FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mokes
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mokes » 17 dec 2016, 17:42

FrancescoTotti je napisao/la:Da li je sve ovo (Ilievski, Vukicevic) znak da su se u upravi kluba napokon dozvali pameti, ili da je adzo zaprijetio nogom?
Prije ce biti ovo drugo, nazalost.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2016, 17:48

Rekao sam nekad davno da kad odu Dino i uprava da ce to biti kraj vladavine bosanaca u fkS.
Da ce nas stranci preuzeti u potpunosti..
A i treba.
Zbog cega?
Zbog toga sto smo domacim ljudima dali sve, oni nisu znali to da iskoriste i gledali su licnu korist.

Stranci ce nam voditi klub, al mozda je to bas garancija za uspjeh.
Nadam se da jeste :)

Samo sto vise uspjesnih ljudi, koji zele nesto napraviti a ne gledati svoje interese.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 17 dec 2016, 17:51

Ako ovaj uleti u klub da ne bude opet priče o pišanju po sirotinji stim koliko se novaca oko njega okreće :?
SRETAN BROJ - 1725

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 17 dec 2016, 17:52

MCMXLVI je napisao/la:
Bordomen je napisao/la: Ako je on sponzor SFK taman ono sto da nek upravlja gdje da ide
slika
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :urnebes:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 17 dec 2016, 18:01

FrancescoTotti je napisao/la:Da li je sve ovo (Ilievski, Vukicevic) znak da su se u upravi kluba napokon dozvali pameti, ili da je adzo zaprijetio nogom?
Ovo drugo, siguran sam. Kad sam pisao da će naredna greška koštati ljude u Upravi. Vincent je bio nekim stvarima nezadovoljan, čim je povukao ove poteze.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 dec 2016, 18:15

Prvi put cujem za ovog makedonca, ali ovo sto procitah, meni zvuci jako zanimljivo.
Cini se da se radi o jako uspjesnoj biznismenu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 dec 2016, 18:23

:pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 dec 2016, 18:57

Ja ne kazem da ce postati Predsjednik. Niko nam ne garantuje ni da ce donijeti nesto dobro ako postane...ali brate odma popljuvati jednog tako uspijesnog biznismena, kao sto hrasno rece, mozemo samo mi Bosnje...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 17 dec 2016, 19:02

Pričali ste danima, sedmicama da je pozicija predsjednika NEVAŽNA i ako Hujić bude izabran opet će te pričati da je ta pozicija nevažna. Ukoliko ovaj Ilievski bude postavljen na poziciju predsjednika onda će te pričati da on ima utjecaja, da je on najvažniji u klubu... Ukoliko on dođe i dovede nam nekog jakog sponzora iz Švabije, onda super!

Isto tako ste mjesecima pričali da predsjednik treba biti neko sa autoritetom, legenda kluba, Sušić, Hadžibegić, Muzurović... e sad kao odjednom nemate problem što to neće biti naš čovjek.

Bilo bi poželjno da imate svoj stav koji je konstantan, ja bi volio da to bude neko naš, naravno ne, neki novi Dinokio.
SARAJEVO

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 dec 2016, 19:06

fico je napisao/la:Pričali ste danima, sedmicama da je pozicija predsjednika NEVAŽNA i ako Hujić bude izabran opet će te pričati da je ta pozicija nevažna. Ukoliko ovaj Ilievski bude postavljen na poziciju predsjednika onda će te pričati da on ima utjecaja, da je on najvažniji u klubu... Ukoliko on dođe i dovede nam nekog jakog sponzora iz Švabije, onda super!

Isto tako ste mjesecima pričali da predsjednik treba biti neko sa autoritetom, legenda kluba, Sušić, Hadžibegić, Muzurović... e sad kao odjednom nemate problem što to neće biti naš čovjek.

Bilo bi poželjno da imate svoj stav koji je konstantan, ja bi volio da to bude neko naš, naravno ne, neki novi Dinokio.
Ja nebi volio ni Susica ni Hadzibegica ni bilo koga od tih kvazilegendi koje nikad nisu klubu pomogle,nek bude Husref il neko slican

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 dec 2016, 19:09

hadzibegc, susic, mururovic sto dalje od kluba... STOOOOOO dalje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 17 dec 2016, 19:37

Zna li neko gdje mogu naci statistiku zadnje utakmice protiv radnika, treba mi jaranu za fax.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 17 dec 2016, 20:16

zagor1987 je napisao/la:
fico je napisao/la:Pričali ste danima, sedmicama da je pozicija predsjednika NEVAŽNA i ako Hujić bude izabran opet će te pričati da je ta pozicija nevažna. Ukoliko ovaj Ilievski bude postavljen na poziciju predsjednika onda će te pričati da on ima utjecaja, da je on najvažniji u klubu... Ukoliko on dođe i dovede nam nekog jakog sponzora iz Švabije, onda super!

Ja nebi volio ni Susica ni Hadzibegica ni bilo koga od tih kvazilegendi koje nikad nisu klubu pomogle,nek bude Husref il neko slican
Ako su Hadzija i Pape kvazilegende, ko je onda legenda kluba? Nevjerovatno da neko ko se deklarise kao navijac Sarajeva izvali ovakvu glupost.
Ti ljudi su postali legende kluba igrajuci za taj klub. Mi boljih nismo imali, cijeli region prepoznaje nas klub upravo po ta dva igraca.
Moze te sram biti ove izjave!!!

Uredu je reci da se ne slazes da oni budu u upravi, to sto je neko igracka legenda, ne znaci da je automatski i dobar sportski radnik, ali pravi navijac Sarajeva nikd nece vrijedjati ove dvije ivracke velicine Sarajeva.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 17 dec 2016, 20:23

Od ranije sam upoznat sa radom firme Messer,i znao sam da su sponzor SFK, ali nisam znao ništa o vlasniku, čak sam mislio da to vodi Sarajlija neki, ali evo sad sazna za ovo. Bilo bi ekstra da je on, ali nadajmo se.
Sabrine mi moje!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 dec 2016, 20:40

Ne valja ovaj rus, dajte nam Hujica!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 17 dec 2016, 21:02

Daj Boze :pray: :pray: Sta je da je, nek ide na bolje...
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 dec 2016, 21:04

ThrillerHz je napisao/la:
Daj Boze :pray: :pray: Sta je da je, nek ide na bolje...
Sigurno je da bismo dobili pojacanja u rukovodstvu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 dec 2016, 21:08

Nisu se uhljupi dozvali, oni daju podrsku Hujicu. Ali izgleda da se vlasnik dozvao.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 dec 2016, 22:09

slika
slika

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 dec 2016, 22:19

Od 2001. do 2006. godine radi u kompaniji Metalle in Form Geräteteile GmbH kao reorganizator i kontrolor sistema, da bi od 2006. do 2008. godine preuzeo ulogu interim menadžera SRC u Spengler GmbH &Co. KG.

2008. godine preuzima funkciju generalnog direktora kompanije Messer BH Gas koja je dio Messer Group GmbH, porodične kompanije sa sjedištem u Njemačkoj. Ovaj renomirani svjetski proizvođač industrijskih i medicinskih plinova posluje sa oko milijardu eura godišnjeg prihoda.
:kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas i 21 gost.