FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
mohikanac123
- Kontakt:
FK Željezničar
**** Kozarica. Vi pricate o Mismovicu ko da je donio milion u klub. A ne potrosio sve s kamare. I sad kao bolji od nekoga. Koga ??
Amar Osim gospodar familije !
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakve bolan veze ima Kozoric s danasnjom upravom?z1921 je napisao/la:Cime je zavalio Kozaric?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Mene zanima odakle vama podaci o finansijama?
Ja imam samo one koje je Gredić iznio.
Pa sad, ili ste vidoviti, ili ste neka čivija u klubu ili samo ser.ete. A haman da sam 100% siguran da je ovo zadnje.
Ja imam samo one koje je Gredić iznio.
Pa sad, ili ste vidoviti, ili ste neka čivija u klubu ili samo ser.ete. A haman da sam 100% siguran da je ovo zadnje.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
mohikanac123
- Kontakt:
Svi seru. Samo kod misketa ne smrdi
Šta reći na ovaj njegov post semshzna je napisao/la:Aferim "Željovac".amazon je napisao/la:Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
Kao i na 99% svih dosadašnjih sa desetak nikova
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
- Incognito87
- Kontakt:
biće skupština i finansijski izvještaj na istoj pa ćemo vidjeti ko sere a ko goovna jede.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Neka je sramota ovoga jadnika ! Sram te i stid bilo, placenice jedan !shzna je napisao/la:Aferim "Željovac".amazon je napisao/la:Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
Navijac Zeljeznicara koji navija da Zeljeznicar izgubi!? Takav ne postoji !!!!!
- amazon
- Kontakt:
Ko se maca lati, od maca ce poginuti! Uvijek bilo i bice.
Obecavati igracima, kule i gradove i slagati. Na kraju ih otjerat a da mislis da ce tebi dobro biti, grdno su se zajebal.
A to ce te da vidite djecaci u sljedecim utakmicama.
Kad se mogao Odovic otjerati da bi Mulalic bio trener, sigurno mu se nije moglo vratiti bolje nego da ga otjeraju. A tako ce uprava zavrsiti. Iako sam licno da Misimovic ostane u klubu i da nema nikakvog dodira s igracima nego da radi ono sto zna. I da ne misli da je njegov privatni klub jer nije!
A posto je to nemoguce zavrsit ce kao njegovi potrci, ublehasi.
Obecavati igracima, kule i gradove i slagati. Na kraju ih otjerat a da mislis da ce tebi dobro biti, grdno su se zajebal.
A to ce te da vidite djecaci u sljedecim utakmicama.
Kad se mogao Odovic otjerati da bi Mulalic bio trener, sigurno mu se nije moglo vratiti bolje nego da ga otjeraju. A tako ce uprava zavrsiti. Iako sam licno da Misimovic ostane u klubu i da nema nikakvog dodira s igracima nego da radi ono sto zna. I da ne misli da je njegov privatni klub jer nije!
A posto je to nemoguce zavrsit ce kao njegovi potrci, ublehasi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ako ste protivnici Uprave ti koji zelis Zelji da izgubi sve utakmice do kraja te Kemo Kozaric koji jasno kaze da ne zeli da ide na Zeljine utakmice zbog nekih ljudi, hvala vama sto ste mi oci otvorili te otklonili sve dileme.
Samo jako, Senade !
Samo jako, Senade !
- amazon
- Kontakt:
Te price o Kozaricu vam poturaju oni koji to poturaju iz licni interesa. Jer ciji je babo ostao bez pozicije, koga je sklonio, itd. Opet neki licni interesi ispred Zelje. Je.be mi se za Kozarica, a isto tako za Misketa, al te price prodajite djeci po forumima, meni neces.Thetraphak1921 je napisao/la:Ako ste protivnici Uprave ti koji zelis Zelji da izgubi sve utakmice do kraja te Kemo Kozaric koji jasno kaze da ne zeli da ide na Zeljine utakmice zbog nekih ljudi, hvala vama sto ste mi oci otvorili te otklonili sve dileme.
Samo jako, Senade !
Vase bitke, mene ne zanimaju, jer vi ne gledate Zelju nego licne interese. Mog babu otjerao Kozaric sad cu ja sr.ati po njemu i tako u krug.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sram te bilo, jade jedan placenicki !
Docekah i dan kada neko ko se predstavlja navijacem Zelje, navija da Zeljeznicar izgubi sve utakmice do kraja polusezone.
Docekah i dan kada neko ko se predstavlja navijacem Zelje, navija da Zeljeznicar izgubi sve utakmice do kraja polusezone.
Kozariceva raja. Ni on ne dolazi na utakmice zbog upraveamazon je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Ako se budu vratile stare ublehe Grbavica me nece vidjeti dok ne odu.Braca blizanciz1921 je napisao/la: Samo da Miske ostane u klubu, ja se ne sekiram onda. Kozaric ako opet udje u klub ja stadiona ocima vise vidjet necu. Majke mu se najebem!Vise ne zna s kojeg acc ce pisati
SLomi se
![]()
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Ovo nisu istineshzna je napisao/la:Aferim "Željovac".amazon je napisao/la:Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
Stidite se svi koji vise volite Zeljin neuspjeh zarad odlaska uprave ili blacenja.Otidjite pred ogledalo i pogledajte se , ili jos bolje pogledajte u novcanik da nemate clansku anamonih ... E sta necu procitati ovdje i cime se pojedinci sluze, reci cu vam jedno , i to je jedino vrijedno Zeljeznicar iznad svega !
Radnička klasa !
Nista mi draze i ljepse nema kad placenici padnu qurcu za usi 
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
Ne treba rukovodeci kadar napadati radi Jahica i transfer politike. Petrovic i Cenan se pitaju isto kao sto su Oda, Capljic, Mulalic i Kostic 
- MocMahale444
Sto se cudite nije prvi put da žele da Željo izgubi. 24/7 je tako.Fuj fuj fuj
Nego uprava je Titina
veliko postovanje i s bismiletom da se sve to stabilizuje kako treba.
Nego uprava je Titina
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
takvim potezom igraci bi najvise suknuli nama, navijacima.amazon je napisao/la:Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
iako sam imao, vise nemam dileme. ti nisi navijac Zelje da Bog kaze!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Vi od zatupljenosti ne vidite dalje od nosa. Neznalice sto prije moraju otici. Ne znaju i ne mogu voditi nogometni klub. Spinovanje preko forum nindji im jedino ide.
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
jedno je burazeru biti nezadovoljan radom uprave i traziti smjene, a drugo je prizeljkivati poraze na terenu.TikTak je napisao/la:Vi od zatupljenosti ne vidite dalje od nosa. Neznalice sto prije moraju otici. Ne znaju i ne mogu voditi nogometni klub. Spinovanje preko forum nindji im jedino ide.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Koga briga za Kozarica i Misimovića, dajte Amara da se igramo opet sa svima. Daj da uzivamo u fudbalu , pustite spletke 
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Plavamamba, StriktnoZlo, Venom i 35 gostiju.