Prije ce biti ovo drugo, nazalost.FrancescoTotti je napisao/la:Da li je sve ovo (Ilievski, Vukicevic) znak da su se u upravi kluba napokon dozvali pameti, ili da je adzo zaprijetio nogom?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Rekao sam nekad davno da kad odu Dino i uprava da ce to biti kraj vladavine bosanaca u fkS.
Da ce nas stranci preuzeti u potpunosti..
A i treba.
Zbog cega?
Zbog toga sto smo domacim ljudima dali sve, oni nisu znali to da iskoriste i gledali su licnu korist.
Stranci ce nam voditi klub, al mozda je to bas garancija za uspjeh.
Nadam se da jeste
Samo sto vise uspjesnih ljudi, koji zele nesto napraviti a ne gledati svoje interese.
Da ce nas stranci preuzeti u potpunosti..
A i treba.
Zbog cega?
Zbog toga sto smo domacim ljudima dali sve, oni nisu znali to da iskoriste i gledali su licnu korist.
Stranci ce nam voditi klub, al mozda je to bas garancija za uspjeh.
Nadam se da jeste
Samo sto vise uspjesnih ljudi, koji zele nesto napraviti a ne gledati svoje interese.
Ako ovaj uleti u klub da ne bude opet priče o pišanju po sirotinji stim koliko se novaca oko njega okreće 
SRETAN BROJ - 1725
MCMXLVI je napisao/la:Bordomen je napisao/la: Ako je on sponzor SFK taman ono sto da nek upravlja gdje da ide
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ovo drugo, siguran sam. Kad sam pisao da će naredna greška koštati ljude u Upravi. Vincent je bio nekim stvarima nezadovoljan, čim je povukao ove poteze.FrancescoTotti je napisao/la:Da li je sve ovo (Ilievski, Vukicevic) znak da su se u upravi kluba napokon dozvali pameti, ili da je adzo zaprijetio nogom?
Prvi put cujem za ovog makedonca, ali ovo sto procitah, meni zvuci jako zanimljivo.
Cini se da se radi o jako uspjesnoj biznismenu.
Cini se da se radi o jako uspjesnoj biznismenu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Da li je sve ovo (Ilievski, Vukicevic) znak da su se u upravi kluba napokon dozvali pameti, ili da je adzo zaprijetio nogom?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja ne kazem da ce postati Predsjednik. Niko nam ne garantuje ni da ce donijeti nesto dobro ako postane...ali brate odma popljuvati jednog tako uspijesnog biznismena, kao sto hrasno rece, mozemo samo mi Bosnje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pričali ste danima, sedmicama da je pozicija predsjednika NEVAŽNA i ako Hujić bude izabran opet će te pričati da je ta pozicija nevažna. Ukoliko ovaj Ilievski bude postavljen na poziciju predsjednika onda će te pričati da on ima utjecaja, da je on najvažniji u klubu... Ukoliko on dođe i dovede nam nekog jakog sponzora iz Švabije, onda super!
Isto tako ste mjesecima pričali da predsjednik treba biti neko sa autoritetom, legenda kluba, Sušić, Hadžibegić, Muzurović... e sad kao odjednom nemate problem što to neće biti naš čovjek.
Bilo bi poželjno da imate svoj stav koji je konstantan, ja bi volio da to bude neko naš, naravno ne, neki novi Dinokio.
Isto tako ste mjesecima pričali da predsjednik treba biti neko sa autoritetom, legenda kluba, Sušić, Hadžibegić, Muzurović... e sad kao odjednom nemate problem što to neće biti naš čovjek.
Bilo bi poželjno da imate svoj stav koji je konstantan, ja bi volio da to bude neko naš, naravno ne, neki novi Dinokio.
SARAJEVO
Ja nebi volio ni Susica ni Hadzibegica ni bilo koga od tih kvazilegendi koje nikad nisu klubu pomogle,nek bude Husref il neko slicanfico je napisao/la:Pričali ste danima, sedmicama da je pozicija predsjednika NEVAŽNA i ako Hujić bude izabran opet će te pričati da je ta pozicija nevažna. Ukoliko ovaj Ilievski bude postavljen na poziciju predsjednika onda će te pričati da on ima utjecaja, da je on najvažniji u klubu... Ukoliko on dođe i dovede nam nekog jakog sponzora iz Švabije, onda super!
hadzibegc, susic, mururovic sto dalje od kluba... STOOOOOO dalje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zna li neko gdje mogu naci statistiku zadnje utakmice protiv radnika, treba mi jaranu za fax.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako su Hadzija i Pape kvazilegende, ko je onda legenda kluba? Nevjerovatno da neko ko se deklarise kao navijac Sarajeva izvali ovakvu glupost.zagor1987 je napisao/la:Ja nebi volio ni Susica ni Hadzibegica ni bilo koga od tih kvazilegendi koje nikad nisu klubu pomogle,nek bude Husref il neko slicanfico je napisao/la:Pričali ste danima, sedmicama da je pozicija predsjednika NEVAŽNA i ako Hujić bude izabran opet će te pričati da je ta pozicija nevažna. Ukoliko ovaj Ilievski bude postavljen na poziciju predsjednika onda će te pričati da on ima utjecaja, da je on najvažniji u klubu... Ukoliko on dođe i dovede nam nekog jakog sponzora iz Švabije, onda super!
Ti ljudi su postali legende kluba igrajuci za taj klub. Mi boljih nismo imali, cijeli region prepoznaje nas klub upravo po ta dva igraca.
Moze te sram biti ove izjave!!!
Uredu je reci da se ne slazes da oni budu u upravi, to sto je neko igracka legenda, ne znaci da je automatski i dobar sportski radnik, ali pravi navijac Sarajeva nikd nece vrijedjati ove dvije ivracke velicine Sarajeva.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Od ranije sam upoznat sa radom firme Messer,i znao sam da su sponzor SFK, ali nisam znao ništa o vlasniku, čak sam mislio da to vodi Sarajlija neki, ali evo sad sazna za ovo. Bilo bi ekstra da je on, ali nadajmo se.
Sabrine mi moje!
Ne valja ovaj rus, dajte nam Hujica!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Daj BozeFrancescoTotti je napisao/la:Da li je sve ovo (Ilievski, Vukicevic) znak da su se u upravi kluba napokon dozvali pameti, ili da je adzo zaprijetio nogom?
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sigurno je da bismo dobili pojacanja u rukovodstvu.ThrillerHz je napisao/la:Daj BozeFrancescoTotti je napisao/la:Da li je sve ovo (Ilievski, Vukicevic) znak da su se u upravi kluba napokon dozvali pameti, ili da je adzo zaprijetio nogom?![]()
Sta je da je, nek ide na bolje...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nisu se uhljupi dozvali, oni daju podrsku Hujicu. Ali izgleda da se vlasnik dozvao.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Od 2001. do 2006. godine radi u kompaniji Metalle in Form Geräteteile GmbH kao reorganizator i kontrolor sistema, da bi od 2006. do 2008. godine preuzeo ulogu interim menadžera SRC u Spengler GmbH &Co. KG.
2008. godine preuzima funkciju generalnog direktora kompanije Messer BH Gas koja je dio Messer Group GmbH, porodične kompanije sa sjedištem u Njemačkoj. Ovaj renomirani svjetski proizvođač industrijskih i medicinskih plinova posluje sa oko milijardu eura godišnjeg prihoda.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Burberry46, Vanja8 i 21 gost.