13.11.2016. Grčka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Protiv Grčke očekujem...

Pobjedu
85
43%
Remi
64
33%
Poraz
47
24%

Ukupno glasova: 196

pinoglavi
Kontakt:

Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la pinoglavi » 07 nov 2016, 18:18

Pitari ga dizu iznad Besica i pitari ga prizivaju kao da cemo s njim proigrati kao Njemacka. Trenutno jeste najbolji zadnji vezni i to sam i napisao, protiv Belgije je po meni Jajalo bio jednako logican izbor za prvih 11, ali eto nije se proslavio. Protiv Grcke mora startati samo mi je smijesno koliko se prenapuhao a to je vecinom od onih koji nisu dvije utakmice pogledali nego misljenje stvaraju na osnovu tvojih postova.
Od njega ne ocekujem nista spektakularno, nek odigra vidno bolje od Hadzica, nek trci i nek se bori i to je to.
Nad tobom sunce najljepše sja

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 nov 2016, 18:22

babino je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Treba im svima zabraniti izjave za medije i da samo usmjeravaju pitanja za PR NFSBiH. Svojim glupim izjavama samo skode, jer stvaraju euforiju i pritisak.
Lulic - poraz protiv Grcke bi bio katastrofa
Cimirot - Grci nas se boje.
Krunic - U Grcku idemo po pobjedu.
Izjave bas onakve kakve trebaju biti!
Ne znam sta bi trebali izjaviti, naravno da je poraz u grckoj katastrofa i ako se kojim slucajem desi, a ne bi trebao, mesha bi vec u avionu morao biti bivsi.
Ne samo zbog tog eventualnog poraza, vec zbog svega uradjenog do tada.
Koliko sam se radovao papetovom odlasku, toliko me i mesha pocinje zabrinjavati.
Trener koji vec mjesec dana ponavlja kako u belgiji nismo trcali i borili se a na teren izvede medu, matu i mireta,uz napadace kakve imamo, po meni ima neki problem.
Nadam se da mu je doslo iz gujice u glavu jer mi bi morali biti bolji od ovih grka za klasu, slicno onoliko koliko je belgija jaca od nas.
Evo sta se dobije ovakvim izjavama. Mesha prati i uci.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 nov 2016, 18:33

babino je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Treba im svima zabraniti izjave za medije i da samo usmjeravaju pitanja za PR NFSBiH. Svojim glupim izjavama samo skode, jer stvaraju euforiju i pritisak.
Lulic - poraz protiv Grcke bi bio katastrofa
Cimirot - Grci nas se boje.
Krunic - U Grcku idemo po pobjedu.
Izjave bas onakve kakve trebaju biti!
Ne znam sta bi trebali izjaviti, naravno da je poraz u grckoj katastrofa i ako se kojim slucajem desi, a ne bi trebao, mesha bi vec u avionu morao biti bivsi.
Ne samo zbog tog eventualnog poraza, vec zbog svega uradjenog do tada.
Koliko sam se radovao papetovom odlasku, toliko me i mesha pocinje zabrinjavati.
Trener koji vec mjesec dana ponavlja kako u belgiji nismo trcali i borili se a na teren izvede medu, matu i mireta,uz napadace kakve imamo, po meni ima neki problem.
Nadam se da mu je doslo iz gujice u glavu jer mi bi morali biti bolji od ovih grka za klasu, slicno onoliko koliko je belgija jaca od nas.
:thumbup: Nit oduzet, nit dodat. Sve je bitno zapisano u tvom postu. Takve i slicne stvari i jesu ono sto mene vec neko vrijeme brine u vezi Bazdarevica. Obecavao je svasta a na kraju balade je slicniji Safetu nego u vremenu kada je tek dosao. O podmladjivanju ekipe i vodjenju utakmica se ne moze ozbiljno ni pisati.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 nov 2016, 19:11

pinoglavi je napisao/la:Pitari ga dizu iznad Besica i pitari ga prizivaju kao da cemo s njim proigrati kao Njemacka. Trenutno jeste najbolji zadnji vezni i to sam i napisao, protiv Belgije je po meni Jajalo bio jednako logican izbor za prvih 11, ali eto nije se proslavio. Protiv Grcke mora startati samo mi je smijesno koliko se prenapuhao a to je vecinom od onih koji nisu dvije utakmice pogledali nego misljenje stvaraju na osnovu tvojih postova.
Od njega ne ocekujem nista spektakularno, nek odigra vidno bolje od Hadzica, nek trci i nek se bori i to je to.
ko je napisao da je Cimirot bolji od Besica?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 nov 2016, 19:26

Protiv Grcke u ofanzivu nemamo mi sta cekati i natezati se sa njima.Yebes luzerske poraze i nakaradan mentalitet,napadni bori se trci igraj za gol vise,za svoju naciju i navijace pa i poraz se onda brzo oprosti.A kada igraju pickasto tacno bi tv razbio od muke.
Idemo

Begovic

Vranjes Bicakcic Zukanovic Kolasinac
Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 nov 2016, 19:35

solinas je napisao/la:Protiv Grcke u ofanzivu nemamo mi sta cekati i natezati se sa njima.Yebes luzerske poraze i nakaradan mentalitet,napadni bori se trci igraj za gol vise,za svoju naciju i navijace pa i poraz se onda brzo oprosti.A kada igraju pickasto tacno bi tv razbio od muke.
Idemo

Begovic

Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Ne možeš trčati i boriti se sa Medunjaninom u sredini. Pjanica vratiti na Harisovo mjesto, a Milicevica gurnuti na desetku.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 nov 2016, 19:41

Ne bih se ja bunio ni da Krunić uleti, mada je to nemoguće poznavajući Mešu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 nov 2016, 19:49

jasmin10 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Protiv Grcke u ofanzivu nemamo mi sta cekati i natezati se sa njima.Yebes luzerske poraze i nakaradan mentalitet,napadni bori se trci igraj za gol vise,za svoju naciju i navijace pa i poraz se onda brzo oprosti.A kada igraju pickasto tacno bi tv razbio od muke.
Idemo

Begovic

Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Ne možeš trčati i boriti se sa Medunjaninom u sredini. Pjanica vratiti na Harisovo mjesto, a Milicevica gurnuti na desetku.
Svako ima svoj ukus i razloge.Jedan borac i trkac i jedan znalac sa loptom (Medo to jeste iako je spor ko moj djed rahmetli).
Pjanic nam treba naprijed njegovi pasovi asistencije i sutevi.
Ne znam koji vam je k .sa Milicevicem kar.ina od igraca pojavio se niotkud pravite Mesija od njega.
I frajer debituje u trecoj deceniji uopste nije perspektiva ove repke.Radije bi gledao Duljevica,Stevanovica ili Ordagica bilo koga mladjeg.Memisevic medju najboljima odbranbenim u Holandiji a nema ga na mapi. Kada ce debitovat u 30-toj :?:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 nov 2016, 20:06

Medunjanin i Pjanic skupa ne bi smjeli poceti ni pod kojim uvjetom. Slomit ce ih Grci a mi cemo opet psovati samo ovaj put po Cimirotu da nije trcao dovoljno.
Ovu utakmicu moraju uz Pjanica igrati 2 brza trkaca. U Juventusu se vidi koliko je nemoguce da Pjana osvaja prostor svojim kretnjama. Kada je Dybala unutra sve je bolje i normalnije. Miliceviceve godine tu nisu vazne jer on kada igra uvijek nesto napravi i to ce uraditi i ovaj put. Imamo jos nekoliko igraca koji bi mogli odigrati tu poziciju ali smatram da je on trenutno najbolji. Bazdarevic ce na kocki imati svoj posao pa neka onda i razmislja o tome.
Samo da se zna trku i borbu od Medunjanina ne bi trebalo ocekivati jer ce otreznjenje biti bolno. Danijel je na svom reprezentativnom debiu pokazao koliko mu je vremena potrebno da ucini nesto.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 nov 2016, 20:18

solinas je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Idemo

Begovic

Cimirot Medunjanin
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Svako ima svoj ukus i razloge.Jedan borac i trkac i jedan znalac sa loptom (Medo to jeste iako je spor ko moj djed rahmetli).
Pjanic nam treba naprijed njegovi pasovi asistencije i sutevi.
Ne znam koji vam je k .sa Milicevicem kar.ina od igraca pojavio se niotkud pravite Mesija od njega.
I frajer debituje u trecoj deceniji uopste nije perspektiva ove repke.Radije bi gledao Duljevica,Stevanovica ili Ordagica bilo koga mladjeg.Memisevic medju najboljima odbranbenim u Holandiji a nema ga na mapi. Kada ce debitovat u 30-toj :?:
Pa kakve vezebima koliko ima godina ? Lik je nasa nnajbolja 10ka. Sta sad treba zvati samo neku djecu a ove iskusnije poslati kući.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 nov 2016, 20:23

dubrovnik je napisao/la:Medunjanin i Pjanic skupa ne bi smjeli poceti ni pod kojim uvjetom. Slomit ce ih Grci a mi cemo opet psovati samo ovaj put po Cimirotu da nije trcao dovoljno.
Pa debil izvede protiv belgije taj dvojac i jos dva napadaca :crazy: ne znam zasto se nadate da ce medu stavit na klupu protiv grcke.. ako ga izvede yebem mu sve postaje veci neprijatelj reprezentacije od susica i treba odma poceti sa kampanjom protiv njega kao i protiv teleta a sa ovog foruma to se siri kao zaraza na siru javnost tako da ne bi mu bio u kozi kad pocne pljuvanje :mrgreen:
This time next year we'll be millionaires.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 nov 2016, 20:24

I sta ces za godinu ili dvije,opet trazi 10-tku i improvizuj.
Sta za godinu ili dvije,kada odu Spahic,Medunjanin,Lulic,Dzeko,Ibisevic i td....
Onda cemo navrat-nanos morati uvoditi te mladje.
Neke stvari treba raditi na vrijeme misliti na buducnost.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 nov 2016, 20:31

solinas je napisao/la:I sta ces za godinu ili dvije,opet trazi 10-tku i improvizuj.
Sta za godinu ili dvije,kada odu Spahic,Medunjanin,Lulic,Dzeko,Ibisevic i td....
Pa onda Susic,Krunic ili Milosevic a Milicevica ni ne zvati.
Mesa ga je pozvao i po meni se zakasnilo ali sta je tu je.
Boljeg za to mjesto nemamo i ja mu samo mogu cestitati na pozivu. Ako ces podmladjivati tim ne treba ti ni Medo koji je usput troduplo sporiji.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 nov 2016, 20:35

Momciluk je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Medunjanin i Pjanic skupa ne bi smjeli poceti ni pod kojim uvjetom. Slomit ce ih Grci a mi cemo opet psovati samo ovaj put po Cimirotu da nije trcao dovoljno.
Pa debil izvede protiv belgije taj dvojac i jos dva napadaca :crazy: ne znam zasto se nadate da ce medu stavit na klupu protiv grcke.. ako ga izvede yebem mu sve postaje veci neprijatelj reprezentacije od susica i treba odma poceti sa kampanjom protiv njega kao i protiv teleta a sa ovog foruma to se siri kao zaraza na siru javnost tako da ne bi mu bio u kozi kad pocne pljuvanje :mrgreen:
Mozda ce ga i izvesti tko zna.
Milicevica je probao u prvoj utakmici u kojoj je bio na raspolaganju i ovaj mu je expresno uzvratio asistencijom.
Ja mislim da je u ovoj utakmici vaznije da pojedinci ne igraju vec tko ce igrati umjesto njih.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 07 nov 2016, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 nov 2016, 20:54

solinas je napisao/la:I sta ces za godinu ili dvije,opet trazi 10-tku i improvizuj.
Pa moraju igrati samo najbolji. Nemamo mi 10 bodova prednosti pa da dajemo mladim igračima da igraju niti igramo sa Gibraltarom.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 nov 2016, 21:39

Jeli vam jasni strucnjaci sto smo zijanili protiv belgije, izgubili smo sredinu terena. Tri mrtvaca nam igraju na sredini pjanic, jajalo i medunjanin svi zajedno pretrcali za 90 min 4 kilometra u briselu i tu je kljuc poraza. Ako ista garnitura bude igrala sredinu onda smo ga dobro popusili i od grka. A Mesa nek baci licencu trenera u zahod poljski da narod moze srat po njoj :puke: i Nek svaki put kad je neki problem u igri pita onog francuza pomocnog sta ce da radi ko nije primjetio na svakoj nasoj utakmici taj i ne treba icu na tekmu :sick:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 nov 2016, 21:47

jasmin10 je napisao/la:
Pa moraju igrati samo najbolji. Nemamo mi 10 bodova prednosti pa da dajemo mladim igračima da igraju niti igramo sa Gibraltarom.
Milicevic nije najbolji.
Navikli smo da se formacija u repki pravi da bi se "ugurali"mnogi.
Poput Vede na krilo,pa se svojevremeno formacija Tini prilagodjavala na ustrb ekipe i td....
Ponekada treba formaciju prilagoditi ekipi kojom raspolazes.
Pa sta mladima treba dati sansu samo kada imas 10 bod prednosti....
Po toj logici mi danas ne bi imali Dzeku,Pjanica Ibisevica nikoga.....jer koliko znam gurnuti su u vatru kada smo doticali dno.
Bolje u naredne dvije godine gurnuti i forsirati dvojicu ili trojicu, poput Memisevica Cimija i ostalih,nego za par godina mjenjati skoro citav tim.
Ponavljam za tri godine Dzeko,Ibisevic,Lulic,Spahic,Milicevic,Medunjanin,i td neki odlaze neki upoznim godinama....ko ce ih zamjeniti. .....trenutno niko.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 07 nov 2016, 21:52

solinas je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: Pa moraju igrati samo najbolji. Nemamo mi 10 bodova prednosti pa da dajemo mladim igračima da igraju niti igramo sa Gibraltarom.
Milicevic nije najbolji.
Poput Vede na krilo,pa se svojevremeno formacija Tini prilagodjavala na ustrb ekipe i td....
Po toj logici mi danas ne bi imali Dzeku,Pjanica Ibisevica nikoga.....jer koliko znam gurnuti su u vatru kada smo doticali dno.
Bolje u naredne dvije godine gurnuti i forsirati dvojicu ili trojicu, poput Memisevica Cimija i ostalih,nego za par godina mjenjati skoro citav tim.
Ponavljam za tri godine Dzeko,Ibisevic,Lulic,Spahic,Milicevic,Medunjanin,i td neki odlaze neki upoznim godinama....ko ce ih zamjeniti. .....trenutno niko.
Ne postaje se igrac tako sto odigras nekoliko utakmica u reprezentaciji, igrac se postaje u klubu. Ako je neko kvalitet on ce se odmah uklopiti u reperezentaciji, kao Besic, Kolasinac itd. A ako nije, dzaba ti i 50 utakmica uigravanja.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 nov 2016, 21:56

Pa kako ce ih zamijeniti kada niko nema približan kvalitet? Nije reprezentacija kriva što su limitirani. Za reprezentaciju moraju igrati samo najbolji bez obzira na godine.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 nov 2016, 21:58

Pivopija je napisao/la:
solinas je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: Pa moraju igrati samo najbolji. Nemamo mi 10 bodova prednosti pa da dajemo mladim igračima da igraju niti igramo sa Gibraltarom.
Milicevic nije najbolji.
Ne postaje se igrac tako sto odigras nekoliko utakmica u reprezentaciji, igrac se postaje u klubu. Ako je neko kvalitet on ce se odmah uklopiti u reperezentaciji, kao Besic, Kolasinac itd. A ako nije, dzaba ti i 50 utakmica uigravanja.
Znaci Memisevic kao jedan od najboljih(trenutno)defanzivaca u Holandiji nije igrac i ne zasluzuje sansu ispred dinosaurusa Spahica kojeg moja nena moze pretrcati....
Cimirot kao standardan u jednom od najjacih Grckih klubova nije igrac i radije cemo izmisljati pozicije igracima nego da on igra......
Ok.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87, RobijasiZenica1988, totasef1, Venom i 41 gost.