Volim Srbiju,ali i BiH radujem se i njenim uspjesima naravno ne tolikoTheDinoRules je napisao/la:Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Zar je moguće da danas neko u 21. vijeku širi nacionalizamNeko je napisao veoma dobro, nacionalizma ima, ali to je u našim glavama i tu treba da ostane
Sad se vi ponosite što će vam klub suspendovati, tj. neće moći nastaviti evropski put, a koliko vremena ste se borili da uopšte izborite nastup u nekom od euro takmičenja
![]()
Znači, ne mogu da vjerujem. Jasno je da vas možda to i ne zanima, vi imate, kako vi kažete, svoju matičnu državu, Srbiju i usput navijate za Partizan ili C. Zvezdu itd. Međutim šta s nama
![]()
Vi kažete Bošnjacima (ja kažem Bosancima muslimanske vjeroispovijesti), mi nemamo drugu državu
Mi nemamo drugi klub koji volimo koliko npr. Želju, Sarajevo, Čelik, Slobodu, Velež (čast onim navijačima Zrinjskog, Širokog, Borca koji također vole svoj klub i državu BiH i koji nemaju svoje države "matice"). Stvarno mi niste jasni. Ne sviđa vam se liga !? Napustite je. Napustite savez. Samo nemojte činiti zlo i nemojte nas uništavati. FIFA i UEFA su nam dali ultimatum. Trebali smo to prihvatiti, jer gdje ima da u nekom F/NS imaju 3 predsjednika
![]()
vi ne želite ništa ZAJEDNIČKO BOSANSKO-HERCEGOVAČKO, to je problem. Ne kažem ja da smo mi "s druge strane" zlatni. Naprotiv ja bi' smijenio iz Saveza sva 3 predsjednika i stavio neku legendu na to mjesto, nebitno koje nacionalnosti. Ali da ne idem off topic pošto je riječ o Borcu. Ja vam čestitam na svim uspjesima, ali izgleda da ćete sami sebe izbaciti iz Evrope. Svaka vam čast

i samo jos da znate ne predstavlja Rs onih 18 debila