FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RagazziDelSud
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RagazziDelSud » 20 jul 2010, 22:52

1921 je napisao/la:Nisam u Sarajevu, a ovde gdje sam nema Hayata :mrgreen:
Moze li neko postaviti kakav stream da i mi ''dijasporci'' gledamo utakmicu ?
Lijepo od vas :D pokušaj na http://www.google.ba/url?sa=t&****=we ... bKqQ7L2kTw nisam siguran,ali vrijedi pokušati¨¨!!!
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2010, 22:58

1921 je napisao/la:Nisam u Sarajevu, a ovde gdje sam nema Hayata :mrgreen:
Moze li neko postaviti kakav stream da i mi ''dijasporci'' gledamo utakmicu ?
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... e=football

Bice ovde sigurno samo nadji malo dole tekmu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 20 jul 2010, 23:48

http://www.justin.tv/juzni26/

Evo link za tekmu i volim te Zeljo
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 jul 2010, 23:57

Na onom zabranjenom portalu ima interviju sa Amarom.

Amar Osim za xxxxxx.ba o utakmici protiv Hapoela
„VOLIO BIH DA SUTRA IMAMO VELIKU PODRŠKU“
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 jul 2010, 00:00

Dove87 je napisao/la:Koliko po ovim slikama nekim vidim, na tabli gdje pise Sponzori za takmicarsku sezonu 2010/11 godinu, ima finih sponzora za Zelju.

Euroherc
BH Telecom
BSO
Razvojna Banka
Code
Manuel Caffe
BosnaRe
SportSport.ba
Shipad Komerc
BH Airlines
Farmavita
Sport Centar
UniCredit Bank
Bosna Sunce Osiguranje
Union Banka
Nova Vita
Sarajevski Kiseljak
Brajlovic
i jos nekoliko sto ne mogu procitat, ali ima dosta, za razliku od prosle godine kad je na toj tabli bilo par sponzora..
Ovaj put ima i puno Banaka
Ipak i Žujo nešto radi :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 21 jul 2010, 00:14

Hamo je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:Koliko po ovim slikama nekim vidim, na tabli gdje pise Sponzori za takmicarsku sezonu 2010/11 godinu, ima finih sponzora za Zelju.

Euroherc
BH Telecom
BSO
Razvojna Banka
Code
Manuel Caffe
BosnaRe
SportSport.ba
Shipad Komerc
BH Airlines
Farmavita
Sport Centar
UniCredit Bank
Bosna Sunce Osiguranje
Union Banka
Nova Vita
Sarajevski Kiseljak
Brajlovic
i jos nekoliko sto ne mogu procitat, ali ima dosta, za razliku od prosle godine kad je na toj tabli bilo par sponzora..
Ovaj put ima i puno Banaka
Ipak i Žujo nešto radi :)
hamo zar ti nisi krenuo prema sarajevu xD

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 jul 2010, 00:35

pile87 je napisao/la:Seyo daj kakvu novu vijest :D uzmi mustuluk H.......
necu majke mi, nek saznaju sve za par dana...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jul 2010, 03:19

Slucajno naletim na fejsu na komentar Samira Bekrica na sliku Srdjana Stanica:
Trebao si skinut te naocale kad si igrao protiv Hapoela da i ti vidis kako smo golove primali:))) :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jul 2010, 08:59

AVAZ, 21.07.2010.

Liga šampiona: Željezničar traži osvetu pred svojim navijačima

Aduti su nam navijači, slabiji motiv protivnika i lošiji teren

Fudbaleri Željezničara imat će izuzetno težak zadatak - da pred svojim navijačima pokušaju saprati sramotu koju su doživjeli na prvoj utakmici 2. pretkola Lige šampiona. Hapoel je u Tel Avivu razbio najbolji bh. klub i pobijedio s 5:0.

Amar Osim očekuje da će njegova ekipa pokazati mnogo više nego u Tel Avivu.

Podrška s tribina

- Priznajem da niko od nas, ni stručni štab ni igrači, nije očekivao ono što nas je zadesilo u Tel Avivu. Bili smo slabo organizirani, nepripremljeni za onako jakog protivnika, i to je moja krivica.

Možda smo trebali igrati bunker s devet igrača u zadnjoj liniji, ali mi, jednostavno, tako ne možemo i ne znamo igrati niti smo ikada igrali. Sada znamo šta nas očekuje i sigurno će biti bolje nego u prvom meču - rekao je menadžer i trener Željezničara.

Iako je jasno da je Željo već ispao iz Lige šampiona, Osim se nada da će dosta navijača doći da bodri ekipu.

- Sedam godina nismo igrali u Evropi i nadam se da će navijači doći na utakmicu iako ona nema poseban rezultatski naboj. Uz podršku s tribina, umanjen motiv protivnika te lošiji teren nego u Tel Avivu, što uvijek odgovara slabijoj ekipi, vjerujem da ćemo se dostojnije predstaviti - govori trener.

Dvije izmjene

Za razliku od prve utakmice utakmice, u sastavu će biti Muamer Svraka i Goran Gančev. Svraka će zamijeniti Milana Ćuluma na poziciji defanzivnog veznog igrača, Gančev će na desni bok, dok još postoje dileme ko će igrati u veznom redu.

Član Predsjedništva Željezničara Džemal Bisić rekao je kako će u prodaju biti pušteno 7.000 ulaznica po cijeni od 10 KM za zapadnu i istočnu tribinu te 5 KM za južnu. Na pitanje novinara šta će biti ako ulaznice budu rasprodate, Bisić je rekao da će, u tom slučaju, otvoriti kapije i pustiti da uđu svi oni koji budu ispred stadiona.

Željezničar (20.15) Hapoel

Stadion "Asim Ferhatović Hase"
Sudija: Karlos Klos Gomez (Španija)

Prva utakmica: Hapoel - Željezničar 5:0

ŽELJEZNIČAR: Šehić, Gančev, Bogičević, Mešić, Radovanović, Svraka, Savić, Višća, M. Bešlija, Zeba (Stanić), Popović. Trener: Amar Osim.
HAPOEL: Ben Šinan, Kende, Da Silva, Badir, Jadin, Ben Dajan, Vermut (Roki), Zahavi, Šehter, Šivhon, Lala. Trener: Eli Gutman.

"Manijaci" se okupljaju na Grbavici

Navijačka skupina "The Maniacs" organizirala je okupljanje u 17.30 sati na stadionu Grbavica, odakle će krenuti prema Koševu.

Iz navijačkog tabora pozivaju sve simpatizere "Plavih" da u što većem broju dođu na okupljanje te da ispune južnu tribinu stadiona "Asim Ferhatović Hase".

Hapoel želi pobjedu

Iako je izraelski šampion pobjedom od 5:0 skoro osigurao plasman u treće pretkolo Lige šampiona, Hapoel najavljuje da dolazi po novu pobjedu.

- Hapoel želi pobijediti svakog protivnika na svakoj utakmici. Igrat ćemo isto kao na svom stadionu. Sigurno je da će biti teže, jer igramo pred navijačima Željezničara - rekao je trener Eli Gutman.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2010, 09:37

Član Predsjedništva Željezničara Džemal Bisić rekao je kako će u prodaju biti pušteno 7.000 ulaznica po cijeni od 10 KM za zapadnu i istočnu tribinu te 5 KM za južnu. Na pitanje novinara šta će biti ako ulaznice budu rasprodate, Bisić je rekao da će, u tom slučaju, otvoriti kapije i pustiti da uđu svi oni koji budu ispred stadiona.
8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 21 jul 2010, 09:54

da će, u tom slučaju, otvoriti kapije i pustiti da uđu svi oni koji budu ispred stadiona.
Nema mi ovdje neke logike

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 21 jul 2010, 10:00

Pirke_TM87 je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:I ja sad sa treninga. Fakat niko nije vjerovao, fol sa busom ulaze na atletsku stazu i parkiraju kod tunela za ulaz u svlacionice. Guso dolazi i govori nama kako to nema smisla jer njima nisu dali ni da pljunu tamo i jako su losi bili. Oni fol ulaze jos dok mi treniramo a tacno ima vrijeme kad oni treniraju a kad mi i nebi smijeli ranije biti tu. Doslo i oko 20tak njihovih navijaca a sad ne znam jeli jos doslo. Eno ih navijaju sa bubnjevima. A mi ko obicno trenirali. Culum bio u drugoj ekipi pa valjda sutra nece zaigrat i Gancev ce umjesto njega. A Lazara nije ni bilo valjda zbog povrede. Uglavnom meni se cinila druga ekipa i bolja od prve kad su igrali jedni protiv drugih al eto. Ma eto nista novo, standarno. Sutra se sigurno ocekuje par golova u pocetku susreta jer takva je Hapoelova igra. Jedino mi trebamo grublje igrat i da im ne dopustimo da daju gol. Sutra treba da napunimo JUG pa onda ostalo...
A bas se vidi razlika njihovih i nasih igraca, ulaze Hapoelovi na teren, to misici, noge nema dalje, ma bas ono... a nasi da ne pricam hehe. Ali to je ta razlika i zasto izgubimo 5-0 tamo.
Cuj razlika medju igracima, ma daj ba prijatelju nemoj pretjerivati, misici kod nekoga mogu doci vrlo lahko do izrazaja ali to nije presudno i ne cini razliku, jer da su nasi u izraelu odigrali muski onako kako to znaju i rade redovno ovdje sa ovim nasim premieligasima, direktno u koljena, s jednom ili dvije noge a ne pustiti da se manekeni setaju po nasem sesnaestercu i oko njega, da nam prosipaju neke fore i driblinge kakve smo mi kao djeca pred zgradom radili nebi sugirno izgubili sa vise od gola do dva maximalno razlike. Budimo realni prepali su se bili, izgubili su ali nema veze... Ruku na srce u ovoj ekipi samo Beslija ima neko inostrano iskustvo tako da je nesto bolje bilo tesko i ocekivati. Sutra ako bog da svi na jug... nadam se da ce se sutra okuraziti i odigrati onako za nas, hrabro mangupski... Rezultat je sada najmanje bitan. Pozdrav
Momak ne lupa bezveze.Mi smo veliki amateri za osrednje europske klubove, da ne pricamo o većoj klasi.Imaš objašnjenje Osima u jednom od intervijua poslije tekme u Izraelu.Oni su jednostavno dvije klase bolji, brži, spremniji, organizovaniji, baš u svemu.Realno da su htjeli mogli su dati još onoliko golova u prvoj tekmi.Vidit ćeš večeras uživo ako budeš na Koševu šta je jedna osrednja europska ekipa.Kod nas u premier ligi igrači pretrče max 6-7 KM a europski otprilike 9-10KM po utakmici.Tempo je puno brži nego kod nas.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 21 jul 2010, 10:08

Neprilagodjen je napisao/la:
da će, u tom slučaju, otvoriti kapije i pustiti da uđu svi oni koji budu ispred stadiona.
ni meni. ovo mi je fakat papanluk. sta treba mi koji kupimo karte da ispadnemo budale kad ovi otvore kapije. da je karta 2 marke pa hajd, al ja da platim 10 a neko 0, jbga ne ide.

sta je falilo odstampati 15000 karata pa makar se pola vratilo? nikad necemo biti veliki klub sve dok ne pocnemo se odnosit prema navijacima kako treba.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 jul 2010, 10:10

fczeljo je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:
ni meni. ovo mi je fakat papanluk. sta treba mi koji kupimo karte da ispadnemo budale kad ovi otvore kapije. da je karta 2 marke pa hajd, al ja da platim 10 a neko 0, jbga ne ide.

sta je falilo odstampati 15000 karata pa makar se pola vratilo? nikad necemo biti veliki klub sve dok ne pocnemo se odnosit prema navijacima kako treba.

a mozda je mislio na to kada pocne utakmica ako neko nema karte da ce se pustit???

sta dizete frku bezze cc :D

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 21 jul 2010, 10:10

Nadam se da će Amar posložiti takvu taktiku,da im se revanširamo koliko-toliko!Vidjeli smo jučer,zamalo Kopar da iznenadi Zagrebački Dinamo,iako su ih ovi razvalili u prvoj tekmi.VOLIM TE ŽELJO!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 21 jul 2010, 10:16

samir_tm87 je napisao/la: a mozda je mislio na to kada pocne utakmica ako neko nema karte da ce se pustit???

sta dizete frku bezze cc :D
ne dizem frku, vec govorim da je to jako neozbiljno. nema veze sto pocne utakmica, nek se onda u klubu poslije ne cude kako ne mogu zaraditi od karata i kako raja hoce da se prosvercuje, kad to upravo klub promovise. znaci tvoj ti klub govori da ti je bolje malo sacekat pa se provuci dzaba nego posteno kupiti kartu.

u svakom jakom klubu ne mozes zamisliti da udjes bez karte, mozes tamo dobiti pive, sendvic, sta hoces, al kartu platit moras. jbga, socijalizam i sitnicavost tesko izlazi iz ljudi.

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 21 jul 2010, 10:19

ne mogu vjerovati da ima naivaca koji vjeruju da je ostampono samo 7000 karata sa ovim ce navuci barem 5000 ljudi jer ce raja doci misliti uci bajde kad skontaju da ima karata bice im se ofirno vratiti .

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2010, 10:19

ma to su igre zbog porezne uprave, nikad se ne prijavljuje pravi broj karata.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 21 jul 2010, 10:33

Samo u slučaju da se sve karte rasprodaju ulaz će biti otvoren. A realno to se neće desiti.
FEDERER= KLOC

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 jul 2010, 10:44

samo hrabro i ponosno veceras!!!! pobjeda od 1-0 bi bila u ovom trenutku za nas uspjeh!!! ;) ali i bez obzira na los rezultat iz prve utakmice mislim da ce biti barem 10.000 ljudi (ko vjeruje da je pusteno u prodaju samo 7000 stvarno je naivan) :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], drzgemboadislic, Firebase, Lokomotifa, ristagrad i 43 gosta.