FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la moustapha » 20 jul 2010, 23:53

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:--------------------Butt----------------------
--Lahm-----Chiellini----Badstuber---Coentrao

-----Van Bommel----Schweinsteiger---

Robben-----------------------------------Ribery

--------------Muller-----
------------------------------Džeko---
Pusti ovo. Ne moze tako. Ne bi nam bilo interesantno pratiti Bundesligu kad bi imali ovakav sastav. Bolje da ima negdje da skripi, pa onda prije utakmice moras kontat gdje je rupa, kako bi to Gaalonja mogao zakrpiti. ;)

Slabo, trenutno pratim forum. Jel' moze neko da napise kada igramo te pripremne utakmice, sta od toga ima na TV-u i tako to. 8-)
#divovi

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 21 jul 2010, 09:22

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /23644.php evo tu su termini, za prenos mozes vidjeti na liveonsat.com a mislim da bi trebalo ard ili zdf da prenose utakmicu 13 augusta kada igramo protiv nama najdrazeg protivnika :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 jul 2010, 11:52

Khedira navodno ima potpisan predugovor sa Bayernom, koji ce biti aktiviran sljedeceg ljeta. :) :)

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 21 jul 2010, 12:25

ja sam i prije govorio da ce khedira biti zamjena za van bommela :D

sve se uklapa van bommel odigra jos ovu godinu i ode u psv zavrsiti karijeru,khedira predje u bayern i zauzme njegovu poziciju :D

a pricalo se i da ozil ima predugovor sa bayernom,ali vidjet cemo,mozda ako ribery ode :D

Klare

Post Postao/la Klare » 21 jul 2010, 13:47

Jesu li ovo odustali od van der Wiela. Ne znam šta se ovo dešava dani prolaze, a još nijedno pojačanje :x :x :x

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 21 jul 2010, 13:57

Klare je napisao/la:Jesu li ovo odustali od van der Wiela. Ne znam šta se ovo dešava dani prolaze, a još nijedno pojačanje :x :x :x
bolje nista,nego Van der Wiel.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 jul 2010, 14:03

Klare je napisao/la:Jesu li ovo odustali od van der Wiela. Ne znam šta se ovo dešava dani prolaze, a još nijedno pojačanje :x :x :x
šta će im novi Brafonja ... neka igraju sa Contentom i mali će ako ga zaobiđu povrede biti u prvi 11 za sledeće generacije

uostalom ako neće biti Coentrao ne mora vala ni taj jer da se da za njega 15-20 mil... :ugeek:

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 21 jul 2010, 14:12

Evo idealnog pojačanja Magath dao dopuštenje da može otići http://www.transfermarkt.de/de/schalke- ... 43043.html Ipak on bi mogao prije jer igra u Njemačkoj nego Coentrao ili Van der Vill.Rafinha idealan za zadnj liniju
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 21 jul 2010, 14:20

ja rafinhu nikako nemogu zamisliti u bayernu,mozda i nije on los igrac ali jednostavno ga bayern nece jer se ne ponasa profesionalno,puno je schalke imao problema sa njim,zato ga sad i pustaju ;) nece ni magath svakakve igrace :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 jul 2010, 14:52

Nerlingen demantovao bilo kakve kontakte sa Khedirom, te je iste navode nazvao patkom /ente. :?
Mora se priznati da bi takav potez bio više nego uspješan. Nakon ove sezone poslati K'tena kući, dovesti njemačkog reprezentativca, kao frei igrača.
Ne vjerujem da Bayern planira šta sa prgavim Brazilcem, tako da se to može u startu zaboraviti. :D Neka Magath traži drugog kupca, ako mu već sprema šut-kartu.

Kako li će se sve ovo završiti oko Riberyja. :( http://de.eurosport.yahoo.com/20072010/ ... ommen.html

Već se traži alibi za evt. neuspješan start sezone (13 igrača još nije pristupilo pripremama). Nerlingen tvrdi da tako nešto neće biti. Ne treba zaboraviti da u prva 4 kola, Bayern igra 3 na Areni.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 jul 2010, 19:49

što se svih do sad pojacanja tice, mislim mogucih kandidata koji se spominju coentra bi volio vidjet u bayernu, van der wiela mozda, chielinija vala onako, nesto mislim da bi nas on najmanje pojacao....a na mjestu beka ja kad bi dovodio pojacanje doveo bi mozda prije srnu, al et on se toliko puta spominjao al bayern nikad nije do kraja zagrizao kod tog igraca...srna bi ove godine bio mozda jeftiniji, starije i trziste je takvo a bayern bi od njega imao koristi mozda isto ko od olica, jer i on bi se borio ko olic, a ima odlican centarsut, sjajan sut i dobro bi saradjivao sa ivicom.....medjutim i coentrao je super igrac, samo kod njega oko te odstete dal ce se dogovor postic, to je veliko pitanje....sto se khedire tice volio bi pravo naredne sezone da dodje u bayern, khedira je sad odlican a naredne godine bi definitivno bio svjetska klasa
u bayernu se ovih dana najvise prica o gomezu, i hoeness i nerlinger smatraju da je on za sad najveci problem i da se bas nalazi u pravoj rupi kad je njegova forma u pitanju, van gaal smatra da ima viska napadaca volio bi nekog i prodat medjutim niko ne zeli ici, a van gaal kaze da nece mijenjati svoj sistem , a to je onaj iz prosle sezone sa prakticki jednim klasicnim napadacem (obicno olic) i povucenijim mullerom...u ovakvom sistemu prakticno jedan pravi napadac igra a tad se dvojica il trojica "kisele" na klupi.....mirise po malo sve da ce jedan napadac otici...gomez prvi kandidat iako ja mislim da on zasluzuje jos sansu, a van gaal voli najvise i forsira mullera i olica...a van gaal kad se za nekog prilijepi onda mu nista ne mijenja misljenje, nekad i pored toga sto mi je sjajan trener nervira me ta tvrdoglavost njegova, jer klose pokazuje da je svjetska klasa i morao bi vise igrat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jul 2010, 19:56

Van Gaal zeli od sljedece godine da vodi Holandsku reprezentaciju. Postoji mogucnost da produzi do 2012 godine, ali nista nece potpisivati do kraja ove sezone.

Riberyu zabranjen pristup reprezentaciji zbog svima dobro poznatih razloga. Zabrana ce trajati sve dok se ne dokaze da je nevin.

Prekinuti su pregovori oko Van Der Wiela. Danas je trebalo da se sve rijesi i da VDW postane novi Bavarac, ali kako kazu iz uprave Ajaxa niko im se u posljednja dva dana nije javljao od Bavarskih celnika, sto je Holandjane navelo na misao da Bayern odustaje od njihovog igraca.

Mozda cak i Contento dobije sansu na lijevom boku. Obznanio je da zeli da se dokaze i da moze dosta toga doprinijeti u igri Bayerna. Prosle sezone u 9 od odigranih Bundesligaskih utakmica ostvario je dvije asistencije. Takodjer je na sve strane je hvalio Van Gaala, kako je strasan trener i da je jedan od najboljih na Svijetu. (jao uvlacenja :D)..... Mozda i upali. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 jul 2010, 23:09

slika

Da nam je ovakav sastav za ovu sezonu :o :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 21 jul 2010, 23:38

@bavarian_bk, ti mora da puno igraš FM 2010 dok si stavio Badstubera i Brenu u prvoj postavi. Na Manageru su nakon nekoliko sezona stvarno prejaki. :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 jul 2010, 23:43

Badstuber je prejak i ovako , a meni je i Breno bolji od vBuytena i Demichelisa ;) Brzi je , okretniji itd .

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 jul 2010, 23:47

Zdena vjerovatno misli na iskustvo. Badstuber je odigrao neznatan broj utakmica na poziciji lijevog halfa/stopera, dok je iza Brena teška povreda. LvG će ubaciti u vatru možda jednog mladog stopera, ali dvojicu teško. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jul 2010, 23:54

Zahia priznala da je lagala Riberyu i Benzemi za godine. Ma ljubim joj.... :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 22 jul 2010, 00:03

[quote="geronimo"]Zdena vjerovatno misli na iskustvo. Badstuber je odigrao neznatan broj utakmica na poziciji lijevog halfa/stopera, dok je iza Brena teška povreda. LvG će ubaciti u vatru možda jednog mladog stopera, ali dvojicu teško. ;)[/quote

Kao da mi osim van Buytena, Demichelisa, Brena i Badstubera nemamo više stopera. :mrgreen: :mrgreen:

Zašto ne spominjete ime stopera koji je nepoznanica za sve vas osim za mene, naravno. :lol: :lol: :lol: :lol:

Taj igrač bi mogao zabljesnuti u punom sjaju ove sezone.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 00:05

@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas? :mrgreen: :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 jul 2010, 00:08

Omerbavarac je napisao/la:@Klare: Jeli u pitanju Maximillian Haas? :mrgreen: :mrgreen:
Ako je to taj , nema od njega nista ;) Sa 25 godina se tek izboriti za I tim Bayerna 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.