FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
eto ja castim. 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav car , kakvo fintiranjeHElo je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sta ti ba o cemu pricas.Sariel je napisao/la:ko jel ja???solinas je napisao/la:Koji mikimaus od covjeka.
od prvog trena si mi bio drag...
direktan si i nemas rucne..
sta ti ovo treba brate?
Ja govorim o Senadu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
stae bilo momcino? senad ovde...solinas je napisao/la:Sta ti ba o cemu pricas.Sariel je napisao/la:ko jel ja???solinas je napisao/la:Koji mikimaus od covjeka.
od prvog trena si mi bio drag...
direktan si i nemas rucne..
sta ti ovo treba brate?
Ja govorim o Senadu.
- RollingPaper
- Kontakt:
Senči se nafuro ko da je preuzeo Manchester
dosta je bilo zajebancije i bolje da se nafura...
reko je titula do stotke!

reko je titula do stotke!
Poceli ste previse pametovati, sto je najgore sve isti likovi ovdje glume "pametne glave". Pustimo ljude da rade svoj posao, dok je bio Azmir neki su ga hvalili a neki bgm i nisu to je tako, nama iskreno ne moze niko ugodit tamam da dodje Abramovic i preuzme klub mi bi opet imali nekih kritika.
Povedi nas Senade do titule
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sta ti predlažeš da radimo na forumu osim da naprdjevamo sta i kako bi moglo i kako bi neko htio da bude... Previše si i ti uzeo forum zaozbiljnofukara87 je napisao/la:Poceli ste previse pametovati, sto je najgore sve isti likovi ovdje glume "pametne glave". Pustimo ljude da rade svoj posao, dok je bio Azmir neki su ga hvalili a neki bgm i nisu to je tako, nama iskreno ne moze niko ugodit tamam da dodje Abramovic i preuzme klub mi bi opet imali nekih kritika.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Staragarda, dosad si mi bio ozbiljan forumas al sad vec si postao neozbiljan i nisi jedini vjeruj, ima vas ovdje jos koji glume neke face a nikad nista nisu ni pokusali da napisu nesto konkretno, samo kritike momci to se trazi od vas i da samo pametujete, otkud vi znate kakav ce Senad biti predsjednik, mnogi od nas su se prodali sa sicu dok je Sabovic bio predsjednik i kad nas je lik nazigu onda se mnogi poklopili po njusci. Ja sam ipak misljenja da treba sacekati pa onda sudit nekom, ja dosad nisam vidio jaci upravni odbor sto se tice Slobode a vi to izgleda ne vidite nikako. Ako grrijesim vrijeme ce pokazati svoje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Oplakoo sam na ovoooSariel je napisao/la:jebote da je rat, i tebe postavit ko oficira za moral svi bi izginuli bez da sretnu neprijatelja.tuzlak1987 je napisao/la:
Ocigledno da nije svjestan, jel on uopste zna da valja protiv sudija, saveza, Hercegovine, Sarajeva.
Mogu ja kritikovat koga hocu, kada mogu u skupstini biti ljudi koji ne znaju sabrati dva broja i izglasavati sudbinu kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
pa gle, plate u njegovoj firmi nisu redovne, nema toplog obroka, eto kakav ce precjednik bitifukara87 je napisao/la:otkud vi znate kakav ce Senad biti predsjednik
to sto on nikada nije bio u skupstini, ili UO FK Sloboda Tuzla, nema veze, lopov kao lopov
nema veze sto je UO najjaci do sada, poenta je da je precjednik UO Senad Mujkanovic takav kakav jeste i to je osudjeno na propast, dok si npr ranije imao precjednika Azmira Husica, koji je za razliku od Senada imao novac, al nije imao UO, jer mu ocigledno nije ni trebao! klub nam je ovisio o dva covjekafukara87 je napisao/la:ja dosad nisam vidio jaci upravni odbor sto se tice Slobode a vi to izgleda ne vidite nikako. Ako grrijesim vrijeme ce pokazati svoje.
eto, to ti je mudrost svih ovdje koji su bili protiv Senada Mujkanovica i prije nego je postao precjednik UO, umjesto da se saceka da se vidi kako ce to biti, pa da se tada komentarise, iznose stavovi i slicno! licno, nit ga podrzavam, nit ga ne podrzavam, suzdrzan sam dok ne vidim u kom pravcu sve ovo ide, vrlo jednostavno
moje licno uvjerenje je da ce se rata za reprogram smanjit i da ce to grad/Alic/Delalic ispostovat u cjelosti, sto znaci i definitivni spas kluba, to prvenstveno, a za rezultate, tj ulaganja na tom planu, ne znam, vidjeti cemo
smatram da ce ovo biti pozitivna prica jer su tu Alic i Delalic, ugledni privrednici ovog grada, vjerujem da ce biti jos clanova UO kako je rekao Senad, sve je ovo napravio Faraon, sasvim sigurno ne bez razloga, da je tako, u klub bi usao neki novi Davud, Salih i slicni..
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 18 dec 2016, 01:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- RollingPaper
- Kontakt:
Je.ben je senči igrač, vidit ćete vi..
Inače komsija mi radi u Tehnogradu i stalno govori kako je bolje u TC nego kod njih
Inače komsija mi radi u Tehnogradu i stalno govori kako je bolje u TC nego kod njih
Gledo sam emisiju. Sve ok je i neću da komentarisem program i ciljeve . Cekaću kraj sezone. Drugo sto me nervira je prvi interviju na rezimskoj tv, par puta pominje gradonacelnika i karakternu gromadu Kurevića, nije reko ni rijec o prosloj upravi, nije rekao zasto je opet blokiran racum, ustvari nista konkretno nije rekao, al opet neću da ga komentarisem dok nevidim sta je i kako je za ubuduće
Tesko, doduse mozda Tehnograd Company, Giprom, TC sve je to isto smeće, Tehnograd Inžinjering je opasna firma nasljednica pravog Tehnograda.RollingPaper je napisao/la:Je.ben je senči igrač, vidit ćete vi..
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
costacurta08
- Kontakt:
A Đe su u UO ovi iz CGa i Komunalca?!
Eki i Ado Sijerčić tu?!
Hajd neka Hin. Šou mast go on
Eki i Ado Sijerčić tu?!
Hajd neka Hin. Šou mast go on
Nije tačno . .Inžinjering je nekad bio dio starog Tehnograda, pa su se izdvojili. Inžinjering skoro da nema nikakvu imovinu, logistiku . .da li je bolje ili gore od Tehnograd Company, nemam pojma . .Heller je napisao/la:Tesko, doduse mozda Tehnograd Company, Giprom, TC sve je to isto smeće, Tehnograd Inžinjering je opasna firma nasljednica pravog Tehnograda.RollingPaper je napisao/la:Je.ben je senči igrač, vidit ćete vi..
Edit: Možda jeste najjača uprava (po lovi), ali ne znate vi ko je . . . .. Ovdje na forumu su većinom neka djeca (kao chini) i glume svu pamet, kao kako znaš kakav će biti kad mu niste dali priliku. . . .ma uredu ba. Što bi rekli stariji, samo će ti se kazati . .
Izdvojili se Inžinjeri zato je Inžinjering, i jedina je preživjela od Tehnograda, dok je Company osnovan i uzo ime.Tuzlak04 je napisao/la:Nije tačno . .Inžinjering je nekad bio dio starog Tehnograda, pa su se izdvojili. Inžinjering skoro da nema nikakvu imovinu, logistiku . .da li je bolje ili gore od Tehnograd Company, nemam pojma . .Heller je napisao/la:Tesko, doduse mozda Tehnograd Company, Giprom, TC sve je to isto smeće, Tehnograd Inžinjering je opasna firma nasljednica pravog Tehnograda.RollingPaper je napisao/la:Je.ben je senči igrač, vidit ćete vi..
Edit: Možda jeste najjača uprava (po lovi), ali ne znate vi ko je . . . .. Ovdje na forumu su većinom neka djeca (kao chini) i glume svu pamet, kao kako znaš kakav će biti kad mu niste dali priliku. . . .ma uredu ba. Što bi rekli stariji, samo će ti se kazati . .
Nullius in verba
Chini-preCjednik
. . i logistiku, majstore, imovinu . . . Ja sam uzeo stan od Tehnograd Company i vjeruj da ovako uslužne firme još nisam vidio (zgrada mi završena prije par mjeseci a i dalje se brinu za stanare i popravljaju oštećenja koji stanari slučajno učine). To valjda dovoljno govori da su ozbiljniji od pojedinih . .
cuj nije spomenuo proslu upravu, tj dva covjeka, Azemicu i Sasu, to vam je cisti dokaz kakav je to lopov :lol:
SENADE ODLAZI !!!
SENADE ODLAZI !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.