NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
nece tih picica doci vise od 50ak-80 max.ajmo široki
podsjeca me ova cifra na neke domace navijace u PLljutinar je napisao/la:nece tih picica doci vise od 50ak-80 max.ajmo široki

Jel istina da je austrijska televizija dala Širokom 200.000 km,da se prijenos pomjeri u 18-00,a bio je najavljen u 20-30,to su odlični novci,još kad bi prošli uff
Sve najbolje u revansu protiv Austrije i ako Bog da procice te dalje,nemojte se obazirati na zlonamjerne komentare to ne pisu navijaci vec balavurdija.Nemorate me voljeti kao Muslimana niti ja vas kao Hrvate(iako ja licno ne mislim tako, za mene je mrznja nesto nepoznato) ali je ljudski da se postujemo i cijenimo.Sretno iskreno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Hvala,sretno i vama sutra da dođete bar do pobjede...dino lj je napisao/la:Sve najbolje u revansu protiv Austrije i ako Bog da procice te dalje,nemojte se obazirati na zlonamjerne komentare to ne pisu navijaci vec balavurdija.Nemorate me voljeti kao Muslimana niti ja vas kao Hrvate(iako ja licno ne mislim tako, za mene je mrznja nesto nepoznato) ali je ljudski da se postujemo i cijenimo.Sretno iskreno.
nije bas toliko ali...Dabar je napisao/la:Jel istina da je austrijska televizija dala Širokom 200.000 km,da se prijenos pomjeri u 18-00,a bio je najavljen u 20-30,to su odlični novci,još kad bi prošli uff
bola nasa Uprava posluje pravo...samo sračunaj zaradu u ova dva miseca da glava zaboli
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
J.ebes i zaradu kad cu se skuhati i umrijeti u 18 i vec u 16 kad ce svi biti ispred stadiona, a brojni i malo iz daljeg (a puno ih je) koji zele doci i koji su htjeli doci imat ce velikih problema s organizacijom. Nije isto bjezati s posla zbog toga, ili se voziti 4-5 sati po onakvoj vrucini, al boze moj. Bit ce sta bude, a nadam se da ce biti ekstra, i da ce biti prolaz. Ako smo mogli kupiti Olimpiju, pa mozemo valjda i Austriu. 

...Život za Široki...
Istuk je sjajan trener i to je jos jednom pokazao. A isto tako samo od Sirokog, Zrinjskog i Sarajeva mozemo ocekivat nesto u Evropi jer jedini su stabilni u vrhu. Ostali izbore Evropu, pa onda pred ispadanjem sljedece sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slazem se,ima da pocrkamo na sjeveru,sreca piva hladnaŠB_Fidelis je napisao/la:J.ebes i zaradu kad cu se skuhati i umrijeti u 18 i vec u 16 kad ce svi biti ispred stadiona, a brojni i malo iz daljeg (a puno ih je) koji zele doci i koji su htjeli doci imat ce velikih problema s organizacijom. Nije isto bjezati s posla zbog toga, ili se voziti 4-5 sati po onakvoj vrucini, al boze moj. Bit ce sta bude, a nadam se da ce biti ekstra, i da ce biti prolaz. Ako smo mogli kupiti Olimpiju, pa mozemo valjda i Austriu.

Samo malo manjeDabar je napisao/la:Jel istina da je austrijska televizija dala Širokom 200.000 km,da se prijenos pomjeri u 18-00,a bio je najavljen u 20-30,to su odlični novci,još kad bi prošli uff

a mene tvoj post da bilde uvjek ostaje bildepodsjeca me ova cifra na neke domace navijace u PL
-
- Kontakt:
SRETNO NK Širokom B.!Fakat se vidi da je Široki naj organizovaniji klub u BiH.Sigurno su u klubu pošteni ljudi,kojim je u interesu napredak kluba i ništa više,te svaka čast za te zaslužne osobe!Molim Vas,pošaljite recept za uspjehe ovim LAICIMA u N/F Savezu BiH!Puno sreče i POZDRAV. 

**** kuvanje kad dobijes para skoro ko pola proračunaŠB_Fidelis je napisao/la:J.ebes i zaradu kad cu se skuhati i umrijeti u 18 i vec u 16 kad ce svi biti ispred stadiona, a brojni i malo iz daljeg (a puno ih je) koji zele doci i koji su htjeli doci imat ce velikih problema s organizacijom. Nije isto bjezati s posla zbog toga, ili se voziti 4-5 sati po onakvoj vrucini, al boze moj. Bit ce sta bude, a nadam se da ce biti ekstra, i da ce biti prolaz. Ako smo mogli kupiti Olimpiju, pa mozemo valjda i Austriu.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bolan, nije bas ni u novcu sve, radije bih sa svojom ekipom pio od RELATIVNO umjerenih 17 ili 17:30 pa do 20:30, nego da mi daju veci novac za tv prava od kojih ja nemam garanciju da ce biti ulozeni u igracki kadar, npr. Da imam, druga stvar, no eto, ovi ljudi iz uprave nesto imaju neugodnu naviku i dojam da ne moraju meni polagati racune, a ne valja im to. 

...Život za Široki...
U prodaju je pusteno 7 tisuca ulaznica a ne 6000 !!!! 

-
- Kontakt:
Znaci pun stadionŠB.TRN je napisao/la:U prodaju je pusteno 7 tisuca ulaznica a ne 6000 !!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa lijepo pise sluzbeno da je pusteno 7000 ulaznica, nemas sta misliti tu, to je fakticki pun kapacitet stadiona sto se sjedala tice. A naravno, moze se nagurati jos 1000 ako bude potrebno, koliko ljudi sjedi na prolazima i sl., plus navijacka tribina i prostor do iste. Stadion bi bio zaista prepun da je nocna utakmica, al i ovako ocekujem jednu dobru posjetu i pravu atmosferu.
...Život za Široki...
di sluzbeno pise da je 7 000?ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa lijepo pise sluzbeno da je pusteno 7000 ulaznica, nemas sta misliti tu, to je fakticki pun kapacitet stadiona sto se sjedala tice. A naravno, moze se nagurati jos 1000 ako bude potrebno, koliko ljudi sjedi na prolazima i sl., plus navijacka tribina i prostor do iste. Stadion bi bio zaista prepun da je nocna utakmica, al i ovako ocekujem jednu dobru posjetu i pravu atmosferu.
-
- Kontakt:
U kolko je tekma ?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, na klupskoj stranici je jutros pisalo. Osim ako, naravno, nisu promijenili odluku i ''oduzeli'' brojke sa svake tribine kao sto je Jelic najavio mogucnost, zbog smanjenja guzvi i sl., upravo zbog moje poante natrpavanja i sl.
edit: Sto upravo sad i pise. Pardon.
„Ovo je za nas povijesna utakmica, igramo sa jakim i velikim suparnikom. U gostima smo postigli odličan rezultat što nam daje nadu ali uz sve to ipak je Austrija i dalje veliki favorit.U prodaju smo pustili 6 000 ulaznica, a uz to smo i na svaku tribinu smanjili broj karata za 100 do 150 tako da ne bude gužva i da svatko može sjesti i ovim putem pozivam sve da dođu ranije zbog gužve. Očekujemo i dosta poznatih imena iz svijeta sporta.“, rekao je Mijo Jelić
edit: Sto upravo sad i pise. Pardon.
„Ovo je za nas povijesna utakmica, igramo sa jakim i velikim suparnikom. U gostima smo postigli odličan rezultat što nam daje nadu ali uz sve to ipak je Austrija i dalje veliki favorit.U prodaju smo pustili 6 000 ulaznica, a uz to smo i na svaku tribinu smanjili broj karata za 100 do 150 tako da ne bude gužva i da svatko može sjesti i ovim putem pozivam sve da dođu ranije zbog gužve. Očekujemo i dosta poznatih imena iz svijeta sporta.“, rekao je Mijo Jelić
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hajdeee, TylerBurey i 9 gostiju.