FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasto nisu doveli onog Hadzica bas nam je takav igrac bio potreban! Treba nam neki dobar napadac koji zna ga zabiti!
U Istri je dobio cca 3 puta veću platuShon Paul je napisao/la:Zasto nisu doveli onog Hadzica bas nam je takav igrac bio potreban! Treba nam neki dobar napadac koji zna ga zabiti!

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ja mislim da ga nisu ni htjeli dovesti. Zalizani opet sigurno nesto srao. Bilo je kontakata al nista konkretno s nase strane.dzenan01 je napisao/la:U Istri je dobio cca 3 puta veću platuShon Paul je napisao/la:Zasto nisu doveli onog Hadzica bas nam je takav igrac bio potreban! Treba nam neki dobar napadac koji zna ga zabiti!
-
- Kontakt:
ekran je mobilan i donosice se kad Sarajevo bude igralo,a hale i loza su fakat dobro sredjenitax je napisao/la:da pohvalim hale na kosevu odlicne a od onog ekrana nni traga
OD koga smo danas izgubili?
pljinaCAShon Paul je napisao/la:OD koga smo danas izgubili?

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- drajkula_zlo
- Kontakt:
ti si bas neki strucnjak vidimBaja_Zvjerka je napisao/la:Pukoh od muke sto nam on nije dosao, ili na primjer onaj crnogorac Hilmo (kako vec'). Ne kazem da je los igrac, slazem se, brz je i prodoran, ali u duelu ama bas nikakav. Eto toliko, nemam namjeru da se raspravljam, ali je on daleko od prvog tima Rudara iz mog grada, a kamo li od Sarajeva ili Zelje.drajkula_zlo je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Gledao sam ga, i igrao..![]()
Jel' jos nesto treba. Momak ima super tehniku, brzina mu i nije nesto, a ima 40 kila. Mora se udebljati jos 30, jer svaki duel ko ga dotakne pada, ili gubi loptu. Nestabilan je pravo, iako zna sa loptom i zna izbjeci igraca. Ali nek mu neko malo jace "uleti" gotov je..
Eto toliko..
Ali ko zna, mozda kod vas on postane dobar igrac, mlad je ipak, ali mnogo mnogo pure treba, i na njega treba racunati tek za 2 godine mozda. Aj' cao..
nisi ga gledo vise od mene 1000 % i nemoj tako pricat ba treniro sam sa momkom i znam da covjek radi sa loptom sta hoce i da je prebrz samim tim igra poziciju desno krilo... kao igrac dosta je prgav i bezobrazan sto je za jednog uspjesnog fudbalera mozda i dobra osobina...iako je mrsav i svi misle da u duelu pada i nije bas tako bori se do zadnjeg trena i na kraju taj koji hoce njega da obori zavrsi na guzici ...samo su mu kile mana
...pa vi sad pricajte sta god hocete a znam da vam je zao sto nije potpisao za zelju
Pozz

-
Šta ste se navili oko poraza od Čapljine ???
Izgubili smo da sad branim MV-a , ili igrače neću .. imaju oni još uvijek vremena pripremaju se , treniraju , MV isprobava kombinacije traži igrače koji mogu pogoditi , tako da vam ovo ne izgleda ništa čudno kada sklopi prvih 11 onda ćemo gledati one koji pobjeduju ..
Još 14 dana do Čelika dovoljno vremena da se isprave ove stvari..
Izgubili smo da sad branim MV-a , ili igrače neću .. imaju oni još uvijek vremena pripremaju se , treniraju , MV isprobava kombinacije traži igrače koji mogu pogoditi , tako da vam ovo ne izgleda ništa čudno kada sklopi prvih 11 onda ćemo gledati one koji pobjeduju ..
Još 14 dana do Čelika dovoljno vremena da se isprave ove stvari..
E moram ovo reć. Teren fakat solidan, ja ne znam kad je bolji bio, ali vi vjerovatno bolje znate. Ipak sam ja rijetko gore.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Znam da je tema FK Sarajevo ali ovo je vazno za svaki nogometni klub u Bih, kao i za nasu reprezentaciju. U mom potpisu imate facebook grupu koja je osnovana da bi okupili i upoznali sto vise ljudi oko protesta kojem ce ako bog da prisustovati sve vece navijacke skupine u Bosni i Hercegovini. Da radimo ozbiljno dokazuje i jucerasnje predstavljanje nase grupe na NTV Hayat. video mozete pogledati na profilu grupe.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
Dajte kako ne pazite! Pa ljudi dragi pazite malo Bog se pise velikim slovom.Srce_Tebi je napisao/la:Znam da je tema FK Sarajevo ali ovo je vazno za svaki nogometni klub u Bih, kao i za nasu reprezentaciju. U mom potpisu imate facebook grupu koja je osnovana da bi okupili i upoznali sto vise ljudi oko protesta kojem ce ako bog da prisustovati sve vece navijacke skupine u Bosni i Hercegovini. Da radimo ozbiljno dokazuje i jucerasnje predstavljanje nase grupe na NTV Hayat. video mozete pogledati na profilu grupe.

-
Veceras u utakmici protiv Olimpika igrat će najjaci sastav..
gdje se ova utakmica igra sarajevo - olimpik
-
U medjugorju..Adis78 je napisao/la:gdje se ova utakmica igra sarajevo - olimpik
pihhhhhhh, ja mislio negdje kod nas ovdjeRespektiva je napisao/la:U medjugorju..Adis78 je napisao/la:gdje se ova utakmica igra sarajevo - olimpik
Zalizani me pocinje zivcirati a ni prvenstvo jos nije pocelo!

Shon Paul je napisao/la:Zalizani me pocinje zivcirati a ni prvenstvo jos nije pocelo!![]()
Bojim se da i MV.fata panika nesto mu ne ide,a gubi od slabih ekipa.Ima li sanse da jednu tekmu odigramo prije prvenstva na Kosevu da raja vidi sa cim raspolazemo i sta se uradilo sa pojacanjima.
izgleda da ce nas opet kostati titule gubljenje bodova na pocetku prvenstva, MV previse experimentise, nadam se da necu biti u pravu i da ce biti spremni za pocetak prvenstva, ali iskreno ne ulijevaju mi optimizam al nikako
Znaci fuj al nema vise izgovora! Dobio je sve igrace koje je trazio ima najbolje uslove izvoli daj titulu zalizani. Mislim da moramo dovesti jednog dobrog napadaca al moramo!cena je napisao/la:Shon Paul je napisao/la:Zalizani me pocinje zivcirati a ni prvenstvo jos nije pocelo!![]()
Bojim se da i MV.fata panika nesto mu ne ide,a gubi od slabih ekipa.Ima li sanse da jednu tekmu odigramo prije prvenstva na Kosevu da raja vidi sa cim raspolazemo i sta se uradilo sa pojacanjima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, BungaBum, Dave, JavierBosnia, MaroonBjelave, Napapijri, Zeko87 i 42 gosta.