Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rasavoje
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la rasavoje » 10 dec 2016, 07:54

:shhh:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 dec 2016, 08:10

Mislim, ne vidim ništa od magle, al se čuje, kako prolazi :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 10 dec 2016, 08:19

:lol:

Koja si ti lopuza. :nedam:

Kako ide nauka?

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 10 dec 2016, 08:32

Ima li išta posla?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 dec 2016, 09:04

rasavoje je napisao/la::lol:

Kako ide nauka?
Dok ti kontaš, kako pit čaj, i grijat se u kući, pod jorganom, valja meni trčat sad po ovom kuknjava
Evo odlično, toliko, da imam vremena, čak i za vannastavne aktivnosti :kafa:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 dec 2016, 09:16

High je napisao/la: Upoznaj džemat s ovim:

slika
Možeš samo pogađati kakvi su ratovi u toku na Filozofskom, jer studenti druge godine četvrkom imaju Stariju srpsku književnost a Kodrić zahtijeva da se studenti puste na ovaj skup. :kafa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

High

Post Postao/la High » 10 dec 2016, 09:31

shzna je napisao/la:
High je napisao/la: Upoznaj džemat s ovim:

slika
Možeš samo pogađati kakvi su ratovi u toku na Filozofskom, jer studenti druge godine četvrkom imaju Stariju srpsku književnost a Kodrić zahtijeva da se studenti puste na ovaj skup. :kafa:
Ako želiš upasti u hendek, budi kao Veličković i Kvazaz. Ako budeš 10% kao Kodrić, uspjet ćeš. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 dec 2016, 09:39

Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika. :kafa:

High

Post Postao/la High » 10 dec 2016, 09:57

shzna je napisao/la:Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika. :kafa:
Viđam ga na džumi. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 dec 2016, 10:02

Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 dec 2016, 10:15

Kakve slike na bingu svaki dan :tokralju:

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 10 dec 2016, 10:16

Dex je napisao/la:

Kako ide nauka?
Dok ti kontaš, kako pit čaj, i grijat se u kući, pod jorganom, valja meni trčat sad po ovom kuknjava
Ko ti je kriv sto volis pojest'. :tralala:
I mislis da je pametno trcati u gradu dok je smog?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 dec 2016, 10:25

Unofficialpage je napisao/la:Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
Ovo za -15 mi se nimalo ne dopada,nadam se da nece ici ispod -5 ili -6 barem kod nas u Tk.
A snijeg,ko ga voli nek ide u planine eto Vlasic,Bjelasnica,Jahorina ljudi okapali za turistima a meni je dovoljno da ga vidim u reklami na tv.
Potusise nas centralna grijanja ,a da ne pricam da se svakih 10 godina daje maltene novo auto za ogrijev(10 godina x2milje godisnje za grijanje).
I sto su juznjaci smireni,zapuse bura on nalomi granje od maslina i nalozi kamin i gusta,a ovdje pocinjemo lozit krajem septembra pa do prvog maja :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 dec 2016, 10:31

High je napisao/la:
shzna je napisao/la:Ima jedno ime na tom spisku koje djeluje kao luk kada ga pogledam. Mislim da možeš vrlo lahko pogoditi o kome je riječ. Evo asocijacija: Historijska gramatika. :kafa:
Samo sa gospodinom Šemsovićem treba ići na Džummu. Odbijam da povjerujem da je onaj kvazistručnjak uopšte i musliman. :kafa:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 dec 2016, 10:33

rasavoje je napisao/la:
Dex je napisao/la:

Kako ide nauka?
Ko ti je kriv sto volis pojest'. :tralala:
I mislis da je pametno trcati u gradu dok je smog?
Nemam ni 80 kg, ne znam o čemu pričaš :tralala:
Ima toga i u Zavidovićima, ništa novo za mene :kafa:
madridist je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Snijega ni na vidiku, možda tek poslije 23.12, postoje neke mogućnosti. Zahlađenja će biti ali nažalost bez vlage. U ponedjeljak stiže prvi val zahlađenja, a sredinom sedmice drugi val, minimumi će ići i ispod -15ºC. Za 18.12 postoji mogućnost blagog provejavanja snijega ali ništa specijalno.
Ovo za -15 mi se nimalo ne dopada,nadam se da nece ici ispod -5 ili -6 barem kod nas u Tk.
A snijeg,ko ga voli nek ide u planine eto Vlasic,Bjelasnica,Jahorina ljudi okapali za turistima a meni je dovoljno da ga vidim u reklami na tv.
Potusise nas centralna grijanja ,a da ne pricam da se svakih 10 godina daje maltene novo auto za ogrijev(10 godina x2milje godisnje za grijanje).
I sto su juznjaci smireni,zapuse bura on nalomi granje od maslina i nalozi kamin i gusta,a ovdje pocinjemo lozit krajem septembra pa do prvog maja :lol:
Moja nena, ima oko 30 metara, i više nagomilanih drva, prestala ložit godinama ranije.Vatra za nju nepoznat pojam :shifty:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 dec 2016, 10:35

madridist je napisao/la:
Zbog toga bi i trebao pasti snijeg. Ovo vrijeme ne dozvoljava cirkulaciju zraka, zrak stoji. Snijeg ili kiša bi to pokrenuli i maglu otjerali. Ja volim da bude vrijeme bude u skladu sa godišnjim dobom. A i ovo sad je sama bolest. Virusi haraju.

Ima za snijeg još šanse ima, ovo do kraja decembra, cijeli januar i početak februara. Ja navijam za ciklonu Gabor (4.2.2012). :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

High

Post Postao/la High » 10 dec 2016, 10:35

shzna je napisao/la:
High je napisao/la:
Samo sa gospodinom Šemsovićem treba ići na Džummu. Odbijam da povjerujem da je onaj kvazistručnjak uopšte i musliman. :kafa:
Veliki empirijski poznavalac, od kog imam posvete u poklonjenim knjigama. :kafa:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 dec 2016, 10:36

Kakvo razočarenje kad uradiš samo 2 od 3 zadatka na ispitu :yawn:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 dec 2016, 10:39

High je napisao/la: Veliki empirijski poznavalac, od kog imam posvete u poklonjenim knjigama. :kafa:
Šemsović je evlija.

Dokle si ti sa svojom knjigom?

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 10 dec 2016, 10:50

Dex, nema tog razloga zbog kojeg bih ja u subotu ujutro trcala po ovoj hladnoci. :tralala:

Normalno da ces uraditi samo 2 od 3 zadatka, sad kad si postao moderator moras da patroliras po chat temi umjesto da vjezbas. Logican slijed dogadjaja. :kafa:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 2 gosta.