FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

harishp
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la harishp » 21 jul 2010, 22:18

jordan 23 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Daj ba nemojte srat dzaba cist offside vidi se iz aviona!
A jest vam drago pitari, daBogda nikad europe ne vidjeli! Kad nema golova pricate o posjeti.... JADNO!!!
Sto se tice Zelje ove zajebancije ovaj kvalifikacije su ostale i bez golova a bogami i posjete.
Bas je jadno,u pravu si.
a izvini molim te,navedi mi samo jednu ekipu iz bosne,moze biti i reprezentacija bilo koja,koja je poslije debakla i katastrofalne igre u prvoj utakmici napunila poslije stadion.to sto pricate svi su samo obicna sranja.majkemi su vecina ljudi na ovom forumu,isfrustrirani ljudi.sve inzinjeri i doktori.evo iskreno govoreci tolika kolicina gluposti se ovdje moze procitati da je to nevjerovatno.nije meni krivo sto raja pljuje po zelji,cinjenica je da smo mi losi,to sto neki nasi navijaci zive u zabludi to je njihov problem.ali kad ljudi pocnu pricati drugima,a toliko govana u svojoj avliji ostave nepometenih onda je to za psihologa.
Sve je to u redu.Ali sto onda palamudis na kompjuteru.Umjesto da si na na stadionu.
Kod Brace Gumene vugla je vazda stadion pun,i atmosfera je napeta kao u hororu. :D
Dok kod nekih, **** odredjuju kolika ce posjeta biti. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 21 jul 2010, 22:20

kratak boravak u evropi a dugih je sedam godinica

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 21 jul 2010, 22:26

tekma dobra solidna,sudija nema blage veze isto kao i komentator koji nema blage o svom poslu .
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 21 jul 2010, 22:27

evo da ti kazem nesto realno,znas sto palamudim iskreno.idem prekosutra na more,pa sam sve pare zamijenio.haha
ja sam 5 godina trenirao u zelji.osvoio 2 titule prvaka u kadetskoj i juniorskoj kategoriji.trenirao u najtezim uslovima u ratu i poslije njega.davao zadnji dinar za zelju.roditelji mi govorili nisi ti sine normalan,toliko se nerviras zbog zelje,a oni drkaju **** puse piju,a ti im pare ostavljas.govorio sam kao i vecina ovih balavaca pa pusti ba zeljo je svetinja.zeljo meni brate i sad jeste svetinja,ali vjeruj mi da sam malo dosao pameti.neko ce od ovih balavaca reci onda si navijac na baterije,samo kad su titule.ja sto sam para zelji ostavio oni mogu sanjat samo.tako da znam sta pricam.ja sam sada samo realan zelim da gledam zelju,ciji igraci se bore i krv bi dali za njega,kao sto sam i ja zelju smatrao svetinjom.imao sam priliku da odem u sarajevo,kada je cala prvi put bio trener,stvarno je gospodin,molio me da predjem,nisam htio jer ne volim sarajevo,zeljo mi je sve bio.danas tako ljudi ne razmisljaju,tako da se meni sve to malo zgadilo brate
VOLIM TE ŽELJO

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 jul 2010, 22:29

Ne znam sta ce Amar na ovo reci, ali se meni nimalo nije dopala Zeljina "igra", nimalo.

Da ne silujem tastaturu, jednom recju, po malo sam razocaran od strane plavih!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 21 jul 2010, 22:30

cole-ch je napisao/la:Ne znam sta ce Amar na ovo reci, ali se meni nimalo nije dopala Zeljina "igra", nimalo.

brate meni je ovo sve nekako kilavo bilo,nije to pravi zeljo
VOLIM TE ŽELJO

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 jul 2010, 22:33

E hajmo sad paćenici i bolesnici, ispao Željo pa opletite. Jedina radost u vašim jadnim i mizernim životima je Željin neuspjeh. Aferim
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jul 2010, 22:37

Zeljo je veceras bio puno bolji nego u prvoj utakmici! Novi dresovi su extra,najbolji u dugogodisnjoj Zeljinoj historiji! hajmo sada jos 2 kvalitetna pojacanja dovesti i titula ostaje na Grbavici!
Volim te Zeljo!

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 21 jul 2010, 22:37

jordan 23 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ne znam sta ce Amar na ovo reci, ali se meni nimalo nije dopala Zeljina "igra", nimalo.

Tim igra onoliko koliko mu to protivnik dozvoli. Realno Hapoel je najmanje 3 puta bolja ekipa.
Prava snaga/slabost Zelje ce se pokazati u utakmicama nase lige. Do tada ostaje nam da sacekamo.

Ja mislim da tu ima potencijala za nasu ligu ,ali u Evropi mi nemamo sanse. Jedino da nam se posreci pa dobijemo neke lakse protivnike i nekako prodjemo dalje.

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 21 jul 2010, 22:37

blueman-TM87 je napisao/la:E hajmo sad paćenici i bolesnici opletite, ispao Željo pa opletite. Jedina radost u vašim jadnim i mizernim životima je Željin neuspjeh. Aferim
znas sta bi ovdje jedino rijesenje bilo,jednostavno ne obazirati se i ne odgovarati takvim ljudima,i onda ce shvatiti da nisu interesantni.to je jedna vojska bolesnih ljudi,koji su isfrustrirani,svojim zivotom.ne karaju i ako karaju karaju ruzne trebe,nemaju za hljeba jer vise vode racuna o drugim nego o sebi.i onda shvatite ovo je njima hrana.samo ignorisati pacenike,sami ce odustati,kad im i to malo jada sto imaju odmuzmes
VOLIM TE ŽELJO

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 21 jul 2010, 22:38

Nego dobri nam dresovi,eno Dzeko hoce da predje u juve a i sad ce se praviti hotel na grbavici,znate li vi šta o tome ? :) :)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jul 2010, 22:40

Ja uopste nisam razocaran, nego cu samo ostati pri onome sto sam napisao prije nekoliko dana, jer da smo igrali u izraelu kao veceras na kosevu, malo grublje, muski sa pritiskom na sudije nebi sigurno izgubili sa rezultatom kojim smo izgubili nego bi se veceras borili za to trece predkolo. A sada cu se okrenuti nasoj premier ligi jer ne zelim komentarisati ovaj go Haopela jer sa Juga nisam mogao ni dobro vidjeti ali po svemu sudeci i vise je bilo nego sumnjivo i neregularno... Ako Zeljo bude igrao ovako, a siguran sam da ce igrati bar 5 puta bolje ovu nasu jadnu premier ligu prosetat cemo se ovom ligom hladno, prije svega sto opet imamo mangupski raspored, sto imamu dobru ekipu, dobro pripremljenu i vec fino uigranu, a to sto je Hapoel i sama izraelska liga jaca od nase nekih 10 puta je druga stvar. Ove utakmice sa Hapoelom nam mogu dobro doci iz vise razloga sto ce se puno raditi na tome, sto odbrana nece sigurno pucati kao u ove dvije utakmice i sto Osim sada sigurno ima uvid na kojim pozicijama su nam neophodna pojacanja, mada sam ubjedjen da je ova ekipa jaca od svih ekipa u nasoj ligi. Rovcanin me poprilicno iznenadio, spreman je, trci, trudi se i mislim da bi on ove godine mogao explodirati ako Bog da i sto drugi kazu kompletn bi bio da sebicnost svede na minimum. Pozdrav

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 21 jul 2010, 22:41

krkacina je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:

Tim igra onoliko koliko mu to protivnik dozvoli. Realno Hapoel je najmanje 3 puta bolja ekipa.
Prava snaga/slabost Zelje ce se pokazati u utakmicama nase lige. Do tada ostaje nam da sacekamo.

Ja mislim da tu ima potencijala za nasu ligu ,ali u Evropi mi nemamo sanse. Jedino da nam se posreci pa dobijemo neke lakse protivnike i nekako prodjemo dalje.
ako si realno gledao brate,onda je zeljo ucinio hapoel toliko dobrim.izvini ali ako 2 igraca ne mogu odigrati dupli pas,3-4 dodavanja.kretati se ko mrtav konj,nabijati loptu samo da je sto dalje od njih.onakvi mali izraelci su u svakom duelu bili jaci,zeljina odrana isto rastimana vojska.ovi naprijed ne smiju nista da naprave.ono se zove strah i precijenjivanje.hapoel jeste dobar ali ne onilko koliko im j zeljo to dopustio
VOLIM TE ŽELJO

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 21 jul 2010, 22:50

hoce li biti na tv-u snimak utakmice???

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 21 jul 2010, 22:53

serete vi sto pljujete po Zelji...veceras je dobro igrao...bilo je finih akcija...Visca igracina ovaj momak za koju godinu ce se moci prodat i velike pare zgrnuti...Zeba solidan,dobar je on igrac skroz,...Gancev-dobar ...Mirko- kolko sam vidio korektno odradio nije bilo nekih velikih ispada...Mesic- standardan.,,,Svraka me iznenadio momak je bio jedan od najboljih,cini mi se da je on pogodio precku...Savic-dobro odradio posao...Bogicevic - bolji nego u prosloj tekmi...Culum - premalo igrao da bi mogao nesto reci isto tako i Bajro...Stanic - solidan...i na kraju Rovcanin - koji je odigrao odlicno jos da nije sebican,borio se,trcao,meni se svidjelo sta je pokazao,mislim da je za klasu bolji od Laze...i Beslija - sta reci za ovog covjek?30 mu je godina a leti,bori se fenomenalno primjer moze biti svim igracima...navijanje FENOMENALNO POSEBNO ZADNJIH 10 MINUTO...TOLIKO OD MENE...

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 21 jul 2010, 22:58

E ima nekih navijača što nikad i ni s čim nisu zadovoljni. Nakon Tel Aviva sam imao samo 1 želju. To je da što se mene tiče ponovo zijanimo 5-0 al da vidim žar u našoj igri, da su igrači svjesni čiji dres nose te da oni nemaju pravo da se zajebavaju na terenu noseći ga. Ovo večeras je bilo maximalno što se moglo uraditi protiv Hapoela. Bilo je nekoliko većih grešaka al ništa strašno kao prošli put. A na kitarske provokacije ne nasjedajte jer su i oni konačno skontali da dok je Amar naš trener oni ni uz 1000 Blekića ne mogu do titlue. Toliko od mene

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 jul 2010, 23:04

Dresovi su do ja*a...bas ono, extra! Toliko su simpa da nemogu verovati da ih je Ledja proizvela. Super su boje iskombinovane.

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 21 jul 2010, 23:05

Rovcanin je pretrcao veceras vise nego Lazo u 3 utakmica sto pretrci... momku treba da žti vise sanse, veceras je to pokazao!

Visaca, bojim se da ga za godinu dana a mozda i prije ne izgubimo jer momak prebrzo napreduje.

Beslija standardno dobar!

Mesic previse razmislja i dok skonta sta ce uraditi sa loptom protivnik je vec uzme.

Igra veceras nije dovoljno dobra za Evrope ali ova ekipa ako ostane u ovom sastavu, iduce godine bi mogli nesto.

Sve u svemu ostaje nam premier liga, tu treba dokazati da smo najbolji!

daka
Kontakt:

Post Postao/la daka » 21 jul 2010, 23:06

spajz je napisao/la:hoce li biti na tv-u snimak utakmice???
Ovdje imas snimak njihovog gola...

http://www.n24.ba/novost/12174/Poraz-Ze ... utakmici#1

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 21 jul 2010, 23:13

Evo sad sa utakmice, na jugu se zrak rasprsio na proste atome :mrgreen: . Iskreno , utakmicu nisam ni pratio, samo sam primjetio da su ovako igrali u Tel Avivu ne bi se obrukali :roll:

P.S. Jaser Arafat :mrgreen:
EDIT: Šampionska nam stranica, ali ipak nije bolja od Manchester-ove :mrgreen:
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 21 jul 2010, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, Lokomotifa i 54 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []