HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ukaže nam se neviđena prilika da igramo u Europi do 9 mijeseca ,a ovi naši u upravi udarili laganicu koda nam je Europa drugi plan ,pa im pojačanja ne trebaju ,pa Jović protiv San Marina nije smijo mijenjat prije 90 minute ,kako će protiv Odensea.
Povratkom mozda Marina Anicica i jos 3,4 pojacanja bi eventualno bez nekakvih ozljeda bilo dovoljno za evropu i iduce godine ,naravno uz uvjet da Sunjic,Dragicevic i Selimovic te Zadro koji uvijek mogu otici ostanu!rebel je napisao/la:Ukaže nam se neviđena prilika da igramo u Europi do 9 mijeseca ,a ovi naši u upravi udarili laganicu koda nam je Europa drugi plan ,pa im pojačanja ne trebaju ,pa Jović protiv San Marina nije smijo mijenjat prije 90 minute ,kako će protiv Odensea.
HSK Zrinjski Mostar
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ili da potpisete sa juniorimaBabilon je napisao/la:Povratkom mozda Marina Anicica i jos 3,4 pojacanja bi eventualno bez nekakvih ozljeda bilo dovoljno za evropu i iduce godine ,naravno uz uvjet da Sunjic,Dragicevic i Selimovic te Zadro koji uvijek mogu otici ostanu!rebel je napisao/la:Ukaže nam se neviđena prilika da igramo u Europi do 9 mijeseca ,a ovi naši u upravi udarili laganicu koda nam je Europa drugi plan ,pa im pojačanja ne trebaju ,pa Jović protiv San Marina nije smijo mijenjat prije 90 minute ,kako će protiv Odensea.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
ako vec zelis da znas...imamo jace juniore u klubu nego 70-80 % prvotimaca ostalih klubova u premier ligi...nasa tri juniora igraju za mladu reprezentaciju,a jedan od njih je kapiten...sto se tice pojacanja,dovodimo 3 klasna igraca na pozicijama na kojima smo tanki za rezerve...jedan od njih je i igrao na svjetskom prvenstvu...toliko...Samo F.K.S !! je napisao/la:Ili da potpisete sa juniorimaBabilon je napisao/la:Povratkom mozda Marina Anicica i jos 3,4 pojacanja bi eventualno bez nekakvih ozljeda bilo dovoljno za evropu i iduce godine ,naravno uz uvjet da Sunjic,Dragicevic i Selimovic te Zadro koji uvijek mogu otici ostanu!rebel je napisao/la:Ukaže nam se neviđena prilika da igramo u Europi do 9 mijeseca ,a ovi naši u upravi udarili laganicu koda nam je Europa drugi plan ,pa im pojačanja ne trebaju ,pa Jović protiv San Marina nije smijo mijenjat prije 90 minute ,kako će protiv Odensea.
zivi bili-pa vidjeli....ZRINJSKI PRVAK
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Super moze li se znati odakle su igraci ?
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
ne moze....napisacu vam ovdje svakako prije medija,ali trenutno nije za javnosti...informacije za koji dan.....Samo F.K.S !! je napisao/la:Super moze li se znati odakle su igraci ?
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Na SP-?HŠKZ-svetinja je napisao/la:ne moze....napisacu vam ovdje svakako prije medija,ali trenutno nije za javnosti...informacije za koji dan.....Samo F.K.S !! je napisao/la:Super moze li se znati odakle su igraci ?
Da nije onaj EL Locco iz Urugvaja,on cesto mijenja ekipe!
HSK Zrinjski Mostar
Da ti nisi u upravi Zrinjskog,Čuj dovode se ,kada to, do petka se spisak mora predat a cijela uprava u San marinu do Subote ko će to pregovarat sa njima Salko možda ,nego stipu šupljku nemaju oni veze koga nće dovestHŠKZ-svetinja je napisao/la:ne moze....napisacu vam ovdje svakako prije medija,ali trenutno nije za javnosti...informacije za koji dan.....Samo F.K.S !! je napisao/la:Super moze li se znati odakle su igraci ?
Sve je to dio jednog velikog, podlog, masonskog master-plana....
Ove godine skupljmo bodove i popravljamo koeficijent i zadovoljni smo s prolazom u treće pretkolo, i što se tiče rezultata i što se tiče zarade. Sve preko toga je bonus.
Sad kad smo još pojačali koeficijent (i ovako najbolji od svih klubova u državi) ćemo se pojačati sa 2-3 kvalitetna igrača, osvojiti titulu i proći u treće pretkolo. I ove bi sezone bili nositelji da smo osvojili ligu. Uglavnom, dogodine ćemo zaraditi još pola milijuna i time počinje serija osvajanja titula kojoj se ne nazire kraj

Ove godine skupljmo bodove i popravljamo koeficijent i zadovoljni smo s prolazom u treće pretkolo, i što se tiče rezultata i što se tiče zarade. Sve preko toga je bonus.
Sad kad smo još pojačali koeficijent (i ovako najbolji od svih klubova u državi) ćemo se pojačati sa 2-3 kvalitetna igrača, osvojiti titulu i proći u treće pretkolo. I ove bi sezone bili nositelji da smo osvojili ligu. Uglavnom, dogodine ćemo zaraditi još pola milijuna i time počinje serija osvajanja titula kojoj se ne nazire kraj
Mozda da zivis u nekoj drugoj drzavi gdje se ne biraju prvaci po nacionalnoj osnoviMarin je napisao/la:Sve je to dio jednog velikog, podlog, masonskog master-plana....
Sad kad smo još pojačali koeficijent (i ovako najbolji od svih klubova u državi) ćemo se pojačati sa 2-3 kvalitetna igrača, osvojiti titulu i proći u treće pretkolo. I ove bi sezone bili nositelji da smo osvojili ligu. Uglavnom, dogodine ćemo zaraditi još pola milijuna i time počinje serija osvajanja titula kojoj se ne nazire kraj![]()
![]()
Moj vladane ja razumijem zašto ti ovoliko vrijeme provodiš na našim temama ,jer navijaš za klub kojem je vrhunac sezone kad vam mi dođemo u goste ,kod vas se ne dešava ama baš nista vi ste jedan obični prosjek i to ćete uvijek i biti .zato lagano otpepaj na svoju stranicu i raspituj se sa kim vam je sljedeća prijateljska ,ja mislim bosna Visoko ,to će vam biti super tekma za pogledatvladan85 je napisao/la:Mozda da zivis u nekoj drugoj drzavi gdje se ne biraju prvaci po nacionalnoj osnoviMarin je napisao/la:Sve je to dio jednog velikog, podlog, masonskog master-plana....
Sad kad smo još pojačali koeficijent (i ovako najbolji od svih klubova u državi) ćemo se pojačati sa 2-3 kvalitetna igrača, osvojiti titulu i proći u treće pretkolo. I ove bi sezone bili nositelji da smo osvojili ligu. Uglavnom, dogodine ćemo zaraditi još pola milijuna i time počinje serija osvajanja titula kojoj se ne nazire kraj![]()
![]()
Mene ima na svakoj temi,a ovo ostalo nije vrijedno komentara,jer je primitivno...PONOSAN NA SVOJ GRAD,DRZAVU,KLUB,NAVIJACErebel je napisao/la:Moj vladane ja razumijem zašto ti ovoliko vrijeme provodiš na našim temama ,jer navijaš za klub kojem je vrhunac sezone kad vam mi dođemo u goste ,kod vas se ne dešava ama baš nista vi ste jedan obični prosjek i to ćete uvijek i biti .zato lagano otpepaj na svoju stranicu i raspituj se sa kim vam je sljedeća prijateljska ,ja mislim bosna Visoko ,to će vam biti super tekma za pogledatvladan85 je napisao/la:Mozda da zivis u nekoj drugoj drzavi gdje se ne biraju prvaci po nacionalnoj osnoviMarin je napisao/la:Sve je to dio jednog velikog, podlog, masonskog master-plana....
![]()
ja znam dva pojačanja imenom i prezimenom,za trećeg nisam čuo,strpljenje dva dana
- Barca u srcu
- Kontakt:
Iskreno želim da Zrinjski prođe, jer prolaskom Zrinskog nam se povećava koeficijent, tako da ćemo bolje proći sljedeće sezone, osim ako nas, ne daj Bože, suspenduju.
veceras ako ne bude pobjeda onda smo stvarno (nasi klubovi) u qrcu duboko
u svakom slucaju puno srece 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ajd Mostarci, nek je i vama sretno, iako mislim da vam neće nešto trebat.
Nadam se da me nećete zahebat na kladionici.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kolika je kvota na Zrinjski?dubrava je napisao/la:Ajd Mostarci, nek je i vama sretno, iako mislim da vam neće nešto trebat.
HSK Zrinjski Mostar
Ovdje, u supersportu, 1.30. NIje loše, tek da mi popuni listić od sedam parovaBabilon je napisao/la:Kolika je kvota na Zrinjski?dubrava je napisao/la:Ajd Mostarci, nek je i vama sretno, iako mislim da vam neće nešto trebat.
nego, kad si mi tu, jel znaš kolko će biti karte protiv Odensea, jer ću možda biti u to vrijeme u MO.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Karte su uvijek za evropu 10KM naravno osim kad je gostovao Partizan tad je bilo 20KM,al sumnam da ce se ponoviti ta cijena sa Odenseom!
HSK Zrinjski Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.