ukoliko nam ne ponište ovaj dogovor dotad s onim kabadahijom s ilidžehilmo je napisao/la:Zamisli kad se za par godina izgradi cijeli kompleks kampa, pa se počne graditi stadion, pa bolji rezultati...Evander je napisao/la:Tan je najveca i istoriska greska, u cijeloj istoriji!!!Sabinho je napisao/la:@evander dodji i objasni nam da je Tan ubleha.
Prodali smo se djavolu ni za sta.
Klub si prodao kinezu za par redova stolica kakve imaju skolska igralista?
To je tebi zadovoljavajuce?
Nadam se da su ti u zivotu standardi za ostale stvari na visem nivou.
Onda će biti prodali se kinezu za moderan trening kamp, stadion, xx titula... Meni se sviđa!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kontam brate moj. Hvala sto si mi otvorio oci.Evander je napisao/la:Nije nase nego Tanovo.Cheikh je napisao/la:Ma nase je pa da je od govana, a nije prelijepo je i ponosan sam na to. Tan da nista ne uradi, treba mu biti zahvalan samo na ovome.
I neka bacaju ublehe kako nije nase, nakon odredjenog ulaganja( pricamo o finansijskom ulaganju), u ovaj posjed, ovaj parcela prelazi u vlasnistvo FKS. I stvarno sam ponosan na ovo sta imamo. Radimo polahko, ali radimo, ne ubleharimo po novinama vec radimo.
Kontas li razliku?
Sad sam shvatio da smo se prodali Kineskoj ublehi sti nam je otplatio dugove, napravio oni sto nikad nismo imali, osvojio kup, titulu, doveo evropskog giganta za gen.sponzora...
Hvala ti brate.
Football is a game about feelings and intelligence!
Pa kad osvojimo ligu, kup.. bit ce prodali se kinezu, a u Evropi meda ne mozemo...
Pa napravis nesta u Evropi.. bit ce prodali se kinezu a ne mozemo u grupe uci...
Uvijek ces srati i samo srati...
Ti ces jedino uzivati kad FkS bude u situaciji u kakvoj je bio u protekloj godini, al to je proslost ubleho.
Jedan tezak period je iza nas, i ocekujem mnogo lijepih momentata u buducnosti, samo ako se ispravno bude radilo, sto trenutno kakvo je stanje i ne sumnjam.
Pa napravis nesta u Evropi.. bit ce prodali se kinezu a ne mozemo u grupe uci...
Uvijek ces srati i samo srati...
Ti ces jedino uzivati kad FkS bude u situaciji u kakvoj je bio u protekloj godini, al to je proslost ubleho.
Jedan tezak period je iza nas, i ocekujem mnogo lijepih momentata u buducnosti, samo ako se ispravno bude radilo, sto trenutno kakvo je stanje i ne sumnjam.
Jel za babin stan-kuću kažeš da je njegova ili tvoja,i jesi li ti pravni i zakonski nasljednik??Evander je napisao/la:Nije nase nego Tanovo.Cheikh je napisao/la:Ma nase je pa da je od govana, a nije prelijepo je i ponosan sam na to. Tan da nista ne uradi, treba mu biti zahvalan samo na ovome.
I neka bacaju ublehe kako nije nase, nakon odredjenog ulaganja( pricamo o finansijskom ulaganju), u ovaj posjed, ovaj parcela prelazi u vlasnistvo FKS. I stvarno sam ponosan na ovo sta imamo. Radimo polahko, ali radimo, ne ubleharimo po novinama vec radimo.
Kontas li razliku?
Jarane toliko si u negativi za sve moguće da to zaista nema nikakvog više smisla. Ne moraš bolan pljunuti na sve živo,pusti bar nas nekolicinu ovdje da iskažemo pozitivu kad postoji realan osnov.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaki put kad uđem u kamp u Butmiru nešto novo. Samo nek' se radi. Ponosni možemo biti!
Ovo sam napisao nešto čisto da se upišem nakon pola godine.

Ovo sam napisao nešto čisto da se upišem nakon pola godine.
E nasli ste i vi s kim cete se ubjedivati....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kako Vardaru, Rijeci ide puno brze?hilmo je napisao/la:Iskreno?Evander je napisao/la: Kazes za par godina.
Prije tri godine, kako si zamisljao klub i kamp da ce biti danas?
Ali iskreno odgovori!
Moja neka zamišljanja su bila da će sve ovo ići mnogo sporije.
Treba li opet da se postavljaju slike kako jedan fudbalski kamp izgleda?
U sustini, nije ni bitno sta ti i ja mislimo i sta smo zamisljali, znamo svi sta je obecano i u kojem roku.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za firmu u kojoj radim kazem da je gazdina, ne moja.socrates je napisao/la:Jel za babin stan-kuću kažeš da je njegova ili tvoja,i jesi li ti pravni i zakonski nasljednik??Evander je napisao/la:Nije nase nego Tanovo.Cheikh je napisao/la:Ma nase je pa da je od govana, a nije prelijepo je i ponosan sam na to. Tan da nista ne uradi, treba mu biti zahvalan samo na ovome.
Kontas li razliku?
Jarane toliko si u negativi za sve moguće da to zaista nema nikakvog više smisla. Ne moraš bolan pljunuti na sve živo,pusti bar nas nekolicinu ovdje da iskažemo pozitivu kad postoji realan osnov.
Sutra mi moze dati otkaz ili ugasiti firmu.
Moze sa njom raditi sta zeli.
I nije problem pohvaliti bilo sta, ali nadje se levat da proziva, a argumenti su svi na mojoj strani.
Obecan kamp, dobili tri terena i par redova stolica, zajedno sa supom.
Ako ista mrzim, to je podanicki mentalitet.
Zato nam i jeste drzava ovakva kakva jeste.
Da slavimo i sto je trotoar ispred predsjednistva napravljen, nema veze sto autoput kasni sa izgradnjom?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 23 nov 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je obecano i u kojem roku? Poceo si sa spinom a ti ne valja.Evander je napisao/la:Kako Vardaru, Rijeci ide puno brze?hilmo je napisao/la:Iskreno?Evander je napisao/la: Kazes za par godina.
Prije tri godine, kako si zamisljao klub i kamp da ce biti danas?
Ali iskreno odgovori!
U sustini, nije ni bitno sta ti i ja mislimo i sta smo zamisljali, znamo svi sta je obecano i u kojem roku.
Evo ponovo te pitam i odgovori mi cinjenicama, sta je obecano i u kojem roku?
Slazem se da je moglo brze ALI NIJE. I sta sad? Imamo gdje trenirati, ne placamo za to, uskoro i mnogo vise.
A tebe ponovo pitam da mi odgovoris, sta je obecano i u kojem roku?
Ono kad skontas da nesta pravis u Bosni i Hercegovini, gdje je sve samo ne normalno za ulagati, shvatis da ovo sto mi imamo je nesta cime se trebamo itekako ponositi...
Ja nikad ne pričam u prazno....obrati pažnju na datum postanja.Evander je napisao/la:Kako Vardaru, Rijeci ide puno brze?hilmo je napisao/la: Iskreno?

Količina sredstava koja su investirana u NK Rijeka i FK Vardar su mnogo veća nego kod nas, a i oni su imali već neku "podlogu". Mi osim imena i velikih dugova nismo imali ništa.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koju podlogu je imao Vardar?hilmo je napisao/la:Ja nikad ne pričam u prazno....obrati pažnju na datum postanja.Evander je napisao/la:Kako Vardaru, Rijeci ide puno brze?hilmo je napisao/la: Iskreno?
Količina sredstava koja su investirana u NK Rijeka i FK Vardar su mnogo veća nego kod nas, a i oni su imali već neku "podlogu". Mi osim imena i velikih dugova nismo imali ništa.
Razlika je jedina sto su oni nasli investitora koji daje pare i kojem je klub bitan, a mi smo nasli prvog koji se javio i od kojeg mi malo sta imamo, koji blage veze o fudbalu nema i kojeg naa napredak niti sekunde ne zanima. Kao klub, nismo se pomakli sa mrtve tacke. Prosjek ove kukuruz lige.
Je li to bio cilj prodaje?
Evander brate možda nije sve onako kako su neki očekivali ili zamišljali da ne kažem sanjali ali zar nema i pozitivnih stvari koje su se desile a tako su očite, onako objektivno a svi znamo da može bolje i svi želimo to ali u svemu tome ponekad zaboravimo da uživamo
I da, kad kažeš red stolica imaju školska igrališta to je tačno ali neko poravna zemljište da napravi temelj za taj red pa sva zvona zvone kako je to najpozitivnija i najljepša ovodunjalučka priča...
I da, kad kažeš red stolica imaju školska igrališta to je tačno ali neko poravna zemljište da napravi temelj za taj red pa sva zvona zvone kako je to najpozitivnija i najljepša ovodunjalučka priča...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Hilmo imas talenta za pisanje bajki nema sta...hilmo je napisao/la:Zamisli kad se za par godina izgradi cijeli kompleks kampa, pa se počne graditi stadion, pa bolji rezultati...Evander je napisao/la:Tan je najveca i istoriska greska, u cijeloj istoriji!!!Sabinho je napisao/la:@evander dodji i objasni nam da je Tan ubleha.
Prodali smo se djavolu ni za sta.
Klub si prodao kinezu za par redova stolica kakve imaju skolska igralista?
To je tebi zadovoljavajuce?
Nadam se da su ti u zivotu standardi za ostale stvari na visem nivou.
Onda će biti prodali se kinezu za moderan trening kamp, stadion, xx titula... Meni se sviđa!
Upoređivati nas i Vardar (ili Rijeku, ili bilo koji klub iz bilo koje zemlje koja ima moderan Zakon o sportu koji dozvoljava privatno vlasništvo klubova) može samo neznalica.
Evander to stalno radi i potencira bez da prvo pokuša prikupiti relevantne činjenice.
Tan NIJE naš vlasnik.
Samsonenko JESTE vlasnik Vardara.
Da smo probrali lošeg, jesmo, slažem se. Da ga je fer upoređivati sa Samsonenkom i talijanom iz rijeke mrsko mi googlati ime, brate nije.
Evander to stalno radi i potencira bez da prvo pokuša prikupiti relevantne činjenice.
Tan NIJE naš vlasnik.
Samsonenko JESTE vlasnik Vardara.
Da smo probrali lošeg, jesmo, slažem se. Da ga je fer upoređivati sa Samsonenkom i talijanom iz rijeke mrsko mi googlati ime, brate nije.
Evanderu, ti nisi nimalo naivan momak,daleko od toga. Ja te tako i ne posmatram. Čak šta više u potpunosti te razumijem,i samo sam se osvrnuo na tvoje konstantne crnjake,tvoje verbalne atake i "storniranje" svega iole pozitivnog,samo to. Što se tiče tvoje komparacije blago rečeno nije relevantan primjer i mogao bih ja s tobom o tome do sutra. Naravno da mi nismo priredili nikakvu ceremoniju otvaranja ni tribine,niti bilo čega drugog. Kompleks nije završen,još uvijek je u izgradnji,kad dođe vrijeme za otvaranje to će biti sa stilom,jel,o čemu će pisati region. Zašto nije još,i zašto se radi postepeno,i o tome bi mogli do sutra. Činjenica je da smo dobili i tu tribinu. Znači imamo,obzirom na sve okolnosti koje su nas pratile u zadnje vrijeme. I to treba pozdraviti.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Hvalazagorski je napisao/la: Hilmo imas talenta za pisanje bajki nema sta...
Jeste, samo što ga mi zovemo "većinski vlasnik upravljačkih prava".Locust je napisao/la: Tan NIJE naš vlasnik.
Apsulutno se slazem sa svim sto si rekao.sjever je napisao/la:Evander brate možda nije sve onako kako su neki očekivali ili zamišljali da ne kažem sanjali ali zar nema i pozitivnih stvari koje su se desile a tako su očite, onako objektivno a svi znamo da može bolje i svi želimo to ali u svemu tome ponekad zaboravimo da uživamo![]()
One tamo ne bih komentarisao, ono je ko Sjeverna Korea.
Naravno da je svaka ova stolica pojedinacno pozitivna stvar. Trebamo se svakoj radovati, ali trebamo i teziti necem visem.
Ako se zadovoljavamo sa ovim danas sto smo, onda hebi ti nas.
Prodali smo klub i naravno da ocekujem da cemo dobiti nesto od toga, ne zelim da se mrvicama zadovoljavam.
Ne odgovori ti meni sta su obecali i u kojem roku, sta si se usutio?Evander je napisao/la:Apsulutno se slazem sa svim sto si rekao.sjever je napisao/la:Evander brate možda nije sve onako kako su neki očekivali ili zamišljali da ne kažem sanjali ali zar nema i pozitivnih stvari koje su se desile a tako su očite, onako objektivno a svi znamo da može bolje i svi želimo to ali u svemu tome ponekad zaboravimo da uživamo![]()
Naravno da je svaka ova stolica pojedinacno pozitivna stvar. Trebamo se svakoj radovati, ali trebamo i teziti necem visem.
Prodali smo klub i naravno da ocekujem da cemo dobiti nesto od toga, ne zelim da se mrvicama zadovoljavam.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
To i ptice na grani znaju.Cheikh je napisao/la:Ne odgovori ti meni sta su obecali i u kojem roku, sta si se usutio?Evander je napisao/la:Apsulutno se slazem sa svim sto si rekao.sjever je napisao/la:Evander brate možda nije sve onako kako su neki očekivali ili zamišljali da ne kažem sanjali ali zar nema i pozitivnih stvari koje su se desile a tako su očite, onako objektivno a svi znamo da može bolje i svi želimo to ali u svemu tome ponekad zaboravimo da uživamo![]()
Odgovaram samo na ozbiljnija pitanja.
Neizlazak u Europu, amaterski igracki kadar, treneri bez licinci, par terena sa supom i akademijom koja za sad haman nikakvu funkciju da nema, nisu obecali sigurno.
Kad je trebala biti gotova prva faza? Kad je stvarno bila gotova?
Kad je receno da ce se poceti sa drugom fazom?
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 17 gostiju.