ja jbt hahahahaLakoste je napisao/la:mozemo stadion napraviti dok ovo kupisIt ranges in price from $ 2.4 to $ 3.5 million.
evo onda ovo bolje a samo joja

dat špicevima i da oduče pucanje direkt u golmana više....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja jbt hahahahaLakoste je napisao/la:mozemo stadion napraviti dok ovo kupisIt ranges in price from $ 2.4 to $ 3.5 million.

Jes, pa bi izgorio i kanp i lopte i sve usliied neispravnih elektricnih instalacijaBosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj![]()
Ma ne znaš ti električara Mehu iz Hrasnice, taman mu blizu Butmir, neće imati velike troškove prevoza. On i sin, i jos neki čovjek da improvizuje ovu konstrukciju i eto ga.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jes, pa bi izgorio i kanp i lopte i sve usliied neispravnih elektricnih instalacijaBosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj![]()
![]()
ma ja baBosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj![]()
ovo je odlicno, na tenisu promjene pravca su ucestale, odlicno ce mu ovo doci da se oslobodi strahaBordomen je napisao/la:igra se previse![]()
Bolje plasiran od džumhuraBordomen je napisao/la:igra se previse![]()
U svakom Pitaru zivi nada da ce se to dogoditi.Primorac je napisao/la:Jel pojedinci stvarno misle da se on može vratiti
Ado76 je napisao/la:Dulju ni slucajno dirati sa ove pozicije koju trenutno igra!

On od 01.01 može potpisati za drugi klub besplatno, naravno, i da pređe tamo na kraju sezone. Ovdje pričamo o gubitku miliona maraka.pitic je napisao/la:Vrijeme je da se hitno riješimo sljedeća pitanja.
1) Produženje ugovora zlatnoj koki Duljeviću ili HITNA prodaja Duljevića ako ne želimo da nas izradi kao što je izradio Olimpic.