FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borac_sampion
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borac_sampion » 17 jul 2010, 14:52

TheDinoRules je napisao/la:Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Zar je moguće da danas neko u 21. vijeku širi nacionalizam :oops: Neko je napisao veoma dobro, nacionalizma ima, ali to je u našim glavama i tu treba da ostane :!: Sad se vi ponosite što će vam klub suspendovati, tj. neće moći nastaviti evropski put, a koliko vremena ste se borili da uopšte izborite nastup u nekom od euro takmičenja :!: :?: Znači, ne mogu da vjerujem. Jasno je da vas možda to i ne zanima, vi imate, kako vi kažete, svoju matičnu državu, Srbiju i usput navijate za Partizan ili C. Zvezdu itd. Međutim šta s nama :!: :?: Vi kažete Bošnjacima (ja kažem Bosancima muslimanske vjeroispovijesti), mi nemamo drugu državu :!: Mi nemamo drugi klub koji volimo koliko npr. Želju, Sarajevo, Čelik, Slobodu, Velež (čast onim navijačima Zrinjskog, Širokog, Borca koji također vole svoj klub i državu BiH i koji nemaju svoje države "matice"). Stvarno mi niste jasni. Ne sviđa vam se liga !? Napustite je. Napustite savez. Samo nemojte činiti zlo i nemojte nas uništavati. FIFA i UEFA su nam dali ultimatum. Trebali smo to prihvatiti, jer gdje ima da u nekom F/NS imaju 3 predsjednika :!: :?: vi ne želite ništa ZAJEDNIČKO BOSANSKO-HERCEGOVAČKO, to je problem. Ne kažem ja da smo mi "s druge strane" zlatni. Naprotiv ja bi' smijenio iz Saveza sva 3 predsjednika i stavio neku legendu na to mjesto, nebitno koje nacionalnosti. Ali da ne idem off topic pošto je riječ o Borcu. Ja vam čestitam na svim uspjesima, ali izgleda da ćete sami sebe izbaciti iz Evrope. Svaka vam čast ;)
Volim Srbiju,ali i BiH radujem se i njenim uspjesima naravno ne toliko ;) Zvezdu i Partizan mrzim a Borac kad bi bio izbacen bilo bi svacega,cekamo 18 god tu **** Evropu i sad da ode zbog gluposti
i samo jos da znate ne predstavlja Rs onih 18 debila :evil:
TREĆI PUT ČASTIMO

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 17 jul 2010, 17:19

E ovo iznad je pravi stav navijaca Borca,svaka cast.

Eto neka prvi predsjednik saveza bude covjek srbin,niko se nebi tu nista bunio,pa neka slijedeci mandat rotiraju kako hoce,zamjenici neka im budu iz druga dva naroda i gotovo.

Neka se na neki nacin upakuje to sto zeli FIFA i UEFA,a da bude blisko nasem drzavnom uredjenju,neka se malo modifikuje u pravcu u kojem ovi to traze.

Zar je to bilo toliko tesko uraditi vec i prije,nego se cakalo da ovi ostave ultimatum "uzmi ili ostavi"

Moje sarajevo ne gubi toliko,barem trenutno,ali sva tri prestavnika su na korak do slijedeceg kola,to su milioni eura u pitanju. a i svi drugi klubovi imaju taj interes da se ovo sredi jer svi se mi borimo da izadjemo u Evropu na kraju sezone,jer zasto igrati uopste,kao termin raje u fudbalu.

A da ne pricam da sve ovo sto je sada u savezu treba smijeniti,i ici varijantom da svaki klub delegira svoje predstavnike i da se tako biraju clanovi,a ne ima vise ljudi iz nekih gradica gdje nema ekipe ni u 3. ligi,a fudbalskih radnika iz najvecih centara ni na mapi,pokoji.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 jul 2010, 17:27

borac_sampion je napisao/la:
TheDinoRules je napisao/la:Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Zar je moguće da danas neko u 21. vijeku širi nacionalizam :oops: Neko je napisao veoma dobro, nacionalizma ima, ali to je u našim glavama i tu treba da ostane :!: Sad se vi ponosite što će vam klub suspendovati, tj. neće moći nastaviti evropski put, a koliko vremena ste se borili da uopšte izborite nastup u nekom od euro takmičenja :!: :?: Znači, ne mogu da vjerujem. Jasno je da vas možda to i ne zanima, vi imate, kako vi kažete, svoju matičnu državu, Srbiju i usput navijate za Partizan ili C. Zvezdu itd. Međutim šta s nama :!: :?: Vi kažete Bošnjacima (ja kažem Bosancima muslimanske vjeroispovijesti), mi nemamo drugu državu :!: Mi nemamo drugi klub koji volimo koliko npr. Želju, Sarajevo, Čelik, Slobodu, Velež (čast onim navijačima Zrinjskog, Širokog, Borca koji također vole svoj klub i državu BiH i koji nemaju svoje države "matice"). Stvarno mi niste jasni. Ne sviđa vam se liga !? Napustite je. Napustite savez. Samo nemojte činiti zlo i nemojte nas uništavati. FIFA i UEFA su nam dali ultimatum. Trebali smo to prihvatiti, jer gdje ima da u nekom F/NS imaju 3 predsjednika :!: :?: vi ne želite ništa ZAJEDNIČKO BOSANSKO-HERCEGOVAČKO, to je problem. Ne kažem ja da smo mi "s druge strane" zlatni. Naprotiv ja bi' smijenio iz Saveza sva 3 predsjednika i stavio neku legendu na to mjesto, nebitno koje nacionalnosti. Ali da ne idem off topic pošto je riječ o Borcu. Ja vam čestitam na svim uspjesima, ali izgleda da ćete sami sebe izbaciti iz Evrope. Svaka vam čast ;)
Volim Srbiju,ali i BiH radujem se i njenim uspjesima naravno ne toliko ;) Zvezdu i Partizan mrzim a Borac kad bi bio izbacen bilo bi svacega,cekamo 18 god tu **** Evropu i sad da ode zbog gluposti
Pa nista ,sad se i vi navijaci Borca dignite brate,ne dopustajte da vas neki mafijasi vucaju za nos,jer sad imate veliku sansu,Borac ce ove Svicarce pregaziti na svom stadionu,koji je sredjen ko bombona,zasto nesto sto se toliko dugo ceka sve baciti u vodu,ovu poruku upucujem ne samo Borcevim navijacima,nego svim navijacima svih nasih klubova,nisu u savezu ljudi krivi,nego mi koji smo im dopustili da se ovako ponasaju.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 17 jul 2010, 17:30

nije 18 al jest 1 debil ;)

Svi koji koče napredak i normalan život treba odstraniti a kako i na koji način ne bih ovdje :)
Željo - My first love!!!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 17 jul 2010, 17:44

Pasodzigera je napisao/la:
Pa nista ,sad se i vi navijaci Borca dignite brate,ne dopustajte da vas neki mafijasi vucaju za nos,jer sad imate veliku sansu,Borac ce ove Svicarce pregaziti na svom stadionu,koji je sredjen ko bombona,zasto nesto sto se toliko dugo ceka sve baciti u vodu,ovu poruku upucujem ne samo Borcevim navijacima,nego svim navijacima svih nasih klubova,nisu u savezu ljudi krivi,nego mi koji smo im dopustili da se ovako ponasaju.
E to je najzalije zato sto je Borac KONACNO postao klub,imamo predobar stadion ,ekipu mozda i za titulu 8-) Da se nas pita a ne one guzonje BiH bi bila odlicna zemlja,ali takav ti je zivot...
TREĆI PUT ČASTIMO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 jul 2010, 17:59

Nadam se da je tako,uvijek sam volio B.Luku i Borac ne bi volio da im se desi da ispadnu a toliko dugo su čekali na Europu.Ima debila i na svim stranama zato braćo navijači palije u ruke i udrimo stoku koja vas-nasw uništava mi nemamo ništa osim ovih naših timova,pitajte Mačkića,Mumija ili Vuleta koliko smo nacionalisti pa oni su nam bili ljubimci, dajte da fudbal živi i sport sportistima a politika političarima majku im njihovu lopovsku!Sretno brate tebi i tvom Borcu! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 17 jul 2010, 18:43

pa ne mogu vjerovati koliko oni ljudi mogu biti debilni...oni svjesno unistavaju jedinu stvar u BiH koja je povezivala ljude i davala im koliko toliko srece u zivotu...pa to odmah treba lincovati...sad se svi trebamo ujediniti protiv saveza... :evil:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 17 jul 2010, 20:57

rudarprijedor je napisao/la:pa ne mogu vjerovati koliko oni ljudi mogu biti debilni...oni svjesno unistavaju jedinu stvar u BiH koja je povezivala ljude i davala im koliko toliko srece u zivotu...pa to odmah treba lincovati...sad se svi trebamo ujediniti protiv saveza... :evil:

Kasno mada ima jos nade!

Pišem na temu FK Borac - Banja Luka iz razloga sto samo oni mogu pomoci ovoj drzavi, ovom narodu koji je zajedno prozivio mnogo toga i koji je srecu jedino pronalazio u fudbalu i u evropskim tekmama svog kluba!

Vama, navijacima Borcima , vecini vas neka ne na obraz ovo sto rade predstavnici FSRS!
Vi cete najvise i stradati...Zasto vi ? Cekali ste ovu evropu menscini 18 godina da se obradujete i da usrecite pripadnike borčeve vjeroispovjesti.... Imate velike izglede da nastavite to svoje putovanje kroz evropu bar jos jedno kolo ali ne...Vi niste nista poduzeli sto se ispostavlja da podrzavate odluku FSRS...Presudio je vas nacionalizam i vasa mrznja prema svima onima koji ne misle kao vi! - ovo govorim vecini navijaca Borca - ima i pojedinaca koji razmisljaju zdravo!

Ujedinimo se svi! Sve i jedna navijacka grupa u ovoj nam bijednoj i napacenoj zemlji ( Horde Zla , Lesinari, Manijaci, Robijasi , Red Army, Fukare, pa i vi bijedni Skripari i vi !Nemoze BHF sam ali iskreno nisu ni jaki niti organizovani toliko da ih sami mogu poraziti )...Otjerajmo ove majmune iz saveza i dovedimo fudbalske legende u savez...Fudbalske legende iz Sarajeva, Borca, Veleza, Zeljeznicara, Celika, Slobode ! A ne da su nam u savezu supci koji veze s vezom nemaju sa sportom zvani fudbal!

Dignimo nas glas protiv njih i zbijmo redove protiv njih! - SA OVIM NEMA ZAJEBANCIJA...TREBA POKAZATI ZUBE OVIM BIJEDNICIMA!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 17 jul 2010, 21:14

borac_sampion je napisao/la: Volim Srbiju,ali i BiH radujem se i njenim uspjesima naravno ne toliko ;) Zvezdu i Partizan mrzim a Borac kad bi bio izbacen bilo bi svacega,cekamo 18 god tu **** Evropu i sad da ode zbog gluposti
Znas momak sta? Zaboli micu i 18 hajduka neka stvar za vasim borcem. on svakako ima svoje laktase i igokeu a nije mu mrska ni slavija. Slicno vazi i za 18 drugih hajvana koji najvejrovatnije predstavljaju 18 'boga pitaj kakvih kasaba i zabiti'. Znas kako se oni sad osjecaju? Osjecaju se mocno jer mogu ustopati i jedan Borac a o repki i klubovima poput Sarajeva, Zeljeznicara i Slobode da i ne govorim

RajlijaSa
Kontakt:

Post Postao/la RajlijaSa » 17 jul 2010, 21:18

Ma iskren da budem ja ne shvatam neke navijacke grupe bez uvrede. Navijac sam Sarajeva, fanatik kao i vecina vas za vasim klubom.
Svi smo svjesni sta se desilo i svjesni smo gdje zivimo sada. Na ovom prostoru ce uvijek biti neka vrsta nacionalne mrznje, **** ga bili smo u tom usranom ratu.
Ono sto zelim da kazem je da MI, NAVIJACI, treba da zivimo svoj stil zivota. Ako cemo se mrziti, daj da se mrzimo, tj da stvorimo normalno rivalstvo jer ja navijam za Sarajevo neko za Borac neko za Slobodu ili Zelju itd itd.
Danas pobjedi Borac npr Sarajevo, pa ajd da se zajebavamo na taj nacin, klasicne zajebancije tipa slabi ste itd.

Svaka cast Lesinarima, skidam im kapu za izgled tribine i rad. Samo nikada necu shvatiti zasto oni uplicu politiku u svoj klub u svoju pricu. Gledao sam tekmu Borac protiv svicaraca. Svaka cast za oradjeno gostovanje, ali da li mi neki navijac Borca moze objasniti, zasto se pjevaju pjesme tipa one za Kosovo? Razumijem da se vi smatrate srbima, korjeni su odatle i sve to ok. Ja ne mogu reci ne pjevaj to bla bla to je vasa stvar, ali da je toj pjesmi mjesto uz Borac? Da li se treba pjevati o Kosovu kad Borac gubi 1-0?

Vjerovato ce neko reci sada zasto mi pjevamo himnu Bosne na nasim tekmama. Odgovor je jednostavan, zivimo u toj drzavi volimo tu drzavu i to je nasa drzava zajednicka. To nije sirenje nacionalizma nego odavanje priznanja nasoj drzavi.

Ovo nije samo vezano za Borac. Slusam i pjesme Ultrasa i jos nekih grupa tipa Skripari. Mozete se vi smatrati hrvatima srbima ili bosancima, to je vase oprijedjeljenje, ali na tribini smo mi Horde Zla, Manijaci, Lesinari, Robijasi, Fukare, Skripari, Ultrasi, Sokolovi itd itd.

Ostavimo politiku van onih tribina.

Evo danas nam se ovaj mafijas uplice u savez. On ovim unistava i Borac i Laktase i Leotar i Slaviju i Rudar i Radnik i sve ekipe iz RS-a. On hoce savez RS-a, hoce ligu RS-a. Da li to hoce Lesinari, Sokolovi, Epidemija, Tigrovi i druge navijacke skupine ovih klubova?

Ne dopustite da nam maloumni politicari unistavju ono sto volimo. Ako su nam unistili drzavu, nedajmo da nam uniste ono za sta zivimo, a to su klubovi koje volimo!

Smrt pokojnog Vedrana nas je bila ujedinila na jedan dan (vecinu nas), da li treba samo smrt da nas ujedini? Nek nas ova **** iz saveza i politike ujedine svojim maloumnim postupcima, a ne da nas razaraju i bude nacionalnu mrznju medju nama navijacima. Volimo fudbal zelimo fudbal.

Izvinite zbog dugog posta.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 17 jul 2010, 21:34

koje gluposti... jbo poliku,daj da igramo taj fudbal jbm tita... vjerujte da mi liga ne bi bila zanimljiva da igramo sa ljubicem,glasincom itd... i taman kad mi se na trnutak ucinilo da se publika vraca na stadion da se igraju dobre tekme (borac-zeljo, zeljo-borac izmedju ostalih) na kraju ovo... i st kaze ovaj...cekamo tu evropu toliko godina, jos ja reervisao kartu za tekmu, nakupovao majica..nabrijan ma sve,sve i na kraju ovo.. . njesra...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 jul 2010, 23:09

Borac iza sebe ima veliki grad, veliki broj navijaca, ogroman broj simpatizera (potencijalnih navijaca), infrastrukturu, izvor prihoda, tradiciju, apsolutno sve potrebne faktore da postane jedan od konstanti u vrhu BH fudbala, da se dovode velike europske ekipe kroz euro takmicenja, da se napravi jedan dobar brand od kluba.

Ne mogu se oteti dojmu da je odnos navijaca Borca toliko protiv svega sto se zove BiH (cast pojedincima), da cak i suspenzija njihovog kluba nista ne predstavlja, i lagano ce preci preko toga samo da bi i "komsiji crkla krava", i to mi stvarno nije jasno, i vjerovatno nikad nece biti.
Ja sam iz Mostara, navijac sam Veleza (nema potrebe da pisem nesto vise o ovoj velicini), ali sam pratio utakmicu Sirokog preko neta, pratio rezultat Zrinjskog (ni ovdje ne trebam dodavati kako se ne volimo),i pratio rezultat Borca, nadajuci se dobrim rezultatima, i definitivno sam te klubove oslovljavao sa "nasi klubovi", i tako zaista i mislim.

Iskreno se nadam da ce svi ljubitelji nogometa u RS-u shvatiti da je puno bolje takmiciti se protiv klubova koji se zovu FK Zeljeznicar, FK Sarajevo, NK Siroki Brijeg, i td..nego sa nekim tamo lijevim, pa pogledajmo samo koliko Rangersi i Celtic inzistiraju da igraju u Premiershipu jer nemaju konkurenciju u Skotskoj, stadioni poluprazni, nije zanimljivo, dok bi se, recimo u Engleskoj borili za opstanak, u Skotskoj haraju, ali im to nije dovoljno, nije to-to.

Pozdrav!

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 18 jul 2010, 00:53

Borac je moja velika ljubav ali naravno da ima nešto više od toga a to je interes Republike Srpske koja mora u svakom segmentu biti ravnopravna sa drugim entitetom jer se u protivnom ruše temelji na kojima smo se okupili u ovoj zajedničkoj nam državi po imenu BiH, žao mi je što je UEFA pod pritiskom iz Sarajeva umješala politiku u fudbal i pokušala se umješati u naše unutrašnje stvari i narvno ovo je realan ishod svega. Kako je do sad mogao biti ovaj statut i način glasanja a sad ne može? Ako ne razumijete ili nećete da razumijete o čemu govorim onda ću vam uprostiti, tu ste se okupili na našoj temi i nešto laskate ali što bi naš narod rekao - NE LAJE KUCA ZBOG SELA, vaš ni jedan klub ne bi bio pogođen suspenzijom, Željo je ionako ispao i vas žulja REPREZENTACIJA i žao mi je zbog toga znam koliko vam znači. Ali dok god ne priznate da u ovom entitetu postoji ogromna većina ljudi koji imaju drugačije razmišljanje i interese i da je ovo 2010. a ne 1980. i jedan sasvim novi društveni sistem (pustite ovih par ljudi koji su vam na forumu kao neki istomišljenici, razumijem i njih da nije u pitanju Borac nego npr. Modriča vjerovatno ne bi ni oni tako razmišljali i možda i bi ali i vi dobro znate da su oni marginalna grupa u RS) i ne kažete Ok ajde da vidimo kako da nađemo zajednički imenilac i da sami rješimo svoje probleme u svim oblastima života jer sve je to vezano, ne može fudbal da cvjeta a politički i ekonomski i kulturno smo totalno na različitim kolosjecima. Žalosno je da su na sjednici Izvršnog odbora svi se složili da se ovo odbije a onda se glumi ovamo neke patriote pa jedni želeći se dodvoriti UEFA kao nešto pristaju samo im pertle vire... Kompleksna je ovo tema i može se naširoko aj uzdravlje, pokušajte i vi malo na drugačiji način razmišljati tako što ćete stati u položaj onog drugog i trećeg a ne sam forsirati svoj interes koje će vam ostvarivati uvijek neki tutor ;)
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 jul 2010, 00:55

? 2 - ? je napisao/la:Borac je moja velika ljubav ali naravno da ima nešto više od toga a to je interes Republike Srpske koja mora u svakom segmentu biti ravnopravna sa drugim entitetom jer se u protivnom ruše temelji na kojima smo se okupili u ovoj zajedničkoj nam državi po imenu BiH, žao mi je što je UEFA pod pritiskom iz Sarajeva umješala politiku u fudbal i pokušala se umješati u naše unutrašnje stvari i narvno ovo je realan ishod svega. Kako je do sad mogao biti ovaj statut i način glasanja a sad ne može? Ako ne razumijete ili nećete da razumijete o čemu govorim onda ću vam uprostiti, tu ste se okupili na našoj temi i nešto laskate ali što bi naš narod rekao - NE LAJE KUCA ZBOG SELA, vaš ni jedan klub ne bi bio pogođen suspenzijom, Željo je ionako ispao i vas žulja REPREZENTACIJA i žao mi je zbog toga znam koliko vam znači. Ali dok god ne priznate da u ovom entitetu postoji ogromna većina ljudi koji imaju drugačije razmišljanje i interese i da je ovo 2010. a ne 1980. i jedan sasvim novi društveni sistem (pustite ovih par ljudi koji su vam na forumu kao neki istomišljenici, razumijem i njih da nije u pitanju Borac nego npr. Modriča vjerovatno ne bi ni oni tako razmišljali i možda i bi ali i vi dobro znate da su oni marginalna grupa u RS) i ne kažete Ok ajde da vidimo kako da nađemo zajednički imenilac i da sami rješimo svoje probleme u svim oblastima života jer sve je to vezano, ne može fudbal da cvjeta a politički i ekonomski i kulturno smo totalno na različitim kolosjecima. Žalosno je da su na sjednici Izvršnog odbora svi se složili da se ovo odbije a onda se glumi ovamo neke patriote pa jedni želeći se dodvoriti UEFA kao nešto pristaju samo im pertle vire... Kompleksna je ovo tema i može se naširoko aj uzdravlje, pokušajte i vi malo na drugačiji način razmišljati tako što ćete stati u položaj onog drugog i trećeg a ne sam forsirati svoj interes koje će vam ostvarivati uvijek neki tutor ;)

stani jeli ti stvarno mislis da je uefa pod pritiskom sarajeva ovo uradila :D,decko koliko ti je godina?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 jul 2010, 01:08

Dajte ba ,pustite se vise inacenja.Nego ima ligdje slika od stadiona koji je u novom ruhu.
BosnaE

posavac1980
Kontakt:

Post Postao/la posavac1980 » 18 jul 2010, 01:09

? 2 - ? je napisao/la:Borac je moja velika ljubav ali naravno da ima nešto više od toga a to je interes Republike Srpske koja mora u svakom segmentu biti ravnopravna sa drugim entitetom jer se u protivnom ruše temelji na kojima smo se okupili u ovoj zajedničkoj nam državi po imenu BiH, žao mi je što je UEFA pod pritiskom iz Sarajeva umješala politiku u fudbal i pokušala se umješati u naše unutrašnje stvari i narvno ovo je realan ishod svega. Kako je do sad mogao biti ovaj statut i način glasanja a sad ne može? Ako ne razumijete ili nećete da razumijete o čemu govorim onda ću vam uprostiti, tu ste se okupili na našoj temi i nešto laskate ali što bi naš narod rekao - NE LAJE KUCA ZBOG SELA, vaš ni jedan klub ne bi bio pogođen suspenzijom, Željo je ionako ispao i vas žulja REPREZENTACIJA i žao mi je zbog toga znam koliko vam znači. Ali dok god ne priznate da u ovom entitetu postoji ogromna većina ljudi koji imaju drugačije razmišljanje i interese i da je ovo 2010. a ne 1980. i jedan sasvim novi društveni sistem (pustite ovih par ljudi koji su vam na forumu kao neki istomišljenici, razumijem i njih da nije u pitanju Borac nego npr. Modriča vjerovatno ne bi ni oni tako razmišljali i možda i bi ali i vi dobro znate da su oni marginalna grupa u RS) i ne kažete Ok ajde da vidimo kako da nađemo zajednički imenilac i da sami rješimo svoje probleme u svim oblastima života jer sve je to vezano, ne može fudbal da cvjeta a politički i ekonomski i kulturno smo totalno na različitim kolosjecima. Žalosno je da su na sjednici Izvršnog odbora svi se složili da se ovo odbije a onda se glumi ovamo neke patriote pa jedni želeći se dodvoriti UEFA kao nešto pristaju samo im pertle vire... Kompleksna je ovo tema i može se naširoko aj uzdravlje, pokušajte i vi malo na drugačiji način razmišljati tako što ćete stati u položaj onog drugog i trećeg a ne sam forsirati svoj interes koje će vam ostvarivati uvijek neki tutor ;)
Ta drzava zvana BiH je postojala i postojace,a nismo se u njoj okupili vec smo uvjek bili tu a to sto je 49% Teritorije okupirano to je druga stvar.Admini?Dokle ce se provokacije dopustat na ovom forumu?Ili glumite mutlietnicnost pa nek ovakvi likovi ponizaju nasu drzavu ,dok vi budete se ulizivali fasistima.

Ja sam Posavac,Bosanac i samo djelimicno Hrvat kazem svim fasistima da ova DRZAVA SA IMENOM BIH je moja drzava i nedopustam nikom da je vrijedja,cak ni vama ADMINIMA Bosnjacima koji to dopustate i pravite se slijepi samo da bi ispali multietnicni.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 18 jul 2010, 01:30

Niste bolje ni zasluzili ,ali samo vi koji padate tako nisko i dozvoljavate da vam jedan isfrustrirani umobolnik tipa Lazarevo ide na zivce.On je tu samo s timciljem,ignorisite ga i okrenite se sportu ,jer ovo je valjda sportski forum,a sto Admini odma trajno nebanuju rte iste umobolnioke ,mi tu nemozemo nista .Jesdnostavno ignorisite ga .
BosnaE

vladan85
Kontakt:

Post Postao/la vladan85 » 18 jul 2010, 01:46

SVI STE VI TAMO PREVISE NACIONALISTICKI ZADOJENI :evil:

SVI ZAJEDNO ZA ISTI CILJ :!:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 jul 2010, 02:16

Pametno vam covjek zbori. Treba vise kompromisa, ili u drugima rijecima, jos vise popustati, malo ovdje, malo tamo. Malo vise tolerancije prema onome ko te u mozak udara, a iza ledja za merhamet smije, a sve ti proda kao modernu politiku i nacin rijesavanja problema. Fino i ljubazno uzgajati biljku mesozderku, koja ce te na kraju iz zahvalnosti pojesti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gagi
Kontakt:

Post Postao/la gagi » 18 jul 2010, 08:12

Svaka vam cast na ovim komentarim, poslije ovoga sto sam procitao stvarno vise nemam rijeci i stvarno je suvisan svaki komentar!!!Jos jednom LEGENDE svaka vam cast!I ja takodjer zastupam vase misljene!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.