FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- amel10071988
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Nova ponuda za coentrao-a, 20 miliona evra+5mil od eventualne titule+edson brafheid, skupo jeste ali mi se vise svidja od wan der wiel-a 

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Uh to ti je odlicna ideja. Samo ne znam sta ce rec' Uli...secer je napisao/la:
et´, razmisljam da organizujem sergiju u dzamiji, pa da se od prikupljenih para kupi mario gov...njez i dhl-om posalje u srebrenik...![]()
nadam se da cemo doci do zeljene sume(cca. 50e) i tako obradovati naseg jarana hantru...
Al' znam ja da si ti dobar s njim, pa ces valjda to srediti.

Cuj Gov..njez...

Moze, moze.amel10071988 je napisao/la:Nova ponuda za coentrao-a, 20 miliona evra+5mil od eventualne titule+edson brafheid, skupo jeste ali mi se vise svidja od wan der wiel-a

Damo im 20 miliona, rijesimo se Čađavog, a na kraju namjerno ne osvojimo titulu. Ma idealno.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- bayern4ever
- Kontakt:
Bayern zainteresiran za Chielinija i mamadoua sakhoa iz psga , ,mislim da bi ovog 20togodisnjaka bilo odlicno dovesti dok za chielinija neznam , sta vi mislite ?
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma nema nista od Italijana. Neda njega Juve ni za svo blago svijeta.
Evo United prodaje Evru. Mozda bi ovaj Francuz mogao biti novo pojacanje?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayern4ever
- Kontakt:
Tesko kad vec traze i coentraoa i van der wiela neznam bas da li ce sad i evru da traze , bolje je ipak uzeti coentraoa po mom misljenju mladji je i bit ce bolji dok evra polako stari..Omerbavarac je napisao/la:Ma nema nista od Italijana. Neda njega Juve ni za svo blago svijeta.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
S tim da je Coentrao lijevi, a Wiel desni bek. Oba vam trebajuamel10071988 je napisao/la:Nova ponuda za coentrao-a, 20 miliona evra+5mil od eventualne titule+edson brafheid, skupo jeste ali mi se vise svidja od wan der wiel-a

Sjeca li se neko vrucih ljetnih dana 2009. godine kad vas je VDV odbio. Izgleda da ovaj put nece i da dolazi kod vas 
http://www.as.com/futbol/articulo/van-g ... ftb_29/Tes

http://www.as.com/futbol/articulo/van-g ... ftb_29/Tes
špekulacija svaki dan hrpa...sad se spominje opet van der vaart, al malo izvjesno to jer mourinho u zamjenu trazi schweinija....van gaal rekao da prati van der wiela, coentraa i caceresa i dalje, al da on ne zeli da klub daje prevelike pare tek onako....oko gomeza je sve nesigurno, nerlinger s jedne strane govori da je mario imao i dobrih dijelova sezone pa nesto losiji, al definitivno nije odgovorio dal mario gomez ostaje il ide...spominje se i dalje ta zamjena gomez + par miliona za dzeku....sacekajmo da vidimo...ja se nadam samo da ce klub dobro izabrat na poziciji beka, to je goruci problem
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bayern4ever
- Kontakt:
Ako misle da cemo mijenjati schweinsteigera za vdv mora da se sale lalz , ako ce lovu za vdv onda moze ali da dajemo schweinia

ma oni se svi uvijek mogu nadat u nase igrace al nista im od tog, to je u startu uzaludan pokusajbayern4ever je napisao/la:Ako misle da cemo mijenjati schweinsteigera za vdv mora da se sale lalz , ako ce lovu za vdv onda moze ali da dajemo schweinia![]()
![]()
![]()

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igraci se trenutno nalaze u Trentinu na pripremama, naravno oni koji nisu bili na SP-u.

Van Gaal u nekoliko navrata naglasio da igraci koji su postali zvijezde SP-a nece imati tu privilegiju u Bayernu, jer definitivno je razgranicio reprezentativne od klupskih utakmica. Svaki igrac krece od nule i ko se najbolje pokaze slijedi nagrada.

Van Gaal u nekoliko navrata naglasio da igraci koji su postali zvijezde SP-a nece imati tu privilegiju u Bayernu, jer definitivno je razgranicio reprezentativne od klupskih utakmica. Svaki igrac krece od nule i ko se najbolje pokaze slijedi nagrada.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jako dobra ideja.. PametnoOmerbavarac je napisao/la:Van Gaal u nekoliko navrata naglasio da igraci koji su postali zvijezde SP-a nece imati tu privilegiju u Bayernu, jer definitivno je razgranicio reprezentativne od klupskih utakmica. Svaki igrac krece od nule i ko se najbolje pokaze slijedi nagrada.

Ma kakav Schweini. Previse se pise o njemu i Realu. Ako je odigro dobro na Svjetskom, normalno da ce ga povezati sa Realombayern4ever je napisao/la:Ako misle da cemo mijenjati schweinsteigera za vdv mora da se sale lalz , ako ce lovu za vdv onda moze ali da dajemo schweinia![]()
![]()
![]()

Ako imate 14 miliona, imate i Vaarta, ako nemate 14 miliona, a ja znam da imate XD, nemate van der Vaarta xD
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako to???Brnjoo je napisao/la:Ma kakav Schweini. Previse se pise o njemu i Realu. Ako je odigro dobro na Svjetskom, normalno da ce ga povezati sa Realombayern4ever je napisao/la:Ako misle da cemo mijenjati schweinsteigera za vdv mora da se sale lalz , ako ce lovu za vdv onda moze ali da dajemo schweinia![]()
![]()
![]()
Ako imate 14 miliona, imate i Vaarta, ako nemate 14 miliona, a ja znam da imate XD, nemate van der Vaarta xD

Imamo i 15, ali koji ce klinac Vaart u Bayernu kad nema mjesta.

- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
dzaba ce istruhnut na klupi..men je samo da dovedemo onog iz benfike i kielinija...ma bili bi prejaki jbt..i mozda golman kakav dobar posto but vec broji svoje posljednje mjesece fudbalskog zivota...Omerbavarac je napisao/la:Kako to???Brnjoo je napisao/la:Ma kakav Schweini. Previse se pise o njemu i Realu. Ako je odigro dobro na Svjetskom, normalno da ce ga povezati sa Realombayern4ever je napisao/la:Ako misle da cemo mijenjati schweinsteigera za vdv mora da se sale lalz , ako ce lovu za vdv onda moze ali da dajemo schweinia![]()
![]()
![]()
Ako imate 14 miliona, imate i Vaarta, ako nemate 14 miliona, a ja znam da imate XD, nemate van der Vaarta xD![]()
![]()
![]()
![]()
Imamo i 15, ali koji ce klinac Vaart u Bayernu kad nema mjesta.

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
http://www.****/sport/fudbal/9 ... tutke.html
Ribery i Benzema u policijskom pritvoru zbog maloljetne prostitutke
Ribery i Benzema u policijskom pritvoru zbog maloljetne prostitutke
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
-
- Kontakt:
--------------------Butt----------------------
--Lahm-----Chiellini----Badstuber---Coentrao
-----Van Bommel----Schweinsteiger---
Robben-----------------------------------Ribery
--------------Muller-----
------------------------------Džeko---
--Lahm-----Chiellini----Badstuber---Coentrao
-----Van Bommel----Schweinsteiger---
Robben-----------------------------------Ribery
--------------Muller-----
------------------------------Džeko---
Ma koji crni Chiellini, ne bi bilo od mene sretnijeg da ga dovedemo jer mi je medju najdrazim stoperima, ali hajm'o malo realnosti...njega Juve ne bi pustio ni za kakve pare svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.