BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Ja sam to vec tko zna po koji put ponovio , pa cu opet nema kruha od ovog Reusa!!
Nek lik potpuno ozdravi i na zimskom prelaznom roku u Januaru ga fino upakovati s masnicom prodati ga.
Poslati ga takvog upakovanog za 40-45 milki , mi uzeti dobru lovu , a onaj tko ga kupi neka se pocne navikavati na njegove povrede.
Nek lik potpuno ozdravi i na zimskom prelaznom roku u Januaru ga fino upakovati s masnicom prodati ga.
Poslati ga takvog upakovanog za 40-45 milki , mi uzeti dobru lovu , a onaj tko ga kupi neka se pocne navikavati na njegove povrede.
-
KayserSose
- Kontakt:
Ima par noći sam sanjao da su nas kravari razbili.
Dosta problema imamo i mi i oni. O formi je teško govoriti pošto je bila pauza. Ako divljaku Riberyju sudac ne bude tolerirao divljaštvo šanse nam rastu. Tog divljaka svakako treba isprovocirati.
Dosta problema imamo i mi i oni. O formi je teško govoriti pošto je bila pauza. Ako divljaku Riberyju sudac ne bude tolerirao divljaštvo šanse nam rastu. Tog divljaka svakako treba isprovocirati.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
u pravu si razbijanje ali njih, pobjeda u hendikepuKayserSose je napisao/la:Ima par noći sam sanjao da su nas kravari razbili.![]()
Snovi su ti postali jako realni....KayserSose je napisao/la:Ima par noći sam sanjao da su nas kravari razbili.![]()
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
KayserSose
- Kontakt:
Vidit ćemo večeras.effe_sa je napisao/la:Snovi su ti postali jako realni....KayserSose je napisao/la:Ima par noći sam sanjao da su nas kravari razbili.![]()
Bar to....
-
KayserSose
- Kontakt:
Čudna postava. Tuchel opet kemija.
Neka Juda presudi, ka u kasnu jesen 2011. godine.
Neka Juda presudi, ka u kasnu jesen 2011. godine.
- Desperado09
- Kontakt:
Castro, Dembele i Pulišić dosad uvijek dobivali prednost ispred Ramosa i baš u tekmi gdje najmanje očekuješ Ramosa prije gore navedenih, TT nas sve iznenadi.
NUR DER BVB!
NUR DER BVB!
- Illmatic09
- Kontakt:
Nakon gola smo prestali igrati, dobro je da nije bilo neki fatalniji grešaka, odbrana pliva.
-
KayserSose
- Kontakt:
Toooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
- Desperado09
- Kontakt:
Kako je lijepo nanijeti Bauernu prvi ovosezonski poraz u ligi i jubilarni 250-ti gostujući. Ljepota.
Bartra po statistici igrač utakmice. Najviše dobijenih duela i najviše tačnih dodavanja. Moram priznati da je u tom segmentu ako ne bolji onda bar rame uz rame Hummelsu.
Bartra po statistici igrač utakmice. Najviše dobijenih duela i najviše tačnih dodavanja. Moram priznati da je u tom segmentu ako ne bolji onda bar rame uz rame Hummelsu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mi smo prilicno dobro stajali i po sansama za gol, cak i bolji bili. Ova taktika 3-5-2 napadacka, odnosno 5-3-2 odbrambena se ubila za ovakvih utakmica. U napadu imas viska na krilu, a u odbrani trojici stopera pomazu 2 beka
Auba iako je postigao gol, ispromasivao se ko budala. Mogao je hladno het-trik zabiti
Kod njih levat najvise pokusavao, dok su ostali bili tu negdje. San Marinac se nije vidio, osim kad je asistirao za onaj ponisteni gol.
Uglavnom dosli smo u dobru poziciju da napadnemo kravare, Lajpciga se ja ne bojim, past ce oni vec. Samo da iduce kolo u Frankfurtu ne kiksamo i ne prospemo ove sinoc osvojene bodove
Auba iako je postigao gol, ispromasivao se ko budala. Mogao je hladno het-trik zabiti
Kod njih levat najvise pokusavao, dok su ostali bili tu negdje. San Marinac se nije vidio, osim kad je asistirao za onaj ponisteni gol.
Uglavnom dosli smo u dobru poziciju da napadnemo kravare, Lajpciga se ja ne bojim, past ce oni vec. Samo da iduce kolo u Frankfurtu ne kiksamo i ne prospemo ove sinoc osvojene bodove
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Iako je Sokratis po meni igrac utakmice Bartra je bio odlican...generalno se previse traze problemi u njemu kad se prica o slaboj odbrani ove sezone.Cak i bez njega u ekipi mi bi morali biti stabilniji nazad kao ekipa...tu je vise problem u Tuchelu a ne u pojedincima.Desperado09 je napisao/la: Bartra po statistici igrač utakmice.
Opet po Aubi...mozda ne ti licno ali izgleda da jedino on ne smije promasivati.Momak daje gol svaku utakmicu,ima bolji postotak realizacije i od Lewe ali opet nekima"nije to to".Sinoc je dao gol,igrao i odbranu,pretrcao milion km-a ali eto promasio je onu priliku 1 na 1 pa ne valja...kraljttbvb je napisao/la: Auba iako je postigao gol, ispromasivao se ko budala. Mogao je hladno het-trik zabiti![]()
proFCB je napisao/la:Čestitke, zasluženo ste nas dobili.
-
KayserSose
- Kontakt:
Za Burkija polusezona gotova. 
[quote="adnan24"]
Iako je Sokratis po meni igrac utakmice Bartra je bio odlican...generalno se previse traze problemi u njemu kad se prica o slaboj odbrani ove sezone.Cak i bez njega u ekipi mi bi morali biti stabilniji nazad kao ekipa...tu je vise problem u Tuchelu a ne u pojedincima.
Opet po Aubi...mozda ne ti licno ali izgleda da jedino on ne smije promasivati.Momak daje gol svaku utakmicu,ima bolji postotak realizacije i od Lewe ali opet nekima"nije to to".Sinoc je dao gol,igrao i odbranu,pretrcao milion km-a ali eto promasio je onu priliku 1 na 1 pa ne valja.../quote]
Pa onakvu šansu 1 na 1 ne bi trebao promašiti ni Burki, a ne prvi strijelac, lige, ali generalno Aubi ne treba nikakve primjedbe stavljati, postigao je više od 50% svih prvenstvenih golova u ovoj sezoni, problem je što niko drugi nije postigao više od 2 gola.
Za Bartru se slažem, neko ko je tek stigao u ekipu mora imati barem prvu sezonu fore da oscilira, ali ne više od toga. Inače, Bartra je imao jako loših utakmica i kikseva koji su direktno uticali na rezultat, ali eto zaigrao je kad je bilo najvažnije i protiv najjačeg protivnika, što može da bude dobar znak.
Iako je Sokratis po meni igrac utakmice Bartra je bio odlican...generalno se previse traze problemi u njemu kad se prica o slaboj odbrani ove sezone.Cak i bez njega u ekipi mi bi morali biti stabilniji nazad kao ekipa...tu je vise problem u Tuchelu a ne u pojedincima.
Opet po Aubi...mozda ne ti licno ali izgleda da jedino on ne smije promasivati.Momak daje gol svaku utakmicu,ima bolji postotak realizacije i od Lewe ali opet nekima"nije to to".Sinoc je dao gol,igrao i odbranu,pretrcao milion km-a ali eto promasio je onu priliku 1 na 1 pa ne valja.../quote]
Pa onakvu šansu 1 na 1 ne bi trebao promašiti ni Burki, a ne prvi strijelac, lige, ali generalno Aubi ne treba nikakve primjedbe stavljati, postigao je više od 50% svih prvenstvenih golova u ovoj sezoni, problem je što niko drugi nije postigao više od 2 gola.
Za Bartru se slažem, neko ko je tek stigao u ekipu mora imati barem prvu sezonu fore da oscilira, ali ne više od toga. Inače, Bartra je imao jako loših utakmica i kikseva koji su direktno uticali na rezultat, ali eto zaigrao je kad je bilo najvažnije i protiv najjačeg protivnika, što može da bude dobar znak.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Auba je tata, ali majka mu stara covjek je napadac, zivi od fudbala, valjda se moze ocekivati da bude efikasnijiadnan24 je napisao/la:Opet po Aubi...mozda ne ti licno ali izgleda da jedino on ne smije promasivati.Momak daje gol svaku utakmicu,ima bolji postotak realizacije i od Lewe ali opet nekima"nije to to".Sinoc je dao gol,igrao i odbranu,pretrcao milion km-a ali eto promasio je onu priliku 1 na 1 pa ne valja...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Barta, Gotze i Auba u timu kola po izboru Zdf sportschau.
Burki OUT 8 sedmica. Šteta jer je zadnjih mjeseci branio vrhunski. Weidi se bori da dokaže da se na njega može računati.
TT najavio da će Reus sutra biti u kadru. Također da se naslutiti da će sutra biti kombinovan sastav, tj. da dobiju priliku oni koji nisu igrali od početka u subotu. Dembele, Mor, Pulišić, Castro pa možda čak i Rode ili Sahin vjerojatno će dobiti tu čast. Možda već sutra ovjerimo prvo mjesto.
Burki OUT 8 sedmica. Šteta jer je zadnjih mjeseci branio vrhunski. Weidi se bori da dokaže da se na njega može računati.
TT najavio da će Reus sutra biti u kadru. Također da se naslutiti da će sutra biti kombinovan sastav, tj. da dobiju priliku oni koji nisu igrali od početka u subotu. Dembele, Mor, Pulišić, Castro pa možda čak i Rode ili Sahin vjerojatno će dobiti tu čast. Možda već sutra ovjerimo prvo mjesto.
Nikako da vidimo sta moze najjaci BvB...vraca se sutra Reus,brzo ce i Guerreiro al' dzaba ako Weidi ne bude na nivou a nesto nisam optimista...KayserSose je napisao/la:Za Burkija polusezona gotova.
A sta znaci efikasniji...kol'ko je to golova po sezoni,40,50 ?kraljttbvb je napisao/la: Auba je tata, ali majka mu stara covjek je napadac, zivi od fudbala, valjda se moze ocekivati da bude efikasniji
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne mislim na sezonu, konkretno mislim na zadnju utakmicu. Mogao je rijesiti tekmu kod one situacije 1 na 1 i vecini nam ustedjeti par stotina sijedihadnan24 je napisao/la:A sta znaci efikasniji...kol'ko je to golova po sezoni,40,50 ?kraljttbvb je napisao/la: Auba je tata, ali majka mu stara covjek je napadac, zivi od fudbala, valjda se moze ocekivati da bude efikasniji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.