FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 18 dec 2016, 00:00

eto ja castim. :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 dec 2016, 00:03

HElo je napisao/la:
Kakav car , kakvo fintiranje :o :urnebes: :tokralju: :tokralju:... Al sviju mi ako frajer nije nafuran da je prepametan... Konta ovo mu firma il fk kikaci pa ga gore ljudi otvorenih usta slušaju :rol: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 dec 2016, 00:06

Sariel je napisao/la:
solinas je napisao/la:Koji mikimaus od covjeka.
ko jel ja???
od prvog trena si mi bio drag...
direktan si i nemas rucne..
sta ti ovo treba brate?
Sta ti ba o cemu pricas.
Ja govorim o Senadu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 dec 2016, 00:10

solinas je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
solinas je napisao/la:Koji mikimaus od covjeka.
ko jel ja???
od prvog trena si mi bio drag...
direktan si i nemas rucne..
sta ti ovo treba brate?
Sta ti ba o cemu pricas.
Ja govorim o Senadu.
stae bilo momcino? senad ovde...

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 dec 2016, 00:47

Senči se nafuro ko da je preuzeo Manchester

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 dec 2016, 00:48

dosta je bilo zajebancije i bolje da se nafura...
reko je titula do stotke!

:geek: :silent: :wtf:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 dec 2016, 00:55

Poceli ste previse pametovati, sto je najgore sve isti likovi ovdje glume "pametne glave". Pustimo ljude da rade svoj posao, dok je bio Azmir neki su ga hvalili a neki bgm i nisu to je tako, nama iskreno ne moze niko ugodit tamam da dodje Abramovic i preuzme klub mi bi opet imali nekih kritika.

Povedi nas Senade do titule :silent:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 dec 2016, 01:00

fukara87 je napisao/la:Poceli ste previse pametovati, sto je najgore sve isti likovi ovdje glume "pametne glave". Pustimo ljude da rade svoj posao, dok je bio Azmir neki su ga hvalili a neki bgm i nisu to je tako, nama iskreno ne moze niko ugodit tamam da dodje Abramovic i preuzme klub mi bi opet imali nekih kritika.

Povedi nas Senade do titule :silent:
Pa sta ti predlažeš da radimo na forumu osim da naprdjevamo sta i kako bi moglo i kako bi neko htio da bude... Previše si i ti uzeo forum zaozbiljno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 dec 2016, 01:07

Staragarda, dosad si mi bio ozbiljan forumas al sad vec si postao neozbiljan i nisi jedini vjeruj, ima vas ovdje jos koji glume neke face a nikad nista nisu ni pokusali da napisu nesto konkretno, samo kritike momci to se trazi od vas i da samo pametujete, otkud vi znate kakav ce Senad biti predsjednik, mnogi od nas su se prodali sa sicu dok je Sabovic bio predsjednik i kad nas je lik nazigu onda se mnogi poklopili po njusci. Ja sam ipak misljenja da treba sacekati pa onda sudit nekom, ja dosad nisam vidio jaci upravni odbor sto se tice Slobode a vi to izgleda ne vidite nikako. Ako grrijesim vrijeme ce pokazati svoje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 dec 2016, 01:08

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Ocigledno da nije svjestan, jel on uopste zna da valja protiv sudija, saveza, Hercegovine, Sarajeva.

Mogu ja kritikovat koga hocu, kada mogu u skupstini biti ljudi koji ne znaju sabrati dva broja i izglasavati sudbinu kluba.
jebote da je rat, i tebe postavit ko oficira za moral svi bi izginuli bez da sretnu neprijatelja.
Oplakoo sam na ovooo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 dec 2016, 01:21

fukara87 je napisao/la:otkud vi znate kakav ce Senad biti predsjednik
pa gle, plate u njegovoj firmi nisu redovne, nema toplog obroka, eto kakav ce precjednik biti
to sto on nikada nije bio u skupstini, ili UO FK Sloboda Tuzla, nema veze, lopov kao lopov
fukara87 je napisao/la:ja dosad nisam vidio jaci upravni odbor sto se tice Slobode a vi to izgleda ne vidite nikako. Ako grrijesim vrijeme ce pokazati svoje.
nema veze sto je UO najjaci do sada, poenta je da je precjednik UO Senad Mujkanovic takav kakav jeste i to je osudjeno na propast, dok si npr ranije imao precjednika Azmira Husica, koji je za razliku od Senada imao novac, al nije imao UO, jer mu ocigledno nije ni trebao! klub nam je ovisio o dva covjeka

eto, to ti je mudrost svih ovdje koji su bili protiv Senada Mujkanovica i prije nego je postao precjednik UO, umjesto da se saceka da se vidi kako ce to biti, pa da se tada komentarise, iznose stavovi i slicno! licno, nit ga podrzavam, nit ga ne podrzavam, suzdrzan sam dok ne vidim u kom pravcu sve ovo ide, vrlo jednostavno

moje licno uvjerenje je da ce se rata za reprogram smanjit i da ce to grad/Alic/Delalic ispostovat u cjelosti, sto znaci i definitivni spas kluba, to prvenstveno, a za rezultate, tj ulaganja na tom planu, ne znam, vidjeti cemo

smatram da ce ovo biti pozitivna prica jer su tu Alic i Delalic, ugledni privrednici ovog grada, vjerujem da ce biti jos clanova UO kako je rekao Senad, sve je ovo napravio Faraon, sasvim sigurno ne bez razloga, da je tako, u klub bi usao neki novi Davud, Salih i slicni..
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 18 dec 2016, 01:23, ukupno mijenjano 2 puta.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 dec 2016, 01:21

Je.ben je senči igrač, vidit ćete vi..

Inače komsija mi radi u Tehnogradu i stalno govori kako je bolje u TC nego kod njih

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 18 dec 2016, 07:53

Gledo sam emisiju. Sve ok je i neću da komentarisem program i ciljeve . Cekaću kraj sezone. Drugo sto me nervira je prvi interviju na rezimskoj tv, par puta pominje gradonacelnika i karakternu gromadu Kurevića, nije reko ni rijec o prosloj upravi, nije rekao zasto je opet blokiran racum, ustvari nista konkretno nije rekao, al opet neću da ga komentarisem dok nevidim sta je i kako je za ubuduće

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2016, 09:03

RollingPaper je napisao/la:Je.ben je senči igrač, vidit ćete vi..

Inače komsija mi radi u Tehnogradu i stalno govori kako je bolje u TC nego kod njih
Tesko, doduse mozda Tehnograd Company, Giprom, TC sve je to isto smeće, Tehnograd Inžinjering je opasna firma nasljednica pravog Tehnograda.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 18 dec 2016, 09:04

A Đe su u UO ovi iz CGa i Komunalca?! :lol:
Eki i Ado Sijerčić tu?! :shock: :urnebes:
Hajd neka Hin. Šou mast go on

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 dec 2016, 09:08

Heller je napisao/la:

Tesko, doduse mozda Tehnograd Company, Giprom, TC sve je to isto smeće, Tehnograd Inžinjering je opasna firma nasljednica pravog Tehnograda.
Nije tačno . .Inžinjering je nekad bio dio starog Tehnograda, pa su se izdvojili. Inžinjering skoro da nema nikakvu imovinu, logistiku . .da li je bolje ili gore od Tehnograd Company, nemam pojma . .

Edit: Možda jeste najjača uprava (po lovi), ali ne znate vi ko je . . . .. Ovdje na forumu su većinom neka djeca (kao chini) i glume svu pamet, kao kako znaš kakav će biti kad mu niste dali priliku. . . .ma uredu ba. Što bi rekli stariji, samo će ti se kazati . .

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2016, 09:43

Tuzlak04 je napisao/la:
Heller je napisao/la:

Nije tačno . .Inžinjering je nekad bio dio starog Tehnograda, pa su se izdvojili. Inžinjering skoro da nema nikakvu imovinu, logistiku . .da li je bolje ili gore od Tehnograd Company, nemam pojma . .

Edit: Možda jeste najjača uprava (po lovi), ali ne znate vi ko je . . . .. Ovdje na forumu su većinom neka djeca (kao chini) i glume svu pamet, kao kako znaš kakav će biti kad mu niste dali priliku. . . .ma uredu ba. Što bi rekli stariji, samo će ti se kazati . .
Izdvojili se Inžinjeri zato je Inžinjering, i jedina je preživjela od Tehnograda, dok je Company osnovan i uzo ime. ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 dec 2016, 09:48

Chini-preCjednik

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 dec 2016, 09:55

. . i logistiku, majstore, imovinu . . . Ja sam uzeo stan od Tehnograd Company i vjeruj da ovako uslužne firme još nisam vidio (zgrada mi završena prije par mjeseci a i dalje se brinu za stanare i popravljaju oštećenja koji stanari slučajno učine). To valjda dovoljno govori da su ozbiljniji od pojedinih . .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 dec 2016, 11:06

cuj nije spomenuo proslu upravu, tj dva covjeka, Azemicu i Sasu, to vam je cisti dokaz kakav je to lopov :lol:
SENADE ODLAZI !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.