Moj prijedlog Pley-bek :1. Graves, 2. Rimac K.,3.Tomović T.
Centar:1. Skelin, 2. Damjanović, 3. Rahimić, 4. Albijanić....
To samo ove sezone dok ne sazriju Čamdžić i Klinac u Slaviji.....
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ovo je za Camdzica i Klinca pravi potez jer ovu minutazu u Bosni dugo nebi dobili,,a ako ovako nastave brzo ce i u jace takmicenje ,nemora to biti Bosna vjerovatno bolje prodju nego Suljagic ....Gledam Djedovica nema ni na klupi Barse ,tako je i za njih dvojicu bolje da se negdje KALE nego da citavu sezonu griju klupu Bosne i dodaju peskire..nerminh74 je napisao/la:Slavija – Vitez 84:81
SLAVIJA: Vukelić, Jojić 13, Janjić, Prašović, Mladenović 21, Damjanović, Mažibrada, Klinac 15, Čamdžić 8, Glavinić 18, Hodžić, Demić 9.
A sta cemo sa Miljanom ...Sud je napisao/la:Ja ne vidim nikakav nagovjestaj da bi mogao doci ikakav play.
Ma na njega zaboravim, nekako je neprimjetan ipak sam ocekaivao malo vise od njega izgleda nekako izgubljen.Ako on uspije napraviti neki pomak u formi nije na odmet.bandit je napisao/la:A sta cemo sa Miljanom ...Sud je napisao/la:Ja ne vidim nikakav nagovjestaj da bi mogao doci ikakav play.
ali ako ne budu spremni na pocetku i zijanimo 1-2 tekme koje ne smijemo zijaniti i izgubimo domacu prednost vjerovatno bi onda u finalu zijanili od Igokee..Sud je napisao/la:I Ikonic i Ovcina ce biti spremni za domacu ligu,tako da cemo imati sve igrace ako se neko do tad ne povrijedi.Ja ne vidim nikakav nagovjestaj da bi mogao doci ikakav play.A sto se tice Cibone bice vrlo tesko, igra li Ivanovic protiv Cibone??
Moglo je,metla pukne ko top...ali moglo je da nema panjeva poput Pašalica koji u kljucnim trenutcima poklanja loptu Ciboni (ništa novo od ovog panja) ili Zimića koji redovno promašuje zicere tj. zakucavanja (takodje ništa novo i od ovog panja)baggio je napisao/la:Na žalost tri razlike za Cibonu! Moglo je biti i drugačije da smo imali još bogdu sreće.
Tipican primjer lika koji jednom pogleda utakmicu i pljuje po svojim igracima.drop je napisao/la:Moglo je,metla pukne ko top...ali moglo je da nema panjeva poput Pašalica koji u kljucnim trenutcima poklanja loptu Ciboni (ništa novo od ovog panja) ili Zimića koji redovno promašuje zicere tj. zakucavanja (takodje ništa novo i od ovog panja)baggio je napisao/la:Na žalost tri razlike za Cibonu! Moglo je biti i drugačije da smo imali još bogdu sreće.![]()
![]()
Igrala su samo dva igraca Ivanovic i Djordjevic,nešto pomalo Šehovic...ostali su to bili samo statisti i nijemi posmatraci...skok igra tradicionalno katastrofa,Cibona je znala imati i po 3-4 napada itd itd.
Prema tome yebiga,moglo je svašta nešto ali zato treba kvalitete a i pameti.
Ne provaljuj se...glup si covjece...ovaj post je razmišljanje debila a ne normalnog covjeka...klasicni diletant i neznalica košarkaškaMensur je napisao/la:Tipican primjer lika koji jednom pogleda utakmicu i pljuje po svojim igracima.drop je napisao/la:Moglo je,metla pukne ko top...ali moglo je da nema panjeva poput Pašalica koji u kljucnim trenutcima poklanja loptu Ciboni (ništa novo od ovog panja) ili Zimića koji redovno promašuje zicere tj. zakucavanja (takodje ništa novo i od ovog panja)baggio je napisao/la:Na žalost tri razlike za Cibonu! Moglo je biti i drugačije da smo imali još bogdu sreće.![]()
![]()
Igrala su samo dva igraca Ivanovic i Djordjevic,nešto pomalo Šehovic...ostali su to bili samo statisti i nijemi posmatraci...skok igra tradicionalno katastrofa,Cibona je znala imati i po 3-4 napada itd itd.
Prema tome yebiga,moglo je svašta nešto ali zato treba kvalitete a i pameti.
Taj isti panj Zimic je bio kljucan u preokretu utakmice... Odbrana skokovi, pa i neki poen.
Koliko je bio znacajan samo govori da je (ja mislim u 3 cetvrtini), 5 ili 6 napada uzastopno učinio pozitivne stvari (bok,skok,poeni, skok u napadu).
A taj isti kloc Pašalić nas je u drugoj četvrtini držao kada nikog nije išlo, prvo poenima pa onda asistencijama.
Istina da je pri kraju malo kleknuo ali je mlad.
A ti isti Ivanović i Djordjević su zajebali na minus 2 kada su fulili 2 zicera (+ što je Ivanović bio blokiran), ali naravno njima se ne zamjera jer nisu domaći igrači, gdje će se njima zamjeriti ! ! !
Ja bih svim igračma čestitao, borili su se ako ništa, vidjelo se da je Cibova jača za 5 klasa.
Čestitke i treneru, mada ne razumijem što Zimića nije više uvodio, jer su nas u skoku u napadu ubili.
Sve u svemu svima čestitke na sjajnoj borbi i vrlo dobroj utakmici ! ! !
A vi pljuvači po forumima samo se brukate
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 6 gostiju.