ja jbt hahahahaLakoste je napisao/la:mozemo stadion napraviti dok ovo kupisIt ranges in price from $ 2.4 to $ 3.5 million.
evo onda ovo bolje a samo joja

dat špicevima i da oduče pucanje direkt u golmana više....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja jbt hahahahaLakoste je napisao/la:mozemo stadion napraviti dok ovo kupisIt ranges in price from $ 2.4 to $ 3.5 million.

Jes, pa bi izgorio i kanp i lopte i sve usliied neispravnih elektricnih instalacijaBosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj![]()
Ma ne znaš ti električara Mehu iz Hrasnice, taman mu blizu Butmir, neće imati velike troškove prevoza. On i sin, i jos neki čovjek da improvizuje ovu konstrukciju i eto ga.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jes, pa bi izgorio i kanp i lopte i sve usliied neispravnih elektricnih instalacijaBosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj![]()
![]()
ma ja baBosnianKingdom je napisao/la:Ma sastavili bi majstori iz BiH to za par hiljada KM. Električara dobrog i rokaj![]()
ovo je odlicno, na tenisu promjene pravca su ucestale, odlicno ce mu ovo doci da se oslobodi strahaBordomen je napisao/la:igra se previse![]()
Bolje plasiran od džumhuraBordomen je napisao/la:igra se previse![]()
U svakom Pitaru zivi nada da ce se to dogoditi.Primorac je napisao/la:Jel pojedinci stvarno misle da se on može vratiti
Ado76 je napisao/la:Dulju ni slucajno dirati sa ove pozicije koju trenutno igra!

On od 01.01 može potpisati za drugi klub besplatno, naravno, i da pređe tamo na kraju sezone. Ovdje pričamo o gubitku miliona maraka.pitic je napisao/la:Vrijeme je da se hitno riješimo sljedeća pitanja.
1) Produženje ugovora zlatnoj koki Duljeviću ili HITNA prodaja Duljevića ako ne želimo da nas izradi kao što je izradio Olimpic.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, misstianopenaldo i 17 gostiju.