Mene ima na svakoj temi,a ovo ostalo nije vrijedno komentara,jer je primitivno...PONOSAN NA SVOJ GRAD,DRZAVU,KLUB,NAVIJACErebel je napisao/la:Moj vladane ja razumijem zašto ti ovoliko vrijeme provodiš na našim temama ,jer navijaš za klub kojem je vrhunac sezone kad vam mi dođemo u goste ,kod vas se ne dešava ama baš nista vi ste jedan obični prosjek i to ćete uvijek i biti .zato lagano otpepaj na svoju stranicu i raspituj se sa kim vam je sljedeća prijateljska ,ja mislim bosna Visoko ,to će vam biti super tekma za pogledatvladan85 je napisao/la:Mozda da zivis u nekoj drugoj drzavi gdje se ne biraju prvaci po nacionalnoj osnoviMarin je napisao/la:Sve je to dio jednog velikog, podlog, masonskog master-plana....
Ove godine skupljmo bodove i popravljamo koeficijent i zadovoljni smo s prolazom u treće pretkolo, i što se tiče rezultata i što se tiče zarade. Sve preko toga je bonus.
Sad kad smo još pojačali koeficijent (i ovako najbolji od svih klubova u državi) ćemo se pojačati sa 2-3 kvalitetna igrača, osvojiti titulu i proći u treće pretkolo. I ove bi sezone bili nositelji da smo osvojili ligu. Uglavnom, dogodine ćemo zaraditi još pola milijuna i time počinje serija osvajanja titula kojoj se ne nazire kraj![]()
![]()
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
ja znam dva pojačanja imenom i prezimenom,za trećeg nisam čuo,strpljenje dva dana
- Barca u srcu
- Kontakt:
Iskreno želim da Zrinjski prođe, jer prolaskom Zrinskog nam se povećava koeficijent, tako da ćemo bolje proći sljedeće sezone, osim ako nas, ne daj Bože, suspenduju.
veceras ako ne bude pobjeda onda smo stvarno (nasi klubovi) u qrcu duboko
u svakom slucaju puno srece 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ajd Mostarci, nek je i vama sretno, iako mislim da vam neće nešto trebat.
Nadam se da me nećete zahebat na kladionici.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kolika je kvota na Zrinjski?dubrava je napisao/la:Ajd Mostarci, nek je i vama sretno, iako mislim da vam neće nešto trebat.
HSK Zrinjski Mostar
Ovdje, u supersportu, 1.30. NIje loše, tek da mi popuni listić od sedam parovaBabilon je napisao/la:Kolika je kvota na Zrinjski?dubrava je napisao/la:Ajd Mostarci, nek je i vama sretno, iako mislim da vam neće nešto trebat.

nego, kad si mi tu, jel znaš kolko će biti karte protiv Odensea, jer ću možda biti u to vrijeme u MO.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Karte su uvijek za evropu 10KM naravno osim kad je gostovao Partizan tad je bilo 20KM,al sumnam da ce se ponoviti ta cijena sa Odenseom!
HSK Zrinjski Mostar
pa je.bote, to je ništaBabilon je napisao/la:Karte su uvijek za evropu 10KM naravno osim kad je gostovao Partizan tad je bilo 20KM,al sumnam da ce se ponoviti ta cijena sa Odenseom!

hvala

A nebi me čudilo da ako gore izvučemo dobar rezultat ove naše mozgonje stave 15km,al nebi trebaliBabilon je napisao/la:Karte su uvijek za evropu 10KM naravno osim kad je gostovao Partizan tad je bilo 20KM,al sumnam da ce se ponoviti ta cijena sa Odenseom!
Ništa još nije sigurno, pa ni to da ćemo igrati to 3. prekolo. U ova dva kola ulaznica je bila 10KM,a realno je za očekivati,a meni i prihvatljivo blago povećanje cijena. Mislim da bi prihvatljivo bilo da bude donja tribina 15KM ,a gornja 10KM.
Ako bi ostvarili povoljan rez. u Danskoj lagano bi se prodale karte i po 15-20KM ali u slučaju lošeg rez. i 10KM će većini biti preskupo. Takav je Mostar, nažalost.
Ako bi ostvarili povoljan rez. u Danskoj lagano bi se prodale karte i po 15-20KM ali u slučaju lošeg rez. i 10KM će većini biti preskupo. Takav je Mostar, nažalost.
Ma dobrom naravno da nije ali po meni 15km za protivnika renomea Odensea je malo puno,to je moje mišljenje ,jesu dobra ekipa sigurno ali nemaju neki Europski ugled,mislim da je Dinamo Werder istok bio 80kn za usporedbuMarin je napisao/la:Ništa još nije sigurno, pa ni to da ćemo igrati to 3. prekolo. U ova dva kola ulaznica je bila 10KM,a realno je za očekivati,a meni i prihvatljivo blago povećanje cijena. Mislim da bi prihvatljivo bilo da bude donja tribina 15KM ,a gornja 10KM.
Kod nas nećeš na istok nego na zapad htio ti to ili ne
Nema neki renome ali opet ima puno veći nego Tobol ili Tre Penne, za njih je makar čula većina ljudi koja prati nogomet ili makar kladionicu. Mi ne možemo dignuti karte puno jer je standard loš, inače se svugdje plaća europska utakmica puno više.
U nas kad je utakmica protiv Veleža dignu cijenu na 10KM pa ljudi žugaju, a to je sasvim normalna stvar. To je najveća utakmica u gradu/spektakl i to treba platiti.

Nema neki renome ali opet ima puno veći nego Tobol ili Tre Penne, za njih je makar čula većina ljudi koja prati nogomet ili makar kladionicu. Mi ne možemo dignuti karte puno jer je standard loš, inače se svugdje plaća europska utakmica puno više.
U nas kad je utakmica protiv Veleža dignu cijenu na 10KM pa ljudi žugaju, a to je sasvim normalna stvar. To je najveća utakmica u gradu/spektakl i to treba platiti.
Ma ja ću platit i 20km nije to stvar ,ali dosta raje odbiju cijene karata ,ta sam znaš šta na stajanju raje bude protiv veleža samo zato što je 2km karta,ja znam da mi imamo samo jednu tribinu i to nam je hendikep,ali svugdje na svijetu je navijačka tribina jeftinija i tako se puni kop,zamisli da su stavili protiv tobola ulaz u kavez npr. 5km a na drugi ulaz 10km pa garantujem ti da bi pun bio ko šipak i svi bi pijevali ko u transu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
gdje ima prijenosBabilon je napisao/la:Selimovic 0:1!!!!!!!!!!!!!!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
HvalaBabilon je napisao/la:http://www.sanmarinortv.sm/live/

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.