Sve je to u redu.Ali sto onda palamudis na kompjuteru.Umjesto da si na na stadionu.jordan 23 je napisao/la:a izvini molim te,navedi mi samo jednu ekipu iz bosne,moze biti i reprezentacija bilo koja,koja je poslije debakla i katastrofalne igre u prvoj utakmici napunila poslije stadion.to sto pricate svi su samo obicna sranja.majkemi su vecina ljudi na ovom forumu,isfrustrirani ljudi.sve inzinjeri i doktori.evo iskreno govoreci tolika kolicina gluposti se ovdje moze procitati da je to nevjerovatno.nije meni krivo sto raja pljuje po zelji,cinjenica je da smo mi losi,to sto neki nasi navijaci zive u zabludi to je njihov problem.ali kad ljudi pocnu pricati drugima,a toliko govana u svojoj avliji ostave nepometenih onda je to za psihologa.harishp je napisao/la:Sto se tice Zelje ove zajebancije ovaj kvalifikacije su ostale i bez golova a bogami i posjete.RK Gradacac je napisao/la:Daj ba nemojte srat dzaba cist offside vidi se iz aviona!
A jest vam drago pitari, daBogda nikad europe ne vidjeli! Kad nema golova pricate o posjeti.... JADNO!!!
Bas je jadno,u pravu si.
Kod Brace Gumene vugla je vazda stadion pun,i atmosfera je napeta kao u hororu.
Dok kod nekih, **** odredjuju kolika ce posjeta biti.