FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2016, 14:51

Zna li neko koliki će biti tačan kapacitet stadiona nakon završetka ovih radova?

Po mojoj matematici, 13.735 :?:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 nov 2016, 15:50

Virtu4l je napisao/la:Zna li neko koliki će biti tačan kapacitet stadiona nakon završetka ovih radova?

Po mojoj matematici, 13.735 :?:
Kako sam sracunao 14.095.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 nov 2016, 16:31

plavousrcu je napisao/la:Kako sam sracunao 14.095.
I ja sam prvo izračunao toliko, ali nije mi se baš poklopilo.
Po završetku prve faze gradnje, kapacitet tribine će biti 2850 sjedećih mjesta. Nakon završetka gradnje istočne tribine, ukupan kapacitet stadiona Grbavica biće 11 995 sjedećih mjesta.
Od ovoga se odustalo, tj od dvoetažne.

11995 - 2850 = 9145

9145 (trenutno stanje) + 4590 (istok) = 13735 ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 nov 2016, 16:46

Vidim opet igramo sa Splitom. Mogli su nekog naseg drugoligasa naci da podignemo samopouzdanje,a ne da ga jos vise rusimo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 09 nov 2016, 16:48

Cekajte jel ima ikakve veze ova pobjeda Trampa i Istocne tribine hahahhahhahahhahah
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 09 nov 2016, 18:47

narodniheroj je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Pa nisu lego kockice da je sklope i završe u ovoj godini. Neka bude do proljeća pa je opet dobro, da se i ta priča napokon završi, da možemo krenuti dalje. Od titule nema ništa, šansa je Kup, a Evropa ako se ne izbori neka iz svojih džepova namire milion ili neka se kupe!
Evo uredu.
Nisu bile lego kockice s proljeća kad su nam obećali ovo što ja danas "tražim", znači uz pretpostavku da su bili zdravog razuma prilikom obećanja koja su dali valjda nije grijeh tražiti da ispune to SVOJE obećanje. Dalje, spustili smo u međuvremenu ljestvicu rezultatskih želja. Opet se vraćamo na priču ko je dao obećanje da čemo uzeti šampionsku titulu ti i ja ili uprava.
Ali kao što na početku rekoh evo slažem se , hajmo se kolektivno posuti pepelom i zažmiriti na sve što su nam obećali ako će to pomoći Želji.
Željo iznad svih
Moje mišljenje je da bi bilo u roku da nije bilo opstrukcija. A svi znamo da se ovo zakomplikovalo bespotrebno.
Sa druge strane, volio bih da je već imamo izgrađenu, ali u svakom slučaju neću sekunde jedne zahatariti ako bude gotova na proljeće. Čekali smo 20 godina, neće nas ubiti još koji mjesec.

Što se tiče rezultatske ljestvice, ja sam prije nego je Kostić najavio titulu rekao da bih bio zadovoljan Evropom. Nakon sušne godine bez Evrope, plasman u nju bi nam u svakom slučaju bio pomak i korak naprijed. Priželjkujem taj Kup, ali nismo jedini koji radimo, borimo se, ulažemo, a definitivno smo imali propusta u sportskom dijelu. Nadam se ipak najboljem na kraju.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 09 nov 2016, 18:59

Hahaha ja ne mogu još da vjerujem. Prvo ide priča "bacaju šuplju, kakav istok, ništa od toga". Sad kad se ipak pomjerilo sa mrtve tačke ide "ako do kraja godine ne završe..." pa i čude se kako nije u roku.
Šta se u ovoj državi uradi u roku?
Meni koji čekam 20 godina ništa ne znači pola godine prolongiranja. Ali biće gotovo makar se neki na glavu nasadili
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 nov 2016, 20:26

Ima li neko informaciju, da li postoji ijedan klub u PL da tjera i dovodi igrace svakih 6 mjeseci? Za trenera ima, njima je ovo cetvrti trener, a nama treci. A ovo za igrace ja mislim da je nevidjeno u Premijer Ligi sigurno 10 godina?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 09 nov 2016, 20:30

Ko je mislio da se istok nece krenuti raditi nije dobre glave. Oni nemaju vise na osnovu cega mazati oci navijacima. Poslje poraza od Sirokog se ocekivala objava. Sve je kod naseg rukovodeceg kadra sracunato, nista se nije promijenilo. Ali, vazno je da se uradi i da se preuzme odgovornost za rezultatsku blamazu. Bez preuzimanja odgovornosti sve gubi smisao.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 09 nov 2016, 20:33

opet pitam sta je tacno to preuzimanje odgovornosti? kako to izgleda? ko je to radio?
pito sam kako ostavke uprave uticu na igre igraca, odgovor nikad dobio nisam pa et daj pojasni sta tacno trebaju uraditi?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 nov 2016, 20:39

TikTak je napisao/la:Ko je mislio da se istok nece krenuti raditi nije dobre glave. Oni nemaju vise na osnovu cega mazati oci navijacima. Poslje poraza od Sirokog se ocekivala objava. Sve je kod naseg rukovodeceg kadra sracunato, nista se nije promijenilo. Ali, vazno je da se uradi i da se preuzme odgovornost za rezultatsku blamazu. Bez preuzimanja odgovornosti sve gubi smisao.
Zaboravi to. Zato je doveden Petrovic (koji pametno igra), i Cenan koji ce biti zrtveno janje. Sve je sracunato jako dobro. Objava Zeba, a onda suspenzija Jahic. Pa ce biti lupanje o istoku i kad pocinje, pa ide tjeranje pet igraca.

A zavrsit ce ko Selimovic i Kusturica. Zivi bili pa vidjeli.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 09 nov 2016, 20:43

Quinlan je napisao/la:opet pitam sta je tacno to preuzimanje odgovornosti? kako to izgleda? ko je to radio?
pito sam kako ostavke uprave uticu na igre igraca, odgovor nikad dobio nisam pa et daj pojasni sta tacno trebaju uraditi?
Otici dostojanstveno. Ako misle da njihov odlazak ce uzdrmati ekipu neka ih jos mjesec. Mislis da trebaju nastaviti sa istom politikom i u januaru. Nema najava da ce se nesto promijeniti. Suprotno tome, juce krenuli po starom.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 nov 2016, 21:03

Jahic fino napisao da je imao problema sa Slavkom,a da im je uprava omogucila dobre uslove koje oni ne mogu ispratiti. Opustite se malo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 nov 2016, 21:06

Jahic je samo jedan u nizu. Na zimu se ide dalje. S takvim sistemom mozemo samo propasti ko titanic, a opusteno ne moze biti nikako.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 nov 2016, 21:26

Je li se bolje da se dog oko razlaza sa npr. Bekricem,Secerovicem itd nego da poslije i u toku svake utakmice se psuje doticnim fudbalerima ? Normalno da ce bit odlazaka. Evo sad kad se zavrsi sezona i bude 5 odlazaka to nije puno kako je prije bilo. Nek dodje 5 novih i taman.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 09 nov 2016, 21:41

TikTak je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:opet pitam sta je tacno to preuzimanje odgovornosti? kako to izgleda? ko je to radio?
Otici dostojanstveno. Ako misle da njihov odlazak ce uzdrmati ekipu neka ih jos mjesec. Mislis da trebaju nastaviti sa istom politikom i u januaru. Nema najava da ce se nesto promijeniti. Suprotno tome, juce krenuli po starom.
sto bi isli? opet nisi naveo razlog valjan?
slavko sklapa sebi ekipu, sam je izjavio da on aminuje dolaske/odlaske, sta su tu pogresno uradili?

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 09 nov 2016, 21:48

Je.bem te upravo kad uradiš jednu dobru pa jednu "lošu" stvar. Hoćemo staru koja nas je navikla samo na loše
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 09 nov 2016, 21:50

Quinlan je napisao/la:
TikTak je napisao/la:
sto bi isli? opet nisi naveo razlog valjan?
slavko sklapa sebi ekipu, sam je izjavio da on aminuje dolaske/odlaske, sta su tu pogresno uradili?
Zato sto najveci bh klub pod njihovim rukovodstvom se nogometno blamira. Dovodi i tjera trenere svaka cetiri mjeseca, dovodi i najavljuje ekstra pojacanja a onda ih tjera. Sve to uzrokuje nogometnu blamazu.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 09 nov 2016, 21:51

mogu li ja nešto reći ako me nećeš banovati?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 nov 2016, 21:53

LjoZee je napisao/la:Je li se bolje da se dog oko razlaza sa npr. Bekricem,Secerovicem itd nego da poslije i u toku svake utakmice se psuje doticnim fudbalerima ? Normalno da ce bit odlazaka. Evo sad kad se zavrsi sezona i bude 5 odlazaka to nije puno kako je prije bilo. Nek dodje 5 novih i taman.
Hahahahahah. Prejak si :mrgreen: Sta fali jos jedno 5 pored ovih :facepalm: :facepalm:
Beganovic
Husić
Lazić
Radinović
Nikolić
Jahić
Bekrić
Hervas
Pozder
Diata
Kokot
Stokić
Bevab
Livaja
Mladenović
Toskas
Šećer
Kramarić
Đermanović
Mailson
Halvadžic
Sadikovic
Hiros itd

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ato00, berjan, knoa, lakilone i 83 gosta.