Lijepo od vas1921 je napisao/la:Nisam u Sarajevu, a ovde gdje sam nema Hayata
Moze li neko postaviti kakav stream da i mi ''dijasporci'' gledamo utakmicu ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lijepo od vas1921 je napisao/la:Nisam u Sarajevu, a ovde gdje sam nema Hayata
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football1921 je napisao/la:Nisam u Sarajevu, a ovde gdje sam nema Hayata
Ipak i Žujo nešto radiDove87 je napisao/la:Koliko po ovim slikama nekim vidim, na tabli gdje pise Sponzori za takmicarsku sezonu 2010/11 godinu, ima finih sponzora za Zelju.
Euroherc
BH Telecom
BSO
Razvojna Banka
Code
Manuel Caffe
BosnaRe
SportSport.ba
Shipad Komerc
BH Airlines
Farmavita
Sport Centar
UniCredit Bank
Bosna Sunce Osiguranje
Union Banka
Nova Vita
Sarajevski Kiseljak
Brajlovic
i jos nekoliko sto ne mogu procitat, ali ima dosta, za razliku od prosle godine kad je na toj tabli bilo par sponzora..
Ovaj put ima i puno Banaka
hamo zar ti nisi krenuo prema sarajevu xDHamo je napisao/la:Ipak i Žujo nešto radiDove87 je napisao/la:Koliko po ovim slikama nekim vidim, na tabli gdje pise Sponzori za takmicarsku sezonu 2010/11 godinu, ima finih sponzora za Zelju.
Euroherc
BH Telecom
BSO
Razvojna Banka
Code
Manuel Caffe
BosnaRe
SportSport.ba
Shipad Komerc
BH Airlines
Farmavita
Sport Centar
UniCredit Bank
Bosna Sunce Osiguranje
Union Banka
Nova Vita
Sarajevski Kiseljak
Brajlovic
i jos nekoliko sto ne mogu procitat, ali ima dosta, za razliku od prosle godine kad je na toj tabli bilo par sponzora..
Ovaj put ima i puno Banaka
necu majke mi, nek saznaju sve za par dana...pile87 je napisao/la:Seyo daj kakvu novu vijestuzmi mustuluk H.......
Član Predsjedništva Željezničara Džemal Bisić rekao je kako će u prodaju biti pušteno 7.000 ulaznica po cijeni od 10 KM za zapadnu i istočnu tribinu te 5 KM za južnu. Na pitanje novinara šta će biti ako ulaznice budu rasprodate, Bisić je rekao da će, u tom slučaju, otvoriti kapije i pustiti da uđu svi oni koji budu ispred stadiona.
Nema mi ovdje neke logikeda će, u tom slučaju, otvoriti kapije i pustiti da uđu svi oni koji budu ispred stadiona.
Momak ne lupa bezveze.Mi smo veliki amateri za osrednje europske klubove, da ne pricamo o većoj klasi.Imaš objašnjenje Osima u jednom od intervijua poslije tekme u Izraelu.Oni su jednostavno dvije klase bolji, brži, spremniji, organizovaniji, baš u svemu.Realno da su htjeli mogli su dati još onoliko golova u prvoj tekmi.Vidit ćeš večeras uživo ako budeš na Koševu šta je jedna osrednja europska ekipa.Kod nas u premier ligi igrači pretrče max 6-7 KM a europski otprilike 9-10KM po utakmici.Tempo je puno brži nego kod nas.Pirke_TM87 je napisao/la:Cuj razlika medju igracima, ma daj ba prijatelju nemoj pretjerivati, misici kod nekoga mogu doci vrlo lahko do izrazaja ali to nije presudno i ne cini razliku, jer da su nasi u izraelu odigrali muski onako kako to znaju i rade redovno ovdje sa ovim nasim premieligasima, direktno u koljena, s jednom ili dvije noge a ne pustiti da se manekeni setaju po nasem sesnaestercu i oko njega, da nam prosipaju neke fore i driblinge kakve smo mi kao djeca pred zgradom radili nebi sugirno izgubili sa vise od gola do dva maximalno razlike. Budimo realni prepali su se bili, izgubili su ali nema veze... Ruku na srce u ovoj ekipi samo Beslija ima neko inostrano iskustvo tako da je nesto bolje bilo tesko i ocekivati. Sutra ako bog da svi na jug... nadam se da ce se sutra okuraziti i odigrati onako za nas, hrabro mangupski... Rezultat je sada najmanje bitan. PozdravDove87 je napisao/la:I ja sad sa treninga. Fakat niko nije vjerovao, fol sa busom ulaze na atletsku stazu i parkiraju kod tunela za ulaz u svlacionice. Guso dolazi i govori nama kako to nema smisla jer njima nisu dali ni da pljunu tamo i jako su losi bili. Oni fol ulaze jos dok mi treniramo a tacno ima vrijeme kad oni treniraju a kad mi i nebi smijeli ranije biti tu. Doslo i oko 20tak njihovih navijaca a sad ne znam jeli jos doslo. Eno ih navijaju sa bubnjevima. A mi ko obicno trenirali. Culum bio u drugoj ekipi pa valjda sutra nece zaigrat i Gancev ce umjesto njega. A Lazara nije ni bilo valjda zbog povrede. Uglavnom meni se cinila druga ekipa i bolja od prve kad su igrali jedni protiv drugih al eto. Ma eto nista novo, standarno. Sutra se sigurno ocekuje par golova u pocetku susreta jer takva je Hapoelova igra. Jedino mi trebamo grublje igrat i da im ne dopustimo da daju gol. Sutra treba da napunimo JUG pa onda ostalo...
A bas se vidi razlika njihovih i nasih igraca, ulaze Hapoelovi na teren, to misici, noge nema dalje, ma bas ono... a nasi da ne pricam hehe. Ali to je ta razlika i zasto izgubimo 5-0 tamo.
ni meni. ovo mi je fakat papanluk. sta treba mi koji kupimo karte da ispadnemo budale kad ovi otvore kapije. da je karta 2 marke pa hajd, al ja da platim 10 a neko 0, jbga ne ide.Neprilagodjen je napisao/la:Nema mi ovdje neke logikeda će, u tom slučaju, otvoriti kapije i pustiti da uđu svi oni koji budu ispred stadiona.
fczeljo je napisao/la:ni meni. ovo mi je fakat papanluk. sta treba mi koji kupimo karte da ispadnemo budale kad ovi otvore kapije. da je karta 2 marke pa hajd, al ja da platim 10 a neko 0, jbga ne ide.Neprilagodjen je napisao/la:Nema mi ovdje neke logikeda će, u tom slučaju, otvoriti kapije i pustiti da uđu svi oni koji budu ispred stadiona.
sta je falilo odstampati 15000 karata pa makar se pola vratilo? nikad necemo biti veliki klub sve dok ne pocnemo se odnosit prema navijacima kako treba.
ne dizem frku, vec govorim da je to jako neozbiljno. nema veze sto pocne utakmica, nek se onda u klubu poslije ne cude kako ne mogu zaraditi od karata i kako raja hoce da se prosvercuje, kad to upravo klub promovise. znaci tvoj ti klub govori da ti je bolje malo sacekat pa se provuci dzaba nego posteno kupiti kartu.samir_tm87 je napisao/la: a mozda je mislio na to kada pocne utakmica ako neko nema karte da ce se pustit???
sta dizete frku bezze cc