Wes je napisao/la:Ja mislim da statistike nisu vazne samo kad je Westbrook u pitanju.
Vazna je statistika,al ponekad ne otkriva sve,to je definitivno ovdje slucaj.Jebote stvarno mi cesto dodje pohvalit tipa,al kad ovde dodjem i vidim ove baljezgarije dodje mi rigat i jednostavno odustanem,Boga mi moga.
Wess je u idealnoj situaciji,situaciji koju obozava,izivit ce se ovu godinu,nadoknaditi sve lopte koje su bile u Durantovim rukama i sljedece ljeto otici na neko drugo mijesto.Svjestan je i on toga,iskoristava ovo maximalno.Ima potrosnju od 40 %,a u ekipi nema bas dronjke,kako se pokusava docarat.Durant je s vecim **** odigrao vecnu sezone bez Russa i osvojio im 2. seed, sa jendom od naj bolesnijih sezona u zadnje vrijeme,a cak ni tada lik nije dobivoa ovoliko hvalospjeva koliko Wess sada.
Ima u ekipi Oladipa koji je solidna igrac,igrac koji mora imat vecu potrosnju,ovo je mizerija,ima kantera koji treba bit vise u igri i koji treba cesce imat loptu u postu,Ima Adamsa za pick and roll,ima par solidnih spot up rijesenja.Naravno,to sve nije nista posebno,al niej ni rzalog da neko ima potrosnju do bolesnih 40%,pa cak da se i tankira,to je jednostavno suluda brojka.
Okej je pohvalit lika,zasluzuje pohvalu,al ovdje se stvarno pisu takve poizdarije da je za nepovjerovat.jedna trejd uspio promijeniti misljenje ljudima i stvari za koje se goidnama prigovaralo Russu su sa tim trejdom apsolutno nestale..