FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 23 nov 2016, 10:31

jurisicduska je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Sta cemo ako rustemovic prezivi jos jednu zimu u Sarajevu :think:
Ako sve bude kako treba, on će biti igrač za posljednih 10 minuta.
Puno je i to. Za to vrijeme on moze syebati sve pozitivno iz prethodnih 80 minuta :mrgreen:
SARAJEVO

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 nov 2016, 10:36

Eto nek je Saric bolji. Dok on nije usao, bilo je 4:1 toliko o tome, a Rustem je od pocetka igrao :kafa:
1946~

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 nov 2016, 10:54

ThrillerHz je napisao/la:Eto nek je Saric bolji. Dok on nije usao, bilo je 4:1 toliko o tome, a Rustem je od pocetka igrao :kafa:
Ma ne mozes ti sa njima ovde kad nekoga uzmu na zub :D, slazem se i ja da je Rustem los, ali brate ima njih i gorih od Rustema pa se ne pljuje po njima, npr. jednonogi ubi pare ne igra, prodzekt velika plata, a igrac je za Bosna Seme otprilike itd., ali takvi smo mi pitari kad na nekoga navalimo jbg :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 nov 2016, 11:03

Osttribine je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Eto nek je Saric bolji. Dok on nije usao, bilo je 4:1 toliko o tome, a Rustem je od pocetka igrao :kafa:
Ma ne mozes ti sa njima ovde kad nekoga uzmu na zub :D, slazem se i ja da je Rustem los, ali brate ima njih i gorih od Rustema pa se ne pljuje po njima, npr. jednonogi ubi pare ne igra, prodzekt velika plata, a igrac je za Bosna Seme otprilike itd., ali takvi smo mi pitari kad na nekoga navalimo jbg :D
Vise je Husejinovic pokazao za jedno kolo nego Rustemovic za 16. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 nov 2016, 11:10

MortemHz je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
Vise je Husejinovic pokazao za jedno kolo nego Rustemovic za 16. :kafa:
Sta je pokazao sviju ti, covjek ne moze hodati posteno, svaka njemu cast za zasluge iz prvog perioda kod nas, ali ovakav Huseinovic vise ne moze nigdje igrati, nemojte bezveze lupati, kazem ti i ja smatram da je Rustem krampa od igraca, ali pored njega ima ih takodje vise krampi ali se po njima ne pljuje kao po ovom Rustemu, Saric recimo, sta je taj lik odigrao, pa direktni krivac za nekoliko golova koje smo primili itd. Ne branim ga ponavljam, ali niste upravu sto pojedince amnestirate odgovornosti, a opleli ste po ovome Rustemu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 23 nov 2016, 11:30

Zasto Said uzima mjestu na klupi nekom od eventualno akademaca, na koja se moze racunati na nedaj Boze? :hmmmmm:

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 23 nov 2016, 11:38

:thumbup:

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 23 nov 2016, 12:04

Nakon dugo vremena 3 vezane pobjede idemo dalje jos 2 dodati aBd do pauze, a igracki kadar uz 3 igraca kvalitetna (gdje naci kvalitetnog igraca, mi iz slabijih klubova mozemo samo dovesti igraca ili igraca bez ugovora, nismo mi sposobni u ovu ligu dovesti igraca iz liga 5 nazalost) i mozemo se nadati tituli. Osporava se toliko Rustemovic, a ko je sta uradio od ostalih igraca iz veznog reda? Prizivaju se igraci iz akedemije, tu je Heric koji moze igrati umjesto Rustema, pa sto ne igra? Nije kvalitetniji, nece niko raditi sam protiv sebe, pa tako ni Cala. Trenutno najbolje sto imamo igra i poceli su igrati konacno prema naprijed kako treba. U Travniku ce se igrati kao na Kosevu, jer momci nakon ove serije pobjeda zasluzuju podrsku.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 nov 2016, 12:54

POTPISUJTE PETICIJU

:bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 nov 2016, 13:43

Sarajlijica1946 je napisao/la:Zasto Said uzima mjestu na klupi nekom od eventualno akademaca, na koja se moze racunati na nedaj Boze? :hmmmmm:
Lik je postao kao maskota.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 nov 2016, 13:45

Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze. :lol: Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 nov 2016, 13:48

"Amer Bekic se vraća u Zrinjski" joj ako to ne bude istina, yeban ćeš biti direkt u rektum.
Sabrine mi moje!

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 23 nov 2016, 14:06

Nije Rustemović toliko loš koliko se ovdje stvara negativno mišljenje, bar ja tako mislim. Naravno, sve po zaslugama. Imao je on dosta loših ali i solidnih partija. Trenutno se uklopio u bolju kolektivnu formu i po mom mišljenju je solidan.

Vidim Kovačević trenira s ekipom. Nadam se da je spreman da konkuriše u prvih 18 za ove dvije utakmice. Ne znam kakva je situacija s Čatakovićem i Gljivom ali su svakako minimalne šanse da ih gledamo u ove dvije preostale utakmice.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 nov 2016, 14:13

Zukanovic je napisao/la:Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze. :lol: Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
Jasno je vec odavno da (na zalost) gurbeti imaju vise 'prostora' da mogu bolje uslove ponuditi igracu od nas. Mi bez obzira sto nemamo dugova i sto imamo gazdu milijardera i bolje sponzore,smo maksimalno limitirani kada su u pitanju izdatci za igracki kadar,a pogotovo zbog cinjenice da vec imamo nekoliko skupih igraca koji nikako ne doprinose nasoj igri (husejinovic,radovac...).

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 nov 2016, 14:19

Zukanovic je napisao/la:Danas sam dobio informaciju da Zeljo "malo" vise nudi Obradovicu od nas.i jos nesto ali za to ne mogu reciti da je 100 % istina sto nekad kaze istinu nekad laze. :lol: Bilbija ide u juznu koreju dobra plata i Amer Bekic se vraca u Zrinjski.
prvo-nemoj bogati pisati te svoje insajderske gluposti :lol:
drugo-gurbeti svakom igracu kojeg pokusavaju dovesti obecavaju igranje u reprezentaciji

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 nov 2016, 14:31

Hebibovic je dobar igrac, prava zujalica na krilu. Neko je neki dan pisao o Ameru kako mu nedostaje samopouzdanja i kako previse gleda na reakciju publike, takvu boljku ima i Hebib, kao i nas tim u kompletu... Tu se meni posebno izdvaja ovaj Crnkic, lika bas nije briga ni za koga oko sebe :D I vidi se da je siguran u sebe.
Mi tesko da mozemo sebe promjenit al igraci bi mogli pocet manje paznje obracat na reakcije istoka i sl. Taj pritisak sami sebi stvaraju.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 nov 2016, 14:32

Sta god da nudimo za Obradovica mogu dodati i Radovca pride kao bonus. Amer protiv nas uvijek igra vrhunski tako da .......
Nama bi trebao biti prioritet Ordagic i neko a'la Cimi a onda Obradovic.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 nov 2016, 14:35

kengur je napisao/la:
Sta god da nudimo za Obradovica mogu dodati i Radovca pride kao bonus. Amer protiv nas uvijek igra vrhunski tako da .......
Nama bi trebao biti prioritet Ordagic i neko a'la Cimi a onda Obradovic.
Ordagic mozda ode vani.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 nov 2016, 14:37

TobeYarabi je napisao/la:
drugo-gurbeti svakom igracu kojeg pokusavaju dovesti obecavaju igranje u reprezentaciji
Za ovo drugo si u potpunosti upravu! Mislim da sam pisao kad su im prešli Stevanović i Zahirović, zašto su tamo prešli, znaju oni kako repka prodaje... Čuj sad Stevanović u rosteru a Dulja ne... Tako Meša pomaže gurbetima.

@zagorski Ima istine ovdje, ali ne treba zaboraviti da mi imamo ''neznalicu'' i ''nesposobnjakovića'' za glavnog čovjeka transfera.. mislim koga on to može privoliti i dovesti :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 23 nov 2016, 14:47

ledesma je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
Za ovo drugo si u potpunosti upravu! Mislim da sam pisao kad su im prešli Stevanović i Zahirović, zašto su tamo prešli, znaju oni kako repka prodaje... Čuj sad Stevanović u rosteru a Dulja ne... Tako Meša pomaže gurbetima.

@zagorski Ima istine ovdje, ali ne treba zaboraviti da mi imamo ''neznalicu'' i ''nesposobnjakovića'' za glavnog čovjeka transfera.. mislim koga on to može privoliti i dovesti :D
pocasni predsjednik zeljkana je istovremeno i pocasni u reprezentaciji a dokazano mu je mito i korupcija ('nako kazem). nas tzv selektor tog covjeka i danas zove ''šef''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, blap, boki86, Hamagara, HZbec, Pantelija, Seher1921, Serha i 97 gostiju.