FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 09 nov 2016, 10:13

za_zivot_cijeli je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Vi od zatupljenosti ne vidite dalje od nosa. Neznalice sto prije moraju otici. Ne znaju i ne mogu voditi nogometni klub. Spinovanje preko forum nindji im jedino ide.
jedno je burazeru biti nezadovoljan radom uprave i traziti smjene, a drugo je prizeljkivati poraze na terenu.
Kao prvo nisam ja napravio da prosle godine nismo otisli u evropu, kao sto nisam ni ove napravio ekipu koja ne moze da se bori za trofej, a Boga mi ni za evropu.

Kao sto vidim da oni sami nemaju obraza otici, a imaju obraza da svoj neuspjeh istresaju na igracima i da ih tjeraju i dovode a pri tome lazu o nekom evropskom Zelji. Nek' im igraci vrate istom mjerom, a ti to zakljuci kako zelis jer imas pravo na to.
A to da li sam ja navijac neces odluciti ti niti bilo ko ovdje. Mlatite praznu slamu vec danima.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 nov 2016, 11:41

Evo u Avazu pise da je Galata pratila Memiju, al da zbog loseg terena nije mogao pokazati nista.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 09 nov 2016, 12:15

Ja licno ne vjerujem da ovde neko prizeljkuje negativne rezultate bili to porazi ili nerjeseno ! Trenutno najveci problem je negativna atmosfera i pritisak koji se reflektuje na igrace samim tim i rezultate ! Moje licno misljenje je da je uprava iz straha od armije vjernih ali i razocaranih navijaca nagovjestila borbu za duplu krunu kroz nesretnog slovenca koji neznajuci gdje je dosao i iz prevelike zelje da

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 09 nov 2016, 12:19

se dokaze u velikom klubu to i rekao to jest obecao ! Jednostavno ova ekipa nema kvalitet a ni kapacitet da napravi nesto vise ! Zato eventualni izlazak u evropu ce bit ravan senzaciji sto je jako zalosno a procitah negdje da nas se vise nigdje ne boje i to je za zapitat se dobro !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 nov 2016, 12:28

Kad pogledamo klubove koji igraju Pl, kad pogledamo koliko mi imamo para u odnosu na njih, kad pogledamo kakve plate dajemo igracima, kad pogledamo koliko navijaca imamo, a mi smo u rangu s ekipama 10 puta slabijim od nas. Znaci osrednji klub Pl, u kojem uprava prodaje ublehe vec druga godina.
Znaci imali su sve u svojim rukama da naprave sta zele. Pun stadion, donacije, raja punila stadion i sad je problem u drugima sto su oni nesposobni. Bajke su na drugom spratu.
Ublehasi trebaju napustit klub sto prije.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 nov 2016, 12:35

Sutra Uprava otkriva datum pocetka izgradnje istocne tribine. Konferencija u 11.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 nov 2016, 12:49

Da ne bi bilo nesporazuma oko toga jesmo li za ovo ili ono treba u ovim teškim trenucima podržati našeg Želju a lično ču suditi upravi po ispunjenosti obečanja. Znači titula i istok prva faza završena u ovoj godini. :salut:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 09 nov 2016, 13:01

Pa nisu lego kockice da je sklope i završe u ovoj godini. Neka bude do proljeća pa je opet dobro, da se i ta priča napokon završi, da možemo krenuti dalje. Od titule nema ništa, šansa je Kup, a Evropa ako se ne izbori neka iz svojih džepova namire milion ili neka se kupe!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 nov 2016, 13:07

zeljoooooooooo je napisao/la:Pa nisu lego kockice da je sklope i završe u ovoj godini. Neka bude do proljeća pa je opet dobro, da se i ta priča napokon završi, da možemo krenuti dalje. Od titule nema ništa, šansa je Kup, a Evropa ako se ne izbori neka iz svojih džepova namire milion ili neka se kupe!
Evo uredu.
Nisu bile lego kockice s proljeća kad su nam obećali ovo što ja danas "tražim", znači uz pretpostavku da su bili zdravog razuma prilikom obećanja koja su dali valjda nije grijeh tražiti da ispune to SVOJE obećanje. Dalje, spustili smo u međuvremenu ljestvicu rezultatskih želja. Opet se vraćamo na priču ko je dao obećanje da čemo uzeti šampionsku titulu ti i ja ili uprava.
Ali kao što na početku rekoh evo slažem se , hajmo se kolektivno posuti pepelom i zažmiriti na sve što su nam obećali ako će to pomoći Želji.
Željo iznad svih

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 nov 2016, 13:12

zeljoooooooooo je napisao/la:Pa nisu lego kockice da je sklope i završe u ovoj godini. Neka bude do proljeća pa je opet dobro, da se i ta priča napokon završi, da možemo krenuti dalje. Od titule nema ništa, šansa je Kup, a Evropa ako se ne izbori neka iz svojih džepova namire milion ili neka se kupe!
ma sad je to napredovalo brate to ide prebrzo samo kad imas sredstva radnu snagu....Istok ce se izroditi za mjesec dva ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2016, 13:13

narodniheroj je napisao/la:Da ne bi bilo nesporazuma oko toga jesmo li za ovo ili ono treba u ovim teškim trenucima podržati našeg Želju a lično ču suditi upravi po ispunjenosti obečanja. Znači titula i istok prva faza završena u ovoj godini. :salut:
Nisu ovo teški trenuci. Teški trenuci su bili 2013., a ovo je pjesma.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 nov 2016, 13:14

Ako krene u decembru moglo bi biti gotovo do pocetka polusezone. Ionako ne igramo prvu na Grbavici tako da imaju i tu bar malo vremena da dovrse pa da bude sve gotovo do marta.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 09 nov 2016, 13:22

narodniheroj je napisao/la:
Evo uredu.
Nisu bile lego kockice s proljeća kad su nam obećali ovo što ja danas "tražim", znači uz pretpostavku da su bili zdravog razuma prilikom obećanja koja su dali valjda nije grijeh tražiti da ispune to SVOJE obećanje. Dalje, spustili smo u međuvremenu ljestvicu rezultatskih želja. Opet se vraćamo na priču ko je dao obećanje da čemo uzeti šampionsku titulu ti i ja ili uprava.
Ali kao što na početku rekoh evo slažem se , hajmo se kolektivno posuti pepelom i zažmiriti na sve što su nam obećali ako će to pomoći Želji.
Željo iznad svih
Realno na brzinu gradnje istoka smo mogli mi uticati, ali nismo. Opet se glasalo za parazita i dok je god parazit tu bilo kakvi radovi na stadionu ce biti usporeni. Sreca u nesreci je sto gradimo svojim sredstvima da se pronasao neki investitor ne bi ovo jos zadugo zazivjelo ili ne bi nikako. Isto je sreca sto je izborna godina bila pa se skupljali glasovi tako sto ce se finansijski pomoci. Mislim da je usvojeno 100000 KM od grada i 100000 KM od opstine.

Ali opet je bolje i u decembru nego nikada. Ako imas para bit ce gotov za 2 mjeseca, ako nemas bit ce za 5-10-15... mjeseci.

To za ljestvicu macku o rep, bez trofeja nemaju sta pricati.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 nov 2016, 13:36

Virtu4l je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Da ne bi bilo nesporazuma oko toga jesmo li za ovo ili ono treba u ovim teškim trenucima podržati našeg Želju a lično ču suditi upravi po ispunjenosti obečanja. Znači titula i istok prva faza završena u ovoj godini. :salut:
Ti si bolan željovac nisi pitar, kakvi teški trenuci u 2013 ???
Na mom kućnom kalendaru pisali samo mjeseci a umjesto godine pisalo DOMINACIJA, znači 2013 = dominacija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2016, 13:44

Virtu4l je napisao/la:
Na mom kućnom kalendaru pisali samo mjeseci a umjesto godine pisalo DOMINACIJA, znači 2013 = dominacija
Da, na sportskom planu dominacija, a iza zavjese su nas milimetri dijelili od stečaja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 nov 2016, 13:46

Virtu4l je napisao/la:
da i od te dominacije milimetri su te dijelili da sada klub bude u srecaju ...i da gledamo Zelju Royal u kantonalnom prvenstvu ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 nov 2016, 13:59

Izbrisah podugačak post, neću da kenjam moraš s oprezom pisati jer rizikuješ da te se okarakteriše kao "nečijeg".
Ja kao najobičniji navijač, kojeg interesuje otići na utakmicu i pogledati na tabelu, znam da je ta 2013 bila teška godina za sve navijače u ovoj državi koji nisu navijači Želje. E tu višu matematiku prepuštam navijačima koji na utakmice idu iz drugih razloga. Živili

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 09 nov 2016, 14:04

LjoZee je napisao/la:Sutra Uprava otkriva datum pocetka izgradnje istocne tribine. Konferencija u 11.
:clap: :clap: :clap:. Aplaudiram i zahvaljujem se na pocetku gradnje. Halalim laganje navijaca i kasnjenje a izgradjen istok nece ih uciniti manjim nogometnim neznalicama.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 nov 2016, 14:09

Jesu nasi danas otisli u Medjugorje ili idu sutra ?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 nov 2016, 14:42

Konacno lijepe vijesti za istocnu tribinu, napokon blizi se i taj dan kada pocinju radovi na izgradnji. Stadion ce izgledati puno ljepse i modernije kada se okoncaju radovi. Mislim da se za 3-5 mjeseci moze izgraditi ta tribina, za pola godine maksimalno. uh kakav ce to stadion da bude....aBd!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MisterBlue, WeekendOffender i 44 gosta.