Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jul 2010, 17:00
A odakle tebi to razmisljanje? Pa ti sad mislis da je vaznije to da bh repka ne nastupa nama ovamo, pa makar Široki ne igrao u Europi? Jesi dobar ti? Pa u najbolju ruku ce ljudi biti indiferentni prema tome, tj. imaju sta prate, vole, za sto zive, i kapak, ne zamaraju se ''drugim'', kamoli da ga sebi na stetu sabotiraju. A evo ti primjer iz baraza. Pun kafic, obicni narod. Sjedimo ja i jedna ekipa, nas petero, hotel Park, navijamo za BiH. Bar 50 posto kafica isto tako. 10-20 posto im svejedno, kao sto rekoh, indiferentno, i ostatak za Portugal, iz sebi znanih razloga. I stavljajuci sve to u kontekst uopce, i dalje ti je max glupa prica da suspenzija ikakve veze s tim ima. Pa cak i ti sto ce navijati protiv, nece sigurno izabrati to o cemu ti pricas, nego ce reci ''boli me k*''. A ja, kao i vecina ovdje, simpatiziram i pratim BH repku. Jedna je uvijek iznad nje i uvijek je bila, to je stvar vise identifikacije, ali mi prvonavedena sekunde ne smeta, kao ni drzava (neovisno sta ja mislio o njenom stanju i ustroju, imam puno pravo na to, moja je) jer je dio moje Hercegovine. A ta nasladjivanja su ti nigdje veze, pogledaj komentare bilo gdje ovdje i kad HR npr. izgubi, ili kad se pojave navijaci Brazila, Japana, Turske, itd., a sve se radi o manjem broju od generalnog postotka. Pa tko to u ovoj drzavi ne radi na taj tvoj opisani nacin? Sta mi ima biti drago sto BH ne bi igrala, da je ne pratim u konacnici me ne bi ni zanimalo, ali opet ne vidim sta bi mi smetalo. To sto se mogu pronaci u tome je moja stvar, ja svoju Hercegovinu, gradic, vecinu naroda, ne bi za stotinu Hrvatski, Srbija, Austrija, bilo cega mijenjao. Nikad. Ostalo su neke druge price.
Zadnja izmjena:
ŠB_Fidelis, dana/u 18 jul 2010, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...