin, ovaj pit Brad.branimir85 je napisao/la:zašto se u priči o najvećim, nikad ne spominje Samprasa u vrijeme kad je igrao konkurencija je bila strašna
Masters je potpun, Thiem je ušao kao zadnji u turnir
Biće to dernek u Londonu, Andy preuzima krunu
Kud on hljebe!jestamaji je napisao/la:Masters je potpun, Thiem je ušao kao zadnji u turnir
Ja mislim da i Dominik sam yebe majke Berdychu za ono chokiranje, i sto se on sad umjesto njega mora ici tamo da blamira!
jedino on igra gore od novakaEffenberg je napisao/la:Kud on hljebe!jestamaji je napisao/la:Masters je potpun, Thiem je ušao kao zadnji u turnir
![]()
![]()
![]()
Ja mislim da i Dominik sam yebe majke Berdychu za ono chokiranje, i sto se on sad umjesto njega mora ici tamo da blamira!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.