Puno je i to. Za to vrijeme on moze syebati sve pozitivno iz prethodnih 80 minutajurisicduska je napisao/la:Ako sve bude kako treba, on će biti igrač za posljednih 10 minuta.FrancescoTotti je napisao/la:Sta cemo ako rustemovic prezivi jos jednu zimu u Sarajevu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO
- ThrillerHz
- Kontakt:
Eto nek je Saric bolji. Dok on nije usao, bilo je 4:1 toliko o tome, a Rustem je od pocetka igrao 
1946~
- Osttribine
- Kontakt:
Ma ne mozes ti sa njima ovde kad nekoga uzmu na zubThrillerHz je napisao/la:Eto nek je Saric bolji. Dok on nije usao, bilo je 4:1 toliko o tome, a Rustem je od pocetka igrao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vise je Husejinovic pokazao za jedno kolo nego Rustemovic za 16.Osttribine je napisao/la:Ma ne mozes ti sa njima ovde kad nekoga uzmu na zubThrillerHz je napisao/la:Eto nek je Saric bolji. Dok on nije usao, bilo je 4:1 toliko o tome, a Rustem je od pocetka igrao, slazem se i ja da je Rustem los, ali brate ima njih i gorih od Rustema pa se ne pljuje po njima, npr. jednonogi ubi pare ne igra, prodzekt velika plata, a igrac je za Bosna Seme otprilike itd., ali takvi smo mi pitari kad na nekoga navalimo jbg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
Sta je pokazao sviju ti, covjek ne moze hodati posteno, svaka njemu cast za zasluge iz prvog perioda kod nas, ali ovakav Huseinovic vise ne moze nigdje igrati, nemojte bezveze lupati, kazem ti i ja smatram da je Rustem krampa od igraca, ali pored njega ima ih takodje vise krampi ali se po njima ne pljuje kao po ovom Rustemu, Saric recimo, sta je taj lik odigrao, pa direktni krivac za nekoliko golova koje smo primili itd. Ne branim ga ponavljam, ali niste upravu sto pojedince amnestirate odgovornosti, a opleli ste po ovome Rustemu.MortemHz je napisao/la:Vise je Husejinovic pokazao za jedno kolo nego Rustemovic za 16.Osttribine je napisao/la:Ma ne mozes ti sa njima ovde kad nekoga uzmu na zubThrillerHz je napisao/la:Eto nek je Saric bolji. Dok on nije usao, bilo je 4:1 toliko o tome, a Rustem je od pocetka igrao, slazem se i ja da je Rustem los, ali brate ima njih i gorih od Rustema pa se ne pljuje po njima, npr. jednonogi ubi pare ne igra, prodzekt velika plata, a igrac je za Bosna Seme otprilike itd., ali takvi smo mi pitari kad na nekoga navalimo jbg
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zasto Said uzima mjestu na klupi nekom od eventualno akademaca, na koja se moze racunati na nedaj Boze? 
- saskend444
- Kontakt:
- hzzavidovici
- Kontakt:
Nakon dugo vremena 3 vezane pobjede idemo dalje jos 2 dodati aBd do pauze, a igracki kadar uz 3 igraca kvalitetna (gdje naci kvalitetnog igraca, mi iz slabijih klubova mozemo samo dovesti igraca ili igraca bez ugovora, nismo mi sposobni u ovu ligu dovesti igraca iz liga 5 nazalost) i mozemo se nadati tituli. Osporava se toliko Rustemovic, a ko je sta uradio od ostalih igraca iz veznog reda? Prizivaju se igraci iz akedemije, tu je Heric koji moze igrati umjesto Rustema, pa sto ne igra? Nije kvalitetniji, nece niko raditi sam protiv sebe, pa tako ni Cala. Trenutno najbolje sto imamo igra i poceli su igrati konacno prema naprijed kako treba. U Travniku ce se igrati kao na Kosevu, jer momci nakon ove serije pobjeda zasluzuju podrsku.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
-
belosevic28
- Kontakt:
Lik je postao kao maskota.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zasto Said uzima mjestu na klupi nekom od eventualno akademaca, na koja se moze racunati na nedaj Boze?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze.
Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
"Amer Bekic se vraća u Zrinjski" joj ako to ne bude istina, yeban ćeš biti direkt u rektum.
Sabrine mi moje!
Nije Rustemović toliko loš koliko se ovdje stvara negativno mišljenje, bar ja tako mislim. Naravno, sve po zaslugama. Imao je on dosta loših ali i solidnih partija. Trenutno se uklopio u bolju kolektivnu formu i po mom mišljenju je solidan.
Vidim Kovačević trenira s ekipom. Nadam se da je spreman da konkuriše u prvih 18 za ove dvije utakmice. Ne znam kakva je situacija s Čatakovićem i Gljivom ali su svakako minimalne šanse da ih gledamo u ove dvije preostale utakmice.
Vidim Kovačević trenira s ekipom. Nadam se da je spreman da konkuriše u prvih 18 za ove dvije utakmice. Ne znam kakva je situacija s Čatakovićem i Gljivom ali su svakako minimalne šanse da ih gledamo u ove dvije preostale utakmice.
Jasno je vec odavno da (na zalost) gurbeti imaju vise 'prostora' da mogu bolje uslove ponuditi igracu od nas. Mi bez obzira sto nemamo dugova i sto imamo gazdu milijardera i bolje sponzore,smo maksimalno limitirani kada su u pitanju izdatci za igracki kadar,a pogotovo zbog cinjenice da vec imamo nekoliko skupih igraca koji nikako ne doprinose nasoj igri (husejinovic,radovac...).Zukanovic je napisao/la:Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze.Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
- TobeYarabi
- Kontakt:
prvo-nemoj bogati pisati te svoje insajderske glupostiZukanovic je napisao/la:Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze.Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
drugo-gurbeti svakom igracu kojeg pokusavaju dovesti obecavaju igranje u reprezentaciji
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hebibovic je dobar igrac, prava zujalica na krilu. Neko je neki dan pisao o Ameru kako mu nedostaje samopouzdanja i kako previse gleda na reakciju publike, takvu boljku ima i Hebib, kao i nas tim u kompletu... Tu se meni posebno izdvaja ovaj Crnkic, lika bas nije briga ni za koga oko sebe
I vidi se da je siguran u sebe.
Mi tesko da mozemo sebe promjenit al igraci bi mogli pocet manje paznje obracat na reakcije istoka i sl. Taj pritisak sami sebi stvaraju.
Mi tesko da mozemo sebe promjenit al igraci bi mogli pocet manje paznje obracat na reakcije istoka i sl. Taj pritisak sami sebi stvaraju.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sta god da nudimo za Obradovica mogu dodati i Radovca pride kao bonus. Amer protiv nas uvijek igra vrhunski tako da .......Zukanovic je napisao/la:Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze.Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
Nama bi trebao biti prioritet Ordagic i neko a'la Cimi a onda Obradovic.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ordagic mozda ode vani.kengur je napisao/la:Sta god da nudimo za Obradovica mogu dodati i Radovca pride kao bonus. Amer protiv nas uvijek igra vrhunski tako da .......Zukanovic je napisao/la:Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze.Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
Nama bi trebao biti prioritet Ordagic i neko a'la Cimi a onda Obradovic.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Za ovo drugo si u potpunosti upravu! Mislim da sam pisao kad su im prešli Stevanović i Zahirović, zašto su tamo prešli, znaju oni kako repka prodaje... Čuj sad Stevanović u rosteru a Dulja ne... Tako Meša pomaže gurbetima.TobeYarabi je napisao/la:prvo-nemoj bogati pisati te svoje insajderske glupostiZukanovic je napisao/la:Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze.Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
![]()
drugo-gurbeti svakom igracu kojeg pokusavaju dovesti obecavaju igranje u reprezentaciji
@zagorski Ima istine ovdje, ali ne treba zaboraviti da mi imamo ''neznalicu'' i ''nesposobnjakovića'' za glavnog čovjeka transfera.. mislim koga on to može privoliti i dovesti
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- TobeYarabi
- Kontakt:
pocasni predsjednik zeljkana je istovremeno i pocasni u reprezentaciji a dokazano mu je mito i korupcija ('nako kazem). nas tzv selektor tog covjeka i danas zove ''šef''ledesma je napisao/la:Za ovo drugo si u potpunosti upravu! Mislim da sam pisao kad su im prešli Stevanović i Zahirović, zašto su tamo prešli, znaju oni kako repka prodaje... Čuj sad Stevanović u rosteru a Dulja ne... Tako Meša pomaže gurbetima.TobeYarabi je napisao/la:prvo-nemoj bogati pisati te svoje insajderske glupostiZukanovic je napisao/la:Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze.Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
![]()
@zagorski Ima istine ovdje, ali ne treba zaboraviti da mi imamo ''neznalicu'' i ''nesposobnjakovića'' za glavnog čovjeka transfera.. mislim koga on to može privoliti i dovesti
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Beli98, Ghost67, Google Adsense [Bot], Hamagara, Jadnimi, murky, Pact1921, plisek, Seher1921, supervizor, Tracy3McGrady, trunks1946, ubipara i 96 gostiju.