Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jebote zivot ovakav kad je Tesanj postao Kina kad je u pitanju smog, izadjes napolje rak pluca imas dok se vratis unutra.Treba zaustavit ovaj razvoj,previse napredujemo 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Vidi druze gdje ja zivim pa se ne zalimSarmelino je napisao/la:Jebote zivot ovakav kad je Tesanj postao Kina kad je u pitanju smog, izadjes napolje rak pluca imas dok se vratis unutra.Treba zaustavit ovaj razvoj,previse napredujemo
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zagadjuj ... /161209120
This time next year we'll be millionaires.
Djura imao vise zanimanja , bio i pesnik i slikar i sta sve ne. Kazu da je znao svoje poreklo stotinama godina unazad, stara beogradska porodica iz 15. veka. Po dolasku Turaka iselili se negde u Vojvodinu da bi se Djura vratio u Beograd .High je napisao/la:
Prođoh pored Jakšićeve biste i načuh nekog, valjda turističkog vraga, kako turistima objašnjava da je ovaj bio veliki pjesnik. Tu sam se malo nasmijao jer Jakšić i nije bio neki veliki pjesnik - prije predvodnik romantičarskih, tj. folklornih zanosa preko poezije. Laza Kostić je za njeg bio Crnjanski.
A te tursiticke vodice mi ne pominji i ja jednom cuh glupost neku za jednog drugog velikana i umalo se ne onesvestih.
Ne znam da li si gledao seriju Pripovedanja Radoja Domanovica ? Verujem da bi te zanimalo
Tu su i Domanovic i Matos i Glisic i Sremac...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Nisam gledao seriju, ali sam iščitao sve njegove satire. Srpski realizam mi je uvijek bio neobično primamljiv.Tribalian je napisao/la:Djura imao vise zanimanja , bio i pesnik i slikar i sta sve ne. Kazu da je znao svoje poreklo stotinama godina unazad, stara beogradska porodica iz 15. veka. Po dolasku Turaka iselili se negde u Vojvodinu da bi se Djura vratio u Beograd .High je napisao/la:
Prođoh pored Jakšićeve biste i načuh nekog, valjda turističkog vraga, kako turistima objašnjava da je ovaj bio veliki pjesnik. Tu sam se malo nasmijao jer Jakšić i nije bio neki veliki pjesnik - prije predvodnik romantičarskih, tj. folklornih zanosa preko poezije. Laza Kostić je za njeg bio Crnjanski.
A te tursiticke vodice mi ne pominji i ja jednom cuh glupost neku za jednog drugog velikana i umalo se ne onesvestih.
Ne znam da li si gledao seriju Pripovedanja Radoja Domanovica ? Verujem da bi te zanimalo
Tu su i Domanovic i Matos i Glisic i Sremac...
Zadnja izmjena: High, dana/u 10 dec 2016, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gore je nego zadnjih godina definitivno,al ovdje stvarno nikada nije bilo nesto posebno, sad nekoliko dana zaredom i to jos ne vidis 5 metara ispred sebe.Pocet sa onim maskama hodat ko kineziMomciluk je napisao/la:Vidi druze gdje ja zivim pa se ne zalimSarmelino je napisao/la:Jebote zivot ovakav kad je Tesanj postao Kina kad je u pitanju smog, izadjes napolje rak pluca imas dok se vratis unutra.Treba zaustavit ovaj razvoj,previse napredujemo![]()
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zagadjuj ... /161209120
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ono kad se probudis a ono nidje nikoga. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Kako nema nigdje nikoga, tramvaji stalno prolaze 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mislim, ne vidim ništa od magle, al se čuje, kako prolazi 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ima li išta posla?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Dok ti kontaš, kako pit čaj, i grijat se u kući, pod jorganom, valja meni trčat sad po ovom kuknjavarasavoje je napisao/la:![]()
Koja si ti lopuza.![]()
Kako ide nauka?
Evo odlično, toliko, da imam vremena, čak i za vannastavne aktivnosti
Možeš samo pogađati kakvi su ratovi u toku na Filozofskom, jer studenti druge godine četvrkom imaju Stariju srpsku književnost a Kodrić zahtijeva da se studenti puste na ovaj skup.High je napisao/la: Upoznaj džemat s ovim:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ako želiš upasti u hendek, budi kao Veličković i Kvazaz. Ako budeš 10% kao Kodrić, uspjet ćeš.shzna je napisao/la:Možeš samo pogađati kakvi su ratovi u toku na Filozofskom, jer studenti druge godine četvrkom imaju Stariju srpsku književnost a Kodrić zahtijeva da se studenti puste na ovaj skup.High je napisao/la: Upoznaj džemat s ovim:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika. 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Viđam ga na džumi.shzna je napisao/la:Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ko ti je kriv sto volis pojest'.Dex je napisao/la:Dok ti kontaš, kako pit čaj, i grijat se u kući, pod jorganom, valja meni trčat sad po ovom kuknjavarasavoje je napisao/la:![]()
Koja si ti lopuza.![]()
Kako ide nauka?
Evo odlično, toliko, da imam vremena, čak i za vannastavne aktivnosti
I mislis da je pametno trcati u gradu dok je smog?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ovo za -15 mi se nimalo ne dopada,nadam se da nece ici ispod -5 ili -6 barem kod nas u Tk.Unofficialpage je napisao/la:Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
A snijeg,ko ga voli nek ide u planine eto Vlasic,Bjelasnica,Jahorina ljudi okapali za turistima a meni je dovoljno da ga vidim u reklami na tv.
Potusise nas centralna grijanja ,a da ne pricam da se svakih 10 godina daje maltene novo auto za ogrijev(10 godina x2milje godisnje za grijanje).
I sto su juznjaci smireni,zapuse bura on nalomi granje od maslina i nalozi kamin i gusta,a ovdje pocinjemo lozit krajem septembra pa do prvog maja
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.