što se svih do sad pojacanja tice, mislim mogucih kandidata koji se spominju coentra bi volio vidjet u bayernu, van der wiela mozda, chielinija vala onako, nesto mislim da bi nas on najmanje pojacao....a na mjestu beka ja kad bi dovodio pojacanje doveo bi mozda prije srnu, al et on se toliko puta spominjao al bayern nikad nije do kraja zagrizao kod tog igraca...srna bi ove godine bio mozda jeftiniji, starije i trziste je takvo a bayern bi od njega imao koristi mozda isto ko od olica, jer i on bi se borio ko olic, a ima odlican centarsut, sjajan sut i dobro bi saradjivao sa ivicom.....medjutim i coentrao je super igrac, samo kod njega oko te odstete dal ce se dogovor postic, to je veliko pitanje....sto se khedire tice volio bi pravo naredne sezone da dodje u bayern, khedira je sad odlican a naredne godine bi definitivno bio svjetska klasa
u bayernu se ovih dana najvise prica o gomezu, i hoeness i nerlinger smatraju da je on za sad najveci problem i da se bas nalazi u pravoj rupi kad je njegova forma u pitanju, van gaal smatra da ima viska napadaca volio bi nekog i prodat medjutim niko ne zeli ici, a van gaal kaze da nece mijenjati svoj sistem , a to je onaj iz prosle sezone sa prakticki jednim klasicnim napadacem (obicno olic) i povucenijim mullerom...u ovakvom sistemu prakticno jedan pravi napadac igra a tad se dvojica il trojica "kisele" na klupi.....mirise po malo sve da ce jedan napadac otici...gomez prvi kandidat iako ja mislim da on zasluzuje jos sansu, a van gaal voli najvise i forsira mullera i olica...a van gaal kad se za nekog prilijepi onda mu nista ne mijenja misljenje, nekad i pored toga sto mi je sjajan trener nervira me ta tvrdoglavost njegova, jer klose pokazuje da je svjetska klasa i morao bi vise igrat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland