KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ars01
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ars01 » 04 mar 2009, 22:25

Upravo, šta čekate pod hitno nam dovedite beka i centra, svi se pojačavaju, čak i Uski sa Grgatom ,a vi samo gledate.
Moj prijedlog Pley-bek :1. Graves, 2. Rimac K.,3.Tomović T.
Centar:1. Skelin, 2. Damjanović, 3. Rahimić, 4. Albijanić....
To samo ove sezone dok ne sazriju Čamdžić i Klinac u Slaviji..... ;)

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 04 mar 2009, 23:28

nerminh74 je napisao/la:Slavija – Vitez 84:81
SLAVIJA: Vukelić, Jojić 13, Janjić, Prašović, Mladenović 21, Damjanović, Mažibrada, Klinac 15, Čamdžić 8, Glavinić 18, Hodžić, Demić 9.
Ovo je za Camdzica i Klinca pravi potez jer ovu minutazu u Bosni dugo nebi dobili,,a ako ovako nastave brzo ce i u jace takmicenje ,nemora to biti Bosna vjerovatno bolje prodju nego Suljagic ....Gledam Djedovica nema ni na klupi Barse ,tako je i za njih dvojicu bolje da se negdje KALE nego da citavu sezonu griju klupu Bosne i dodaju peskire..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 04 mar 2009, 23:51

nazalost ne uzimamo cibonu,mi mnogo oslabljeni,oni prejaki

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2009, 02:31

Protiv Splita smo odigrali odlicnu utakmicu, Sehovic u zadnje vrijeme igra odlicno.Ukoliko pred domacu ligu dovedemo play-a i centra, mislim da titula nece biti upitna.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 05 mar 2009, 03:05

Ništa @bosnas ti ćeš na kraju ispasti najpametniji.Prvo se Ovčina povrijedio sad Ikonić još recimo Đorđević pa da spadnemo na ars-ove supertalente eh onda možemo samo mahati ušima.Moraće oni nešto dovoditi pred domaću ligu,nestabilno mi je nešto sa ovim povredama.Vratiće se oni za domaću ligu al eto Ovčina nije odigro pet utakmica u sezoni.Široki dovodi iskusne igrače ,Igoke-a će imati širinu a ima još prilično jaka i uigrana Sloboda te ambiciozni Zrinjski što znači da neće biti laganih utakmica.Možda nije loše Damjanovića vratiti al ako je u dobrom stanju i dovesti kakvu kvalitetnu jedinicu.

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 05 mar 2009, 11:19

I Ikonic i Ovcina ce biti spremni za domacu ligu,tako da cemo imati sve igrace ako se neko do tad ne povrijedi.Ja ne vidim nikakav nagovjestaj da bi mogao doci ikakav play.A sto se tice Cibone bice vrlo tesko, igra li Ivanovic protiv Cibone??

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 05 mar 2009, 17:01

Sud je napisao/la:Ja ne vidim nikakav nagovjestaj da bi mogao doci ikakav play.
A sta cemo sa Miljanom ... :|

ado71.s
Kontakt:

Post Postao/la ado71.s » 05 mar 2009, 17:22

klinac i čamac se trebaju vratiti za ligu 8. u slaviji svakako završavaju sezonu a u ligi 8 mogu igrati bar protiv 6 ekipa jer nije neki kvalitet.slažem se da treba se pojačati na jedinici i petici

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 05 mar 2009, 22:18

bandit je napisao/la:
Sud je napisao/la:Ja ne vidim nikakav nagovjestaj da bi mogao doci ikakav play.
A sta cemo sa Miljanom ... :|
Ma na njega zaboravim, nekako je neprimjetan ipak sam ocekaivao malo vise od njega izgleda nekako izgubljen.Ako on uspije napraviti neki pomak u formi nije na odmet.

Pasa101
Kontakt:

Post Postao/la Pasa101 » 06 mar 2009, 11:07

Sud je napisao/la:I Ikonic i Ovcina ce biti spremni za domacu ligu,tako da cemo imati sve igrace ako se neko do tad ne povrijedi.Ja ne vidim nikakav nagovjestaj da bi mogao doci ikakav play.A sto se tice Cibone bice vrlo tesko, igra li Ivanovic protiv Cibone??
ali ako ne budu spremni na pocetku i zijanimo 1-2 tekme koje ne smijemo zijaniti i izgubimo domacu prednost vjerovatno bi onda u finalu zijanili od Igokee..

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 06 mar 2009, 14:11

¨Na utakmicu protiv Cibone gledamo kao i na svaku drugu jer, i pored svih dešavanja kad je u pitanju zdravstveno stanje u svlačionici, cilj je isti-POBJEDA. Utakmicu će sigurno propustiti Ikonić, Hajrić i Ovčina, dok će Avdić, Ivanović i Vučurović biti osposobljeni za nedeljni meč.
OPET! :( :(
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

ado71.s
Kontakt:

Post Postao/la ado71.s » 06 mar 2009, 16:45

neznam do kada će nas ovi pehovi pratiti.ali treba ih podržati u nedelju bez obzira kako završilo.

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 08 mar 2009, 18:26

Na žalost tri razlike za Cibonu! Moglo je biti i drugačije da smo imali još bogdu sreće.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 mar 2009, 18:32

dobro se Bosna drzala,steta za poraz,moglo je izac i drugacije malo je falilo,tekmu je prelomio promasaj Ivanovica,kad je fulio zicer i par cudnih odluka sudija...al ogromna mana hukanje kad je anderson pucao slobodna,ne treba to ljudi nikako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 mar 2009, 18:34

baggio je napisao/la:Na žalost tri razlike za Cibonu! Moglo je biti i drugačije da smo imali još bogdu sreće.
Moglo je,metla pukne ko top...ali moglo je da nema panjeva poput Pašalica koji u kljucnim trenutcima poklanja loptu Ciboni (ništa novo od ovog panja) ili Zimića koji redovno promašuje zicere tj. zakucavanja (takodje ništa novo i od ovog panja) :o :oops:
Igrala su samo dva igraca Ivanovic i Djordjevic,nešto pomalo Šehovic...ostali su to bili samo statisti i nijemi posmatraci...skok igra tradicionalno katastrofa,Cibona je znala imati i po 3-4 napada itd itd.
Prema tome yebiga,moglo je svašta nešto ali zato treba kvalitete a i pameti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Silvester071
Kontakt:

Post Postao/la Silvester071 » 08 mar 2009, 18:37

Steta... :(

Bili smo blizu, da su igrali Ikonic i Ovcina uz ovakvu Cibonu bilo bi +15 za Bosnu ali...

Sta je tu je, ne bitna tekma za Bosnu, Cibona vrlo vazna a opet smo bili blizu...

Dobiti Krku next week, obezbjediti dva mjesta za BiH pa onda dolaze prave stvari :lol:

A o tome sta su stvarni ciljevi KK Bosne (8-10 mjesto u NLB ligi, bez drugog takmicenje) o tome bi mogli na siroko pisati i to je ono sto mi je zalosno... :oops: :( :evil:

Mensur
Kontakt:

Post Postao/la Mensur » 08 mar 2009, 18:47

drop je napisao/la:
baggio je napisao/la:Na žalost tri razlike za Cibonu! Moglo je biti i drugačije da smo imali još bogdu sreće.
Moglo je,metla pukne ko top...ali moglo je da nema panjeva poput Pašalica koji u kljucnim trenutcima poklanja loptu Ciboni (ništa novo od ovog panja) ili Zimića koji redovno promašuje zicere tj. zakucavanja (takodje ništa novo i od ovog panja) :o :oops:
Igrala su samo dva igraca Ivanovic i Djordjevic,nešto pomalo Šehovic...ostali su to bili samo statisti i nijemi posmatraci...skok igra tradicionalno katastrofa,Cibona je znala imati i po 3-4 napada itd itd.
Tipican primjer lika koji jednom pogleda utakmicu i pljuje po svojim igracima.

Taj isti panj Zimic je bio kljucan u preokretu utakmice... Odbrana skokovi, pa i neki poen.
Koliko je bio znacajan samo govori da je (ja mislim u 3 cetvrtini), 5 ili 6 napada uzastopno učinio pozitivne stvari (bok,skok,poeni, skok u napadu).

A taj isti kloc Pašalić nas je u drugoj četvrtini držao kada nikog nije išlo, prvo poenima pa onda asistencijama.
Istina da je pri kraju malo kleknuo ali je mlad.
A ti isti Ivanović i Djordjević su zajebali na minus 2 kada su fulili 2 zicera (+ što je Ivanović bio blokiran), ali naravno njima se ne zamjera jer nisu domaći igrači, gdje će se njima zamjeriti ! ! !

Ja bih svim igračma čestitao, borili su se ako ništa, vidjelo se da je Cibova jača za 5 klasa.

Čestitke i treneru, mada ne razumijem što Zimića nije više uvodio, jer su nas u skoku u napadu ubili.
Sve u svemu svima čestitke na sjajnoj borbi i vrlo dobroj utakmici ! ! !
A vi pljuvači po forumima samo se brukate :!:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 mar 2009, 18:51

Mensur je napisao/la:
drop je napisao/la:
Tipican primjer lika koji jednom pogleda utakmicu i pljuje po svojim igracima.

Taj isti panj Zimic je bio kljucan u preokretu utakmice... Odbrana skokovi, pa i neki poen.
Koliko je bio znacajan samo govori da je (ja mislim u 3 cetvrtini), 5 ili 6 napada uzastopno učinio pozitivne stvari (bok,skok,poeni, skok u napadu).

A taj isti kloc Pašalić nas je u drugoj četvrtini držao kada nikog nije išlo, prvo poenima pa onda asistencijama.
Istina da je pri kraju malo kleknuo ali je mlad.
A ti isti Ivanović i Djordjević su zajebali na minus 2 kada su fulili 2 zicera (+ što je Ivanović bio blokiran), ali naravno njima se ne zamjera jer nisu domaći igrači, gdje će se njima zamjeriti ! ! !

Ja bih svim igračma čestitao, borili su se ako ništa, vidjelo se da je Cibova jača za 5 klasa.

Čestitke i treneru, mada ne razumijem što Zimića nije više uvodio, jer su nas u skoku u napadu ubili.
Sve u svemu svima čestitke na sjajnoj borbi i vrlo dobroj utakmici ! ! !
A vi pljuvači po forumima samo se brukate :!:
Ne provaljuj se...glup si covjece...ovaj post je razmišljanje debila a ne normalnog covjeka...klasicni diletant i neznalica košarkaška :twisted:

opomena pred ban
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Mensur
Kontakt:

Post Postao/la Mensur » 08 mar 2009, 19:02

Samo lagano momak, biće bolje ;)
Prouči nešto ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 mar 2009, 19:08

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.