FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amel10071988
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la amel10071988 » 20 jul 2010, 11:44

Nova ponuda za coentrao-a, 20 miliona evra+5mil od eventualne titule+edson brafheid, skupo jeste ali mi se vise svidja od wan der wiel-a :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 20 jul 2010, 11:55

secer je napisao/la:

et´, razmisljam da organizujem sergiju u dzamiji, pa da se od prikupljenih para kupi mario gov...njez i dhl-om posalje u srebrenik... :lol:
nadam se da cemo doci do zeljene sume(cca. 50e) i tako obradovati naseg jarana hantru... 8-)
Uh to ti je odlicna ideja. Samo ne znam sta ce rec' Uli...
Al' znam ja da si ti dobar s njim, pa ces valjda to srediti. :lol:

Cuj Gov..njez... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

amel10071988 je napisao/la:Nova ponuda za coentrao-a, 20 miliona evra+5mil od eventualne titule+edson brafheid, skupo jeste ali mi se vise svidja od wan der wiel-a :D
Moze, moze. :P
Damo im 20 miliona, rijesimo se Čađavog, a na kraju namjerno ne osvojimo titulu. Ma idealno. :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 20 jul 2010, 12:22

Bayern zainteresiran za Chielinija i mamadoua sakhoa iz psga , ,mislim da bi ovog 20togodisnjaka bilo odlicno dovesti dok za chielinija neznam , sta vi mislite ?
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jul 2010, 12:26

Ma nema nista od Italijana. Neda njega Juve ni za svo blago svijeta.

Evo United prodaje Evru. Mozda bi ovaj Francuz mogao biti novo pojacanje?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 20 jul 2010, 12:30

Omerbavarac je napisao/la:Ma nema nista od Italijana. Neda njega Juve ni za svo blago svijeta.

Evo United prodaje Evru. Mozda bi ovaj Francuz mogao biti novo pojacanje?
Tesko kad vec traze i coentraoa i van der wiela neznam bas da li ce sad i evru da traze , bolje je ipak uzeti coentraoa po mom misljenju mladji je i bit ce bolji dok evra polako stari..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 20 jul 2010, 12:52

United prodaje Evru? :lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jul 2010, 12:54

amel10071988 je napisao/la:Nova ponuda za coentrao-a, 20 miliona evra+5mil od eventualne titule+edson brafheid, skupo jeste ali mi se vise svidja od wan der wiel-a :D
S tim da je Coentrao lijevi, a Wiel desni bek. Oba vam trebaju ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 jul 2010, 13:46

Sjeca li se neko vrucih ljetnih dana 2009. godine kad vas je VDV odbio. Izgleda da ovaj put nece i da dolazi kod vas :D

http://www.as.com/futbol/articulo/van-g ... ftb_29/Tes

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 jul 2010, 13:59

špekulacija svaki dan hrpa...sad se spominje opet van der vaart, al malo izvjesno to jer mourinho u zamjenu trazi schweinija....van gaal rekao da prati van der wiela, coentraa i caceresa i dalje, al da on ne zeli da klub daje prevelike pare tek onako....oko gomeza je sve nesigurno, nerlinger s jedne strane govori da je mario imao i dobrih dijelova sezone pa nesto losiji, al definitivno nije odgovorio dal mario gomez ostaje il ide...spominje se i dalje ta zamjena gomez + par miliona za dzeku....sacekajmo da vidimo...ja se nadam samo da ce klub dobro izabrat na poziciji beka, to je goruci problem
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 20 jul 2010, 14:31

Ako misle da cemo mijenjati schweinsteigera za vdv mora da se sale lalz , ako ce lovu za vdv onda moze ali da dajemo schweinia :lol: :lol: :lol: :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 jul 2010, 16:29

bayern4ever je napisao/la:Ako misle da cemo mijenjati schweinsteigera za vdv mora da se sale lalz , ako ce lovu za vdv onda moze ali da dajemo schweinia :lol: :lol: :lol: :lol:
ma oni se svi uvijek mogu nadat u nase igrace al nista im od tog, to je u startu uzaludan pokusaj :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jul 2010, 17:02

Igraci se trenutno nalaze u Trentinu na pripremama, naravno oni koji nisu bili na SP-u.

slika

Van Gaal u nekoliko navrata naglasio da igraci koji su postali zvijezde SP-a nece imati tu privilegiju u Bayernu, jer definitivno je razgranicio reprezentativne od klupskih utakmica. Svaki igrac krece od nule i ko se najbolje pokaze slijedi nagrada.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 jul 2010, 18:57

Bayern zeli Chiellinia
Za zivot cijeli!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jul 2010, 20:08

Omerbavarac je napisao/la:Van Gaal u nekoliko navrata naglasio da igraci koji su postali zvijezde SP-a nece imati tu privilegiju u Bayernu, jer definitivno je razgranicio reprezentativne od klupskih utakmica. Svaki igrac krece od nule i ko se najbolje pokaze slijedi nagrada.
Jako dobra ideja.. Pametno ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 jul 2010, 22:02

bayern4ever je napisao/la:Ako misle da cemo mijenjati schweinsteigera za vdv mora da se sale lalz , ako ce lovu za vdv onda moze ali da dajemo schweinia :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma kakav Schweini. Previse se pise o njemu i Realu. Ako je odigro dobro na Svjetskom, normalno da ce ga povezati sa Realom :)

Ako imate 14 miliona, imate i Vaarta, ako nemate 14 miliona, a ja znam da imate XD, nemate van der Vaarta xD

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jul 2010, 22:04

Brnjoo je napisao/la:
Ma kakav Schweini. Previse se pise o njemu i Realu. Ako je odigro dobro na Svjetskom, normalno da ce ga povezati sa Realom :)

Ako imate 14 miliona, imate i Vaarta, ako nemate 14 miliona, a ja znam da imate XD, nemate van der Vaarta xD
Kako to??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Imamo i 15, ali koji ce klinac Vaart u Bayernu kad nema mjesta. :D

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 20 jul 2010, 22:19

Omerbavarac je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:

Kako to??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Imamo i 15, ali koji ce klinac Vaart u Bayernu kad nema mjesta. :D
dzaba ce istruhnut na klupi..men je samo da dovedemo onog iz benfike i kielinija...ma bili bi prejaki jbt..i mozda golman kakav dobar posto but vec broji svoje posljednje mjesece fudbalskog zivota... :geek:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 20 jul 2010, 22:45

http://www.****/sport/fudbal/9 ... tutke.html

Ribery i Benzema u policijskom pritvoru zbog maloljetne prostitutke
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 20 jul 2010, 23:31

--------------------Butt----------------------
--Lahm-----Chiellini----Badstuber---Coentrao

-----Van Bommel----Schweinsteiger---

Robben-----------------------------------Ribery

--------------Muller-----
------------------------------Džeko---

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 20 jul 2010, 23:37

Ma koji crni Chiellini, ne bi bilo od mene sretnijeg da ga dovedemo jer mi je medju najdrazim stoperima, ali hajm'o malo realnosti...njega Juve ne bi pustio ni za kakve pare svijetu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.