Ovo sam napisao nešto čisto da se upišem nakon pola godine.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako Vardaru, Rijeci ide puno brze?hilmo je napisao/la:Iskreno?Evander je napisao/la: Kazes za par godina.
Prije tri godine, kako si zamisljao klub i kamp da ce biti danas?
Ali iskreno odgovori!
Moja neka zamišljanja su bila da će sve ovo ići mnogo sporije.
Za firmu u kojoj radim kazem da je gazdina, ne moja.socrates je napisao/la:Jel za babin stan-kuću kažeš da je njegova ili tvoja,i jesi li ti pravni i zakonski nasljednik??Evander je napisao/la:Nije nase nego Tanovo.Cheikh je napisao/la:Ma nase je pa da je od govana, a nije prelijepo je i ponosan sam na to. Tan da nista ne uradi, treba mu biti zahvalan samo na ovome.
I neka bacaju ublehe kako nije nase, nakon odredjenog ulaganja( pricamo o finansijskom ulaganju), u ovaj posjed, ovaj parcela prelazi u vlasnistvo FKS. I stvarno sam ponosan na ovo sta imamo. Radimo polahko, ali radimo, ne ubleharimo po novinama vec radimo.
Kontas li razliku?
Jarane toliko si u negativi za sve moguće da to zaista nema nikakvog više smisla. Ne moraš bolan pljunuti na sve živo,pusti bar nas nekolicinu ovdje da iskažemo pozitivu kad postoji realan osnov.
Sta je obecano i u kojem roku? Poceo si sa spinom a ti ne valja.Evander je napisao/la:Kako Vardaru, Rijeci ide puno brze?hilmo je napisao/la:Iskreno?Evander je napisao/la: Kazes za par godina.
Prije tri godine, kako si zamisljao klub i kamp da ce biti danas?
Ali iskreno odgovori!
Treba li opet da se postavljaju slike kako jedan fudbalski kamp izgleda?
U sustini, nije ni bitno sta ti i ja mislimo i sta smo zamisljali, znamo svi sta je obecano i u kojem roku.
Ja nikad ne pričam u prazno....obrati pažnju na datum postanja.Evander je napisao/la:Kako Vardaru, Rijeci ide puno brze?hilmo je napisao/la: Iskreno?
U sustini, nije ni bitno sta ti i ja mislimo i sta smo zamisljali, znamo svi sta je obecano i u kojem roku.
Koju podlogu je imao Vardar?hilmo je napisao/la:Ja nikad ne pričam u prazno....obrati pažnju na datum postanja.Evander je napisao/la:Kako Vardaru, Rijeci ide puno brze?hilmo je napisao/la: Iskreno?
Količina sredstava koja su investirana u NK Rijeka i FK Vardar su mnogo veća nego kod nas, a i oni su imali već neku "podlogu". Mi osim imena i velikih dugova nismo imali ništa.
Hilmo imas talenta za pisanje bajki nema sta...hilmo je napisao/la:Zamisli kad se za par godina izgradi cijeli kompleks kampa, pa se počne graditi stadion, pa bolji rezultati...Evander je napisao/la:Tan je najveca i istoriska greska, u cijeloj istoriji!!!Sabinho je napisao/la:@evander dodji i objasni nam da je Tan ubleha.
Prodali smo se djavolu ni za sta.
Klub si prodao kinezu za par redova stolica kakve imaju skolska igralista?
To je tebi zadovoljavajuce?
Nadam se da su ti u zivotu standardi za ostale stvari na visem nivou.
Onda će biti prodali se kinezu za moderan trening kamp, stadion, xx titula... Meni se sviđa!
Hvalazagorski je napisao/la: Hilmo imas talenta za pisanje bajki nema sta...
Jeste, samo što ga mi zovemo "većinski vlasnik upravljačkih prava".Locust je napisao/la: Tan NIJE naš vlasnik.
Apsulutno se slazem sa svim sto si rekao.sjever je napisao/la:Evander brate možda nije sve onako kako su neki očekivali ili zamišljali da ne kažem sanjali ali zar nema i pozitivnih stvari koje su se desile a tako su očite, onako objektivno a svi znamo da može bolje i svi želimo to ali u svemu tome ponekad zaboravimo da uživamo![]()
I da, kad kažeš red stolica imaju školska igrališta to je tačno ali neko poravna zemljište da napravi temelj za taj red pa sva zvona zvone kako je to najpozitivnija i najljepša ovodunjalučka priča...
Ne odgovori ti meni sta su obecali i u kojem roku, sta si se usutio?Evander je napisao/la:Apsulutno se slazem sa svim sto si rekao.sjever je napisao/la:Evander brate možda nije sve onako kako su neki očekivali ili zamišljali da ne kažem sanjali ali zar nema i pozitivnih stvari koje su se desile a tako su očite, onako objektivno a svi znamo da može bolje i svi želimo to ali u svemu tome ponekad zaboravimo da uživamo![]()
I da, kad kažeš red stolica imaju školska igrališta to je tačno ali neko poravna zemljište da napravi temelj za taj red pa sva zvona zvone kako je to najpozitivnija i najljepša ovodunjalučka priča...
One tamo ne bih komentarisao, ono je ko Sjeverna Korea.
Naravno da je svaka ova stolica pojedinacno pozitivna stvar. Trebamo se svakoj radovati, ali trebamo i teziti necem visem.
Ako se zadovoljavamo sa ovim danas sto smo, onda hebi ti nas.
Prodali smo klub i naravno da ocekujem da cemo dobiti nesto od toga, ne zelim da se mrvicama zadovoljavam.
To i ptice na grani znaju.Cheikh je napisao/la:Ne odgovori ti meni sta su obecali i u kojem roku, sta si se usutio?Evander je napisao/la:Apsulutno se slazem sa svim sto si rekao.sjever je napisao/la:Evander brate možda nije sve onako kako su neki očekivali ili zamišljali da ne kažem sanjali ali zar nema i pozitivnih stvari koje su se desile a tako su očite, onako objektivno a svi znamo da može bolje i svi želimo to ali u svemu tome ponekad zaboravimo da uživamo![]()
One tamo ne bih komentarisao, ono je ko Sjeverna Korea.
Naravno da je svaka ova stolica pojedinacno pozitivna stvar. Trebamo se svakoj radovati, ali trebamo i teziti necem visem.
Ako se zadovoljavamo sa ovim danas sto smo, onda hebi ti nas.
Prodali smo klub i naravno da ocekujem da cemo dobiti nesto od toga, ne zelim da se mrvicama zadovoljavam.
Jel možeš malo detaljnije o koncesiji i kako je to regulisano ako znaš 100 %. Ja znam ono iz novina i iz portala što se pisalo kad je bilo aktuelno.jurisicduska je napisao/la:Bordo bijela planeta.
Svi tereni pod reflektorima, certifikati tu, uslovi vrhunski.
Ugovor je takav da nakon određenog ulaganja nama se cijena za to zemljište smanjuje za vrijednost tog ulaganja. I nakon isteka koncesije od 50 godina 2065. Sarajevo će i faktički biti vlasnik ovog. Nemate pojma koliko je ovo veliko. Zauvijek imaš svoj trening kamp. Tribinice, reflektore. Uskoro saune, karantin, spavaone, sobe za regeneraciju. Gospodski.
Trenutno korisnika/ca: fera, MaroonBjelave i 37 gostiju.