BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

jamesrodriguez
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la jamesrodriguez » 18 nov 2016, 23:09

Ja sam to vec tko zna po koji put ponovio , pa cu opet nema kruha od ovog Reusa!!
Nek lik potpuno ozdravi i na zimskom prelaznom roku u Januaru ga fino upakovati s masnicom prodati ga.
Poslati ga takvog upakovanog za 40-45 milki , mi uzeti dobru lovu , a onaj tko ga kupi neka se pocne navikavati na njegove povrede.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 19 nov 2016, 09:37

Ima par noći sam sanjao da su nas kravari razbili. :silent:

Dosta problema imamo i mi i oni. O formi je teško govoriti pošto je bila pauza. Ako divljaku Riberyju sudac ne bude tolerirao divljaštvo šanse nam rastu. Tog divljaka svakako treba isprovocirati.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 nov 2016, 11:36

KayserSose je napisao/la:Ima par noći sam sanjao da su nas kravari razbili. :silent:

Dosta problema imamo i mi i oni. O formi je teško govoriti pošto je bila pauza. Ako divljaku Riberyju sudac ne bude tolerirao divljaštvo šanse nam rastu. Tog divljaka svakako treba isprovocirati.
u pravu si razbijanje ali njih, pobjeda u hendikepu :kafa:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 nov 2016, 11:50

KayserSose je napisao/la:Ima par noći sam sanjao da su nas kravari razbili. :silent:
Snovi su ti postali jako realni.... :D Bar to.... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 19 nov 2016, 12:59

effe_sa je napisao/la:
Snovi su ti postali jako realni.... :D Bar to.... :D
Vidit ćemo večeras. :mrgreen:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 19 nov 2016, 17:44

Čudna postava. Tuchel opet kemija. :damn:

Neka Juda presudi, ka u kasnu jesen 2011. godine. :pray:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 19 nov 2016, 18:26

Castro, Dembele i Pulišić dosad uvijek dobivali prednost ispred Ramosa i baš u tekmi gdje najmanje očekuješ Ramosa prije gore navedenih, TT nas sve iznenadi.

NUR DER BVB!

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 19 nov 2016, 19:18

Nakon gola smo prestali igrati, dobro je da nije bilo neki fatalniji grešaka, odbrana pliva.

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 19 nov 2016, 20:03

Pa Auba zabij to bem mu miša :( :( :(
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/kira-liv-69.html]Kira-Liv[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/busty-anastasia-52.html]Busty Anastasia[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/kayla-33.html]Kayla[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/amy-38.html]AMY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/dana-candy-31.html]Dana Candy[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Video Chat [/url]

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 19 nov 2016, 20:27

Toooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 20 nov 2016, 08:54

Kako je lijepo nanijeti Bauernu prvi ovosezonski poraz u ligi i jubilarni 250-ti gostujući. Ljepota.

Bartra po statistici igrač utakmice. Najviše dobijenih duela i najviše tačnih dodavanja. Moram priznati da je u tom segmentu ako ne bolji onda bar rame uz rame Hummelsu.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 nov 2016, 12:01

Mi smo prilicno dobro stajali i po sansama za gol, cak i bolji bili. Ova taktika 3-5-2 napadacka, odnosno 5-3-2 odbrambena se ubila za ovakvih utakmica. U napadu imas viska na krilu, a u odbrani trojici stopera pomazu 2 beka :thumbup:

Auba iako je postigao gol, ispromasivao se ko budala. Mogao je hladno het-trik zabiti :oops:

Kod njih levat najvise pokusavao, dok su ostali bili tu negdje. San Marinac se nije vidio, osim kad je asistirao za onaj ponisteni gol.

Uglavnom dosli smo u dobru poziciju da napadnemo kravare, Lajpciga se ja ne bojim, past ce oni vec. Samo da iduce kolo u Frankfurtu ne kiksamo i ne prospemo ove sinoc osvojene bodove ;)
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 nov 2016, 17:57

Čestitke, zasluženo ste nas dobili.
Stern des Südens

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 nov 2016, 18:07

Desperado09 je napisao/la: Bartra po statistici igrač utakmice.
Iako je Sokratis po meni igrac utakmice Bartra je bio odlican...generalno se previse traze problemi u njemu kad se prica o slaboj odbrani ove sezone.Cak i bez njega u ekipi mi bi morali biti stabilniji nazad kao ekipa...tu je vise problem u Tuchelu a ne u pojedincima.
kraljttbvb je napisao/la: Auba iako je postigao gol, ispromasivao se ko budala. Mogao je hladno het-trik zabiti :oops:
Opet po Aubi...mozda ne ti licno ali izgleda da jedino on ne smije promasivati.Momak daje gol svaku utakmicu,ima bolji postotak realizacije i od Lewe ali opet nekima"nije to to".Sinoc je dao gol,igrao i odbranu,pretrcao milion km-a ali eto promasio je onu priliku 1 na 1 pa ne valja...
proFCB je napisao/la:Čestitke, zasluženo ste nas dobili.
:thumbup:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 20 nov 2016, 21:34

Za Burkija polusezona gotova. :facepalm:

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 21 nov 2016, 13:19

[quote="adnan24"]
Iako je Sokratis po meni igrac utakmice Bartra je bio odlican...generalno se previse traze problemi u njemu kad se prica o slaboj odbrani ove sezone.Cak i bez njega u ekipi mi bi morali biti stabilniji nazad kao ekipa...tu je vise problem u Tuchelu a ne u pojedincima.

Opet po Aubi...mozda ne ti licno ali izgleda da jedino on ne smije promasivati.Momak daje gol svaku utakmicu,ima bolji postotak realizacije i od Lewe ali opet nekima"nije to to".Sinoc je dao gol,igrao i odbranu,pretrcao milion km-a ali eto promasio je onu priliku 1 na 1 pa ne valja.../quote]

Pa onakvu šansu 1 na 1 ne bi trebao promašiti ni Burki, a ne prvi strijelac, lige, ali generalno Aubi ne treba nikakve primjedbe stavljati, postigao je više od 50% svih prvenstvenih golova u ovoj sezoni, problem je što niko drugi nije postigao više od 2 gola.

Za Bartru se slažem, neko ko je tek stigao u ekipu mora imati barem prvu sezonu fore da oscilira, ali ne više od toga. Inače, Bartra je imao jako loših utakmica i kikseva koji su direktno uticali na rezultat, ali eto zaigrao je kad je bilo najvažnije i protiv najjačeg protivnika, što može da bude dobar znak.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 nov 2016, 17:39

adnan24 je napisao/la:Opet po Aubi...mozda ne ti licno ali izgleda da jedino on ne smije promasivati.Momak daje gol svaku utakmicu,ima bolji postotak realizacije i od Lewe ali opet nekima"nije to to".Sinoc je dao gol,igrao i odbranu,pretrcao milion km-a ali eto promasio je onu priliku 1 na 1 pa ne valja...
Auba je tata, ali majka mu stara covjek je napadac, zivi od fudbala, valjda se moze ocekivati da bude efikasniji ;)
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 21 nov 2016, 18:21

Barta, Gotze i Auba u timu kola po izboru Zdf sportschau.

Burki OUT 8 sedmica. Šteta jer je zadnjih mjeseci branio vrhunski. Weidi se bori da dokaže da se na njega može računati.

TT najavio da će Reus sutra biti u kadru. Također da se naslutiti da će sutra biti kombinovan sastav, tj. da dobiju priliku oni koji nisu igrali od početka u subotu. Dembele, Mor, Pulišić, Castro pa možda čak i Rode ili Sahin vjerojatno će dobiti tu čast. Možda već sutra ovjerimo prvo mjesto.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 nov 2016, 21:23

KayserSose je napisao/la:Za Burkija polusezona gotova. :facepalm:
Nikako da vidimo sta moze najjaci BvB...vraca se sutra Reus,brzo ce i Guerreiro al' dzaba ako Weidi ne bude na nivou a nesto nisam optimista...
kraljttbvb je napisao/la: Auba je tata, ali majka mu stara covjek je napadac, zivi od fudbala, valjda se moze ocekivati da bude efikasniji ;)
A sta znaci efikasniji...kol'ko je to golova po sezoni,40,50 ?

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 22 nov 2016, 07:24

adnan24 je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la: Auba je tata, ali majka mu stara covjek je napadac, zivi od fudbala, valjda se moze ocekivati da bude efikasniji ;)
A sta znaci efikasniji...kol'ko je to golova po sezoni,40,50 ?
Ne mislim na sezonu, konkretno mislim na zadnju utakmicu. Mogao je rijesiti tekmu kod one situacije 1 na 1 i vecini nam ustedjeti par stotina sijedih ;)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []