Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jul 2010, 02:16
Pisete gluposti, opet, odnosno vezete se i lozite na neprovjerene informacije i nesluzbene price.
Pod broj jedan, na Širokom je vec godinama POKLON na kladionici dvojka u gostima. Evo ja cu samo sto se JA sjecam manje ili vise, a nekih se zaista ne sjecam, sve prva pretkola uz mozda jedan izuzetak ili dva. Koba Senec je rijesena sa 2:1, ne sjecam se tocne kvote. Sjecam se sa Zetom u gostima, kvota na Širokom je bila 6.40, ja osobno igrao i dobio na kraju listic. Pobjeda od 1:0. Shahtyor, kvota je bila preko 3, pobjeda od 1:0.
Koper, Slovenija, kvota je bila preko 2.5, pobjeda od 3:2. Partizani, kvote se ne sjecam, ali mala bila nije sigurno s obzirom na rezultat prvog susreta na Pecari od 0:0 - pobjeda od 3:1 u gostima. Banants, kvota blizu 4 ako ne i preko, 2:0 pobjeda. Olimpija, momcad koju bi Orasje razvalilo i koja vidjela ozbiljne ekipe nije dugi niz godina, 2:0 pobjeda.
Ovdje se jedino vidi dugi niz godina poklona i podcjenjivanja Širokog Brijega u gostima kod brojnih momcadi u prvim pretkolima, a uredno su arhivirane. Svoje je jos u nastavku demonstrirao protiv Austrie u Becu remizirajuci sa protivnikom teskim preko 20 milijuna eura sa iskustvom od min 100 utakmica u ovom natjecanju.
Netko tko ustvari prati kladionicu, upravo ima da trpa na Široki protiv takvih ekipa s obzirom na skor koji imamo. Odakle, gdje i kako uplate, druga stvar, no sumnju najbolje rijesavaju odigrane utakmice i prikazana igra. Ako je Olimpija kupljena, pretpostavljam onda da je i Austria kupljena, sta ce njima Europa, tko su oni da se sa nama nose uopce.
Eventualni cinici poput chanchi-a takve stvari ne uzimaju u obzir iz jednostavnog razloga sto vole puno pametovati sa strane i glumiti svojevrsnu urbanu kvazi-inteligenciju potkrijepljenu marginalnim cinizmom i sarkazmom s ciljem omalozavanja necega sto njihovi klubovi ne mogu ni nacrtano postici, iako se propagiraju kao razni velikani, a sve dodatno protkano sa jednim malogradjanskim razmisljanjem minoriziranja jedne sredine na osnovu velicine glumeci zauzvrat vrhunskog europejca i modernog gradjanina. Al u k..., a ne Bosni i Hercegovini kao temeljnoj odlici i odrednici Balkana. Takvi bi kao simbol svih problema lige i nemogucnosti i nemoci vlastitih klubova najradije podvukli kroz prizme jednog kluba koji istinski radi i ulaze sam u sebe i ima realne uvjete da ostvari rezultat vrijedan respekta, zato sto sami takvo sto u stanju nisu, a sto je, boze moj, ''nemoguce stanje'', jer tko je taj tamo neki Široki da je veci i bolji od mog velikana koji je 80 i neke tu Olimpiju dobivao 5:0 u gostima u presavrseno sredjenoj ligi savrsenih uvjeta i regularnosti. Ne moze to tako gospodo moja, mijesate se u stvari koje ili ne razumijete ili koje su vam kompleks iz gore navedenih razloga. Da ste realni u procjeni ostatka ili uopce neoptereceni takvim pitanjima, rekao bi ok, al ovako...
...Život za Široki...