narodniheroj je napisao/la:zeljoooooooooo je napisao/la:Pa nisu lego kockice da je sklope i završe u ovoj godini. Neka bude do proljeća pa je opet dobro, da se i ta priča napokon završi, da možemo krenuti dalje. Od titule nema ništa, šansa je Kup, a Evropa ako se ne izbori neka iz svojih džepova namire milion ili neka se kupe!
Evo uredu.
Nisu bile lego kockice s proljeća kad su nam obećali ovo što ja danas "tražim", znači uz pretpostavku da su bili zdravog razuma prilikom obećanja koja su dali valjda nije grijeh tražiti da ispune to SVOJE obećanje. Dalje, spustili smo u međuvremenu ljestvicu rezultatskih želja. Opet se vraćamo na priču ko je dao obećanje da čemo uzeti šampionsku titulu ti i ja ili uprava.
Ali kao što na početku rekoh evo slažem se , hajmo se kolektivno posuti pepelom i zažmiriti na sve što su nam obećali ako će to pomoći Želji.
Željo iznad svih
Moje mišljenje je da bi bilo u roku da nije bilo opstrukcija. A svi znamo da se ovo zakomplikovalo bespotrebno.
Sa druge strane, volio bih da je već imamo izgrađenu, ali u svakom slučaju neću sekunde jedne zahatariti ako bude gotova na proljeće. Čekali smo 20 godina, neće nas ubiti još koji mjesec.
Što se tiče rezultatske ljestvice, ja sam prije nego je Kostić najavio titulu rekao da bih bio zadovoljan Evropom. Nakon sušne godine bez Evrope, plasman u nju bi nam u svakom slučaju bio pomak i korak naprijed. Priželjkujem taj Kup, ali nismo jedini koji radimo, borimo se, ulažemo, a definitivno smo imali propusta u sportskom dijelu. Nadam se ipak najboljem na kraju.