FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Shon Paul
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 00:13

Zasto nisu doveli onog Hadzica bas nam je takav igrac bio potreban! Treba nam neki dobar napadac koji zna ga zabiti!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 jul 2010, 00:16

Shon Paul je napisao/la:Zasto nisu doveli onog Hadzica bas nam je takav igrac bio potreban! Treba nam neki dobar napadac koji zna ga zabiti!
U Istri je dobio cca 3 puta veću platu :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 00:18

dzenan01 je napisao/la:
Shon Paul je napisao/la:Zasto nisu doveli onog Hadzica bas nam je takav igrac bio potreban! Treba nam neki dobar napadac koji zna ga zabiti!
U Istri je dobio cca 3 puta veću platu :roll:
Ma ja mislim da ga nisu ni htjeli dovesti. Zalizani opet sigurno nesto srao. Bilo je kontakata al nista konkretno s nase strane.

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 22 jul 2010, 00:26

tax je napisao/la:da pohvalim hale na kosevu odlicne a od onog ekrana nni traga
ekran je mobilan i donosice se kad Sarajevo bude igralo,a hale i loza su fakat dobro sredjeni

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 00:39

OD koga smo danas izgubili?

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 jul 2010, 00:44

Shon Paul je napisao/la:OD koga smo danas izgubili?
pljinaCA :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 22 jul 2010, 01:27

4 :2 od capljine...dragi mirza ucini nestooo
Pazza Inter Amala

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 22 jul 2010, 07:30

Baja_Zvjerka je napisao/la:
drajkula_zlo je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Gledao sam ga, i igrao.. ;)
Jel' jos nesto treba. Momak ima super tehniku, brzina mu i nije nesto, a ima 40 kila. Mora se udebljati jos 30, jer svaki duel ko ga dotakne pada, ili gubi loptu. Nestabilan je pravo, iako zna sa loptom i zna izbjeci igraca. Ali nek mu neko malo jace "uleti" gotov je..
Eto toliko..

Ali ko zna, mozda kod vas on postane dobar igrac, mlad je ipak, ali mnogo mnogo pure treba, i na njega treba racunati tek za 2 godine mozda. Aj' cao..

nisi ga gledo vise od mene 1000 % i nemoj tako pricat ba treniro sam sa momkom i znam da covjek radi sa loptom sta hoce i da je prebrz samim tim igra poziciju desno krilo ;) ... kao igrac dosta je prgav i bezobrazan sto je za jednog uspjesnog fudbalera mozda i dobra osobina...iako je mrsav i svi misle da u duelu pada i nije bas tako bori se do zadnjeg trena i na kraju taj koji hoce njega da obori zavrsi na guzici ...samo su mu kile mana ;)...pa vi sad pricajte sta god hocete a znam da vam je zao sto nije potpisao za zelju ;)
Pukoh od muke sto nam on nije dosao, ili na primjer onaj crnogorac Hilmo (kako vec'). Ne kazem da je los igrac, slazem se, brz je i prodoran, ali u duelu ama bas nikakav. Eto toliko, nemam namjeru da se raspravljam, ali je on daleko od prvog tima Rudara iz mog grada, a kamo li od Sarajeva ili Zelje.
Pozz
ti si bas neki strucnjak vidim ;) ...uostalo ostaje da vidimo a ti navijaj za Rudar iz Kaknja pusti Sarajevo :oops:

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 22 jul 2010, 10:12

Šta ste se navili oko poraza od Čapljine ???

Izgubili smo da sad branim MV-a , ili igrače neću .. imaju oni još uvijek vremena pripremaju se , treniraju , MV isprobava kombinacije traži igrače koji mogu pogoditi , tako da vam ovo ne izgleda ništa čudno kada sklopi prvih 11 onda ćemo gledati one koji pobjeduju ..

Još 14 dana do Čelika dovoljno vremena da se isprave ove stvari..

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 jul 2010, 10:29

E moram ovo reć. Teren fakat solidan, ja ne znam kad je bolji bio, ali vi vjerovatno bolje znate. Ipak sam ja rijetko gore.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 22 jul 2010, 10:44

Znam da je tema FK Sarajevo ali ovo je vazno za svaki nogometni klub u Bih, kao i za nasu reprezentaciju. U mom potpisu imate facebook grupu koja je osnovana da bi okupili i upoznali sto vise ljudi oko protesta kojem ce ako bog da prisustovati sve vece navijacke skupine u Bosni i Hercegovini. Da radimo ozbiljno dokazuje i jucerasnje predstavljanje nase grupe na NTV Hayat. video mozete pogledati na profilu grupe.
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 10:58

Srce_Tebi je napisao/la:Znam da je tema FK Sarajevo ali ovo je vazno za svaki nogometni klub u Bih, kao i za nasu reprezentaciju. U mom potpisu imate facebook grupu koja je osnovana da bi okupili i upoznali sto vise ljudi oko protesta kojem ce ako bog da prisustovati sve vece navijacke skupine u Bosni i Hercegovini. Da radimo ozbiljno dokazuje i jucerasnje predstavljanje nase grupe na NTV Hayat. video mozete pogledati na profilu grupe.
Dajte kako ne pazite! Pa ljudi dragi pazite malo Bog se pise velikim slovom. :!: A sad u vezi ovog, vi stvarno mislite da ce kazniti nas savez hahahahah pa ne budite smijesni ni UEFA ni FIFA nije glupa da ne zna kakva nam je drzava i kad bi to uradili ubili bi nogomet u Bosni.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 22 jul 2010, 11:21

Veceras u utakmici protiv Olimpika igrat će najjaci sastav..

Adis78
Kontakt:

Post Postao/la Adis78 » 22 jul 2010, 11:33

gdje se ova utakmica igra sarajevo - olimpik

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 22 jul 2010, 12:03

Adis78 je napisao/la:gdje se ova utakmica igra sarajevo - olimpik
U medjugorju..

Adis78
Kontakt:

Post Postao/la Adis78 » 22 jul 2010, 12:31

Respektiva je napisao/la:
Adis78 je napisao/la:gdje se ova utakmica igra sarajevo - olimpik
U medjugorju..
pihhhhhhh, ja mislio negdje kod nas ovdje

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 12:57

Zalizani me pocinje zivcirati a ni prvenstvo jos nije pocelo! :x :x

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 jul 2010, 13:04

Shon Paul je napisao/la:Zalizani me pocinje zivcirati a ni prvenstvo jos nije pocelo! :x :x

Bojim se da i MV.fata panika nesto mu ne ide,a gubi od slabih ekipa.Ima li sanse da jednu tekmu odigramo prije prvenstva na Kosevu da raja vidi sa cim raspolazemo i sta se uradilo sa pojacanjima.

admir_al
Kontakt:

Post Postao/la admir_al » 22 jul 2010, 13:08

izgleda da ce nas opet kostati titule gubljenje bodova na pocetku prvenstva, MV previse experimentise, nadam se da necu biti u pravu i da ce biti spremni za pocetak prvenstva, ali iskreno ne ulijevaju mi optimizam al nikako

Shon Paul
Kontakt:

Post Postao/la Shon Paul » 22 jul 2010, 13:11

cena je napisao/la:
Shon Paul je napisao/la:Zalizani me pocinje zivcirati a ni prvenstvo jos nije pocelo! :x :x

Bojim se da i MV.fata panika nesto mu ne ide,a gubi od slabih ekipa.Ima li sanse da jednu tekmu odigramo prije prvenstva na Kosevu da raja vidi sa cim raspolazemo i sta se uradilo sa pojacanjima.
Znaci fuj al nema vise izgovora! Dobio je sve igrace koje je trazio ima najbolje uslove izvoli daj titulu zalizani. Mislim da moramo dovesti jednog dobrog napadaca al moramo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, BungaBum, Dave, JavierBosnia, juka55, MaroonBjelave, samoFKS i 44 gosta.