13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Pitari ga dizu iznad Besica i pitari ga prizivaju kao da cemo s njim proigrati kao Njemacka. Trenutno jeste najbolji zadnji vezni i to sam i napisao, protiv Belgije je po meni Jajalo bio jednako logican izbor za prvih 11, ali eto nije se proslavio. Protiv Grcke mora startati samo mi je smijesno koliko se prenapuhao a to je vecinom od onih koji nisu dvije utakmice pogledali nego misljenje stvaraju na osnovu tvojih postova.
Od njega ne ocekujem nista spektakularno, nek odigra vidno bolje od Hadzica, nek trci i nek se bori i to je to.
Od njega ne ocekujem nista spektakularno, nek odigra vidno bolje od Hadzica, nek trci i nek se bori i to je to.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
samoposmatram
- Kontakt:
Evo sta se dobije ovakvim izjavama. Mesha prati i uci.babino je napisao/la:Izjave bas onakve kakve trebaju biti!samoposmatram je napisao/la:Treba im svima zabraniti izjave za medije i da samo usmjeravaju pitanja za PR NFSBiH. Svojim glupim izjavama samo skode, jer stvaraju euforiju i pritisak.
Lulic - poraz protiv Grcke bi bio katastrofa
Cimirot - Grci nas se boje.
Krunic - U Grcku idemo po pobjedu.
Ne znam sta bi trebali izjaviti, naravno da je poraz u grckoj katastrofa i ako se kojim slucajem desi, a ne bi trebao, mesha bi vec u avionu morao biti bivsi.
Ne samo zbog tog eventualnog poraza, vec zbog svega uradjenog do tada.
Koliko sam se radovao papetovom odlasku, toliko me i mesha pocinje zabrinjavati.
Trener koji vec mjesec dana ponavlja kako u belgiji nismo trcali i borili se a na teren izvede medu, matu i mireta,uz napadace kakve imamo, po meni ima neki problem.
Nadam se da mu je doslo iz gujice u glavu jer mi bi morali biti bolji od ovih grka za klasu, slicno onoliko koliko je belgija jaca od nas.
babino je napisao/la:Izjave bas onakve kakve trebaju biti!samoposmatram je napisao/la:Treba im svima zabraniti izjave za medije i da samo usmjeravaju pitanja za PR NFSBiH. Svojim glupim izjavama samo skode, jer stvaraju euforiju i pritisak.
Lulic - poraz protiv Grcke bi bio katastrofa
Cimirot - Grci nas se boje.
Krunic - U Grcku idemo po pobjedu.
Ne znam sta bi trebali izjaviti, naravno da je poraz u grckoj katastrofa i ako se kojim slucajem desi, a ne bi trebao, mesha bi vec u avionu morao biti bivsi.
Ne samo zbog tog eventualnog poraza, vec zbog svega uradjenog do tada.
Koliko sam se radovao papetovom odlasku, toliko me i mesha pocinje zabrinjavati.
Trener koji vec mjesec dana ponavlja kako u belgiji nismo trcali i borili se a na teren izvede medu, matu i mireta,uz napadace kakve imamo, po meni ima neki problem.
Nadam se da mu je doslo iz gujice u glavu jer mi bi morali biti bolji od ovih grka za klasu, slicno onoliko koliko je belgija jaca od nas.
ko je napisao da je Cimirot bolji od Besica?pinoglavi je napisao/la:Pitari ga dizu iznad Besica i pitari ga prizivaju kao da cemo s njim proigrati kao Njemacka. Trenutno jeste najbolji zadnji vezni i to sam i napisao, protiv Belgije je po meni Jajalo bio jednako logican izbor za prvih 11, ali eto nije se proslavio. Protiv Grcke mora startati samo mi je smijesno koliko se prenapuhao a to je vecinom od onih koji nisu dvije utakmice pogledali nego misljenje stvaraju na osnovu tvojih postova.
Protiv Grcke u ofanzivu nemamo mi sta cekati i natezati se sa njima.Yebes luzerske poraze i nakaradan mentalitet,napadni bori se trci igraj za gol vise,za svoju naciju i navijace pa i poraz se onda brzo oprosti.A kada igraju pickasto tacno bi tv razbio od muke.
Idemo
Begovic
Vranjes Bicakcic Zukanovic Kolasinac
Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Idemo
Begovic
Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ne možeš trčati i boriti se sa Medunjaninom u sredini. Pjanica vratiti na Harisovo mjesto, a Milicevica gurnuti na desetku.solinas je napisao/la:Protiv Grcke u ofanzivu nemamo mi sta cekati i natezati se sa njima.Yebes luzerske poraze i nakaradan mentalitet,napadni bori se trci igraj za gol vise,za svoju naciju i navijace pa i poraz se onda brzo oprosti.A kada igraju pickasto tacno bi tv razbio od muke.
Idemo
Begovic
Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Ne bih se ja bunio ni da Krunić uleti, mada je to nemoguće poznavajući Mešu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Svako ima svoj ukus i razloge.Jedan borac i trkac i jedan znalac sa loptom (Medo to jeste iako je spor ko moj djed rahmetli).jasmin10 je napisao/la:Ne možeš trčati i boriti se sa Medunjaninom u sredini. Pjanica vratiti na Harisovo mjesto, a Milicevica gurnuti na desetku.solinas je napisao/la:Protiv Grcke u ofanzivu nemamo mi sta cekati i natezati se sa njima.Yebes luzerske poraze i nakaradan mentalitet,napadni bori se trci igraj za gol vise,za svoju naciju i navijace pa i poraz se onda brzo oprosti.A kada igraju pickasto tacno bi tv razbio od muke.
Idemo
Begovic
Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Pjanic nam treba naprijed njegovi pasovi asistencije i sutevi.
Ne znam koji vam je k .sa Milicevicem kar.ina od igraca pojavio se niotkud pravite Mesija od njega.
I frajer debituje u trecoj deceniji uopste nije perspektiva ove repke.Radije bi gledao Duljevica,Stevanovica ili Ordagica bilo koga mladjeg.Memisevic medju najboljima odbranbenim u Holandiji a nema ga na mapi. Kada ce debitovat u 30-toj
Medunjanin i Pjanic skupa ne bi smjeli poceti ni pod kojim uvjetom. Slomit ce ih Grci a mi cemo opet psovati samo ovaj put po Cimirotu da nije trcao dovoljno.
Ovu utakmicu moraju uz Pjanica igrati 2 brza trkaca. U Juventusu se vidi koliko je nemoguce da Pjana osvaja prostor svojim kretnjama. Kada je Dybala unutra sve je bolje i normalnije. Miliceviceve godine tu nisu vazne jer on kada igra uvijek nesto napravi i to ce uraditi i ovaj put. Imamo jos nekoliko igraca koji bi mogli odigrati tu poziciju ali smatram da je on trenutno najbolji. Bazdarevic ce na kocki imati svoj posao pa neka onda i razmislja o tome.
Samo da se zna trku i borbu od Medunjanina ne bi trebalo ocekivati jer ce otreznjenje biti bolno. Danijel je na svom reprezentativnom debiu pokazao koliko mu je vremena potrebno da ucini nesto.
Ovu utakmicu moraju uz Pjanica igrati 2 brza trkaca. U Juventusu se vidi koliko je nemoguce da Pjana osvaja prostor svojim kretnjama. Kada je Dybala unutra sve je bolje i normalnije. Miliceviceve godine tu nisu vazne jer on kada igra uvijek nesto napravi i to ce uraditi i ovaj put. Imamo jos nekoliko igraca koji bi mogli odigrati tu poziciju ali smatram da je on trenutno najbolji. Bazdarevic ce na kocki imati svoj posao pa neka onda i razmislja o tome.
Samo da se zna trku i borbu od Medunjanina ne bi trebalo ocekivati jer ce otreznjenje biti bolno. Danijel je na svom reprezentativnom debiu pokazao koliko mu je vremena potrebno da ucini nesto.
Pa kakve vezebima koliko ima godina ? Lik je nasa nnajbolja 10ka. Sta sad treba zvati samo neku djecu a ove iskusnije poslati kući.solinas je napisao/la:Svako ima svoj ukus i razloge.Jedan borac i trkac i jedan znalac sa loptom (Medo to jeste iako je spor ko moj djed rahmetli).jasmin10 je napisao/la:Ne možeš trčati i boriti se sa Medunjaninom u sredini. Pjanica vratiti na Harisovo mjesto, a Milicevica gurnuti na desetku.solinas je napisao/la:Protiv Grcke u ofanzivu nemamo mi sta cekati i natezati se sa njima.Yebes luzerske poraze i nakaradan mentalitet,napadni bori se trci igraj za gol vise,za svoju naciju i navijace pa i poraz se onda brzo oprosti.A kada igraju pickasto tacno bi tv razbio od muke.
Idemo
Begovic
Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Pjanic nam treba naprijed njegovi pasovi asistencije i sutevi.
Ne znam koji vam je k .sa Milicevicem kar.ina od igraca pojavio se niotkud pravite Mesija od njega.
I frajer debituje u trecoj deceniji uopste nije perspektiva ove repke.Radije bi gledao Duljevica,Stevanovica ili Ordagica bilo koga mladjeg.Memisevic medju najboljima odbranbenim u Holandiji a nema ga na mapi. Kada ce debitovat u 30-toj
Pa debil izvede protiv belgije taj dvojac i jos dva napadacadubrovnik je napisao/la:Medunjanin i Pjanic skupa ne bi smjeli poceti ni pod kojim uvjetom. Slomit ce ih Grci a mi cemo opet psovati samo ovaj put po Cimirotu da nije trcao dovoljno.
This time next year we'll be millionaires.
I sta ces za godinu ili dvije,opet trazi 10-tku i improvizuj.
Sta za godinu ili dvije,kada odu Spahic,Medunjanin,Lulic,Dzeko,Ibisevic i td....
Onda cemo navrat-nanos morati uvoditi te mladje.
Neke stvari treba raditi na vrijeme misliti na buducnost.
Sta za godinu ili dvije,kada odu Spahic,Medunjanin,Lulic,Dzeko,Ibisevic i td....
Pa onda Susic,Krunic ili Milosevic a Milicevica ni ne zvati.solinas je napisao/la:I sta ces za godinu ili dvije,opet trazi 10-tku i improvizuj.
Mesa ga je pozvao i po meni se zakasnilo ali sta je tu je.
Boljeg za to mjesto nemamo i ja mu samo mogu cestitati na pozivu. Ako ces podmladjivati tim ne treba ti ni Medo koji je usput troduplo sporiji.
Mozda ce ga i izvesti tko zna.Momciluk je napisao/la:Pa debil izvede protiv belgije taj dvojac i jos dva napadacadubrovnik je napisao/la:Medunjanin i Pjanic skupa ne bi smjeli poceti ni pod kojim uvjetom. Slomit ce ih Grci a mi cemo opet psovati samo ovaj put po Cimirotu da nije trcao dovoljno.ne znam zasto se nadate da ce medu stavit na klupu protiv grcke.. ako ga izvede yebem mu sve postaje veci neprijatelj reprezentacije od susica i treba odma poceti sa kampanjom protiv njega kao i protiv teleta a sa ovog foruma to se siri kao zaraza na siru javnost tako da ne bi mu bio u kozi kad pocne pljuvanje
Milicevica je probao u prvoj utakmici u kojoj je bio na raspolaganju i ovaj mu je expresno uzvratio asistencijom.
Ja mislim da je u ovoj utakmici vaznije da pojedinci ne igraju vec tko ce igrati umjesto njih.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 07 nov 2016, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pa moraju igrati samo najbolji. Nemamo mi 10 bodova prednosti pa da dajemo mladim igračima da igraju niti igramo sa Gibraltarom.solinas je napisao/la:I sta ces za godinu ili dvije,opet trazi 10-tku i improvizuj.
- robertkosar
- Kontakt:
Jeli vam jasni strucnjaci sto smo zijanili protiv belgije, izgubili smo sredinu terena. Tri mrtvaca nam igraju na sredini pjanic, jajalo i medunjanin svi zajedno pretrcali za 90 min 4 kilometra u briselu i tu je kljuc poraza. Ako ista garnitura bude igrala sredinu onda smo ga dobro popusili i od grka. A Mesa nek baci licencu trenera u zahod poljski da narod moze srat po njoj
i Nek svaki put kad je neki problem u igri pita onog francuza pomocnog sta ce da radi ko nije primjetio na svakoj nasoj utakmici taj i ne treba icu na tekmu 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Milicevic nije najbolji.jasmin10 je napisao/la:Pa moraju igrati samo najbolji. Nemamo mi 10 bodova prednosti pa da dajemo mladim igračima da igraju niti igramo sa Gibraltarom.solinas je napisao/la:I sta ces za godinu ili dvije,opet trazi 10-tku i improvizuj.
Navikli smo da se formacija u repki pravi da bi se "ugurali"mnogi.
Poput Vede na krilo,pa se svojevremeno formacija Tini prilagodjavala na ustrb ekipe i td....
Ponekada treba formaciju prilagoditi ekipi kojom raspolazes.
Pa sta mladima treba dati sansu samo kada imas 10 bod prednosti....
Po toj logici mi danas ne bi imali Dzeku,Pjanica Ibisevica nikoga.....jer koliko znam gurnuti su u vatru kada smo doticali dno.
Bolje u naredne dvije godine gurnuti i forsirati dvojicu ili trojicu, poput Memisevica Cimija i ostalih,nego za par godina mjenjati skoro citav tim.
Ponavljam za tri godine Dzeko,Ibisevic,Lulic,Spahic,Milicevic,Medunjanin,i td neki odlaze neki upoznim godinama....ko ce ih zamjeniti. .....trenutno niko.
Ne postaje se igrac tako sto odigras nekoliko utakmica u reprezentaciji, igrac se postaje u klubu. Ako je neko kvalitet on ce se odmah uklopiti u reperezentaciji, kao Besic, Kolasinac itd. A ako nije, dzaba ti i 50 utakmica uigravanja.solinas je napisao/la:Milicevic nije najbolji.jasmin10 je napisao/la: Pa moraju igrati samo najbolji. Nemamo mi 10 bodova prednosti pa da dajemo mladim igračima da igraju niti igramo sa Gibraltarom.
Poput Vede na krilo,pa se svojevremeno formacija Tini prilagodjavala na ustrb ekipe i td....
Po toj logici mi danas ne bi imali Dzeku,Pjanica Ibisevica nikoga.....jer koliko znam gurnuti su u vatru kada smo doticali dno.
Bolje u naredne dvije godine gurnuti i forsirati dvojicu ili trojicu, poput Memisevica Cimija i ostalih,nego za par godina mjenjati skoro citav tim.
Ponavljam za tri godine Dzeko,Ibisevic,Lulic,Spahic,Milicevic,Medunjanin,i td neki odlaze neki upoznim godinama....ko ce ih zamjeniti. .....trenutno niko.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pa kako ce ih zamijeniti kada niko nema približan kvalitet? Nije reprezentacija kriva što su limitirani. Za reprezentaciju moraju igrati samo najbolji bez obzira na godine.
Znaci Memisevic kao jedan od najboljih(trenutno)defanzivaca u Holandiji nije igrac i ne zasluzuje sansu ispred dinosaurusa Spahica kojeg moja nena moze pretrcati....Pivopija je napisao/la:Ne postaje se igrac tako sto odigras nekoliko utakmica u reprezentaciji, igrac se postaje u klubu. Ako je neko kvalitet on ce se odmah uklopiti u reperezentaciji, kao Besic, Kolasinac itd. A ako nije, dzaba ti i 50 utakmica uigravanja.solinas je napisao/la:Milicevic nije najbolji.jasmin10 je napisao/la: Pa moraju igrati samo najbolji. Nemamo mi 10 bodova prednosti pa da dajemo mladim igračima da igraju niti igramo sa Gibraltarom.
Cimirot kao standardan u jednom od najjacih Grckih klubova nije igrac i radije cemo izmisljati pozicije igracima nego da on igra......
Ok.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, hurem, kakarut i 31 gost.