FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako Makedonac dodje to ce biti jer frajer vidi izazov i zeli da se dokaze i usput napravi uspjeh. Kakva crna plata u Bosni gdje je cener velika plata a sad bi stranac dosao u Sarajevo za platu. To je vani normalna plata srednje klase koja ima visoko obrazovanje. Bilo bi lijepo da je drugacije ali ...
Makedonac i Slavisa - tandem smrti
Makedonac i Slavisa - tandem smrti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zivi u Njemackoj a i ovdje. Nisam bas siguran da li je Sarajevo ili Zenica ali svakako su blizu gradovi.Lakoste je napisao/la:Valencia, kad si tu. Gdje zivi oaj Valentin, pretpostavljam da je zivotno obezbijedjen i da nema potrebu da hapa lovu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedino u Sarajevu postajes legenda ako dajes humanitanu klubu. J*** vam taj mentalitet. Pljujete covjeka jer nije slao pare i davao opremu i ostalo da ratni profeteri sebi stavljaju u dzep. Je li Safet na terenu bio najbolji igrac? je li Sarajevo imalo korist od Sarajeva?????
**** vas taj mentalitet samo da vam je guzovace. Gadi mi se kako ljudi ovdje pljuju najvecu zivu legendu Sarajeva. Ne treba ni pisat na ovoj temi svakako stream navijaci vode glavnu rijec.

**** vas taj mentalitet samo da vam je guzovace. Gadi mi se kako ljudi ovdje pljuju najvecu zivu legendu Sarajeva. Ne treba ni pisat na ovoj temi svakako stream navijaci vode glavnu rijec.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
U Sarajevu.Lakoste je napisao/la:Valencia, kad si tu. Gdje zivi oaj Valentin, pretpostavljam da je zivotno obezbijedjen i da nema potrebu da hapa lovu.
Sta znaci zivotno obezbjedjen?
Nisam imao na uvid njegov imovinski karton, ali mislim da nije neki bogatas. Covjek radi za platu. Ne mozes se tako obogatifi. Milion-dva-tri nije neka cifra da se mozes opustiti, kupovati vile i Ferarije, trositi bez razmisljanja o sutrasnjici.
Covjek radi za platu a ne zato sto je patoloski radoholicar. Ovdje ljudi imaju predodzbu da je raditi u nasim klubovima neka narocita cast. PLBiH je zabokrecina. Ko se uhvati posla sa namjerom da nesto dobro uradi u velika se **** uvalio.
Ako je Valentin u FKS dosao radi prestiza, radi jos jedne stavke u biografiji, radi publiciteta i sl., onda cijelu pricu okaci macku o rep. Nema od toga nista. Da ce raditi iz ljubavi, to nece sigurno, koliko sam ga uspio provaliti.
Lik je ambiciozan i voli napraviti dobar posao. Definitivno je vrhunski ekonomista. Zna organizovati posao. Samo ga treba dobro platiti za to. Ako je tu iz fazona, radi raje i zafrkancije, zajebi onda.
Nadam se sa mu je Tan postavio ciljeve koje mora ostvariti. I njega treba malo kandzijom, kao i svakoga. Ako je tako, ako ima pune ovlasti, uvjeren sam da ce posloziti finansijsku situaciju u FKS. Rastjerat ce visak uposlenika i nesposobnjakovice. To je 100%. Njemu ako kazes, hocu 2 miliona profita, on ce to napraviti, ako je ikako moguce. Dijelit ce otkaze, rastjerati sve oko sebe, samo da namakne cifru. I onda ce tim ljudima oko sebe, koji su odradili dobar posao, reci da nije dobro i da je nezadovoljan. Odmah dize ljestvicu za podiok vise. Tako mi makar pricaju ovi njegovi kada kukaju.
Sto se tice sportskog plana, tu ne ocekujte nista. To drugi ljudi trebaju raditi. On je majstor za ekonomiju i organizaciju.
Ne smijem ruku u vatru staviti ni za koga, pa ni za sebe, iako zvaku nisam ukrao, ali mislim da nije od tog posla. Lik ganja karijeru, vjerovatno masta da zauzme neku **** poziciju u nekom gigantu itd. Ne treba mu mrlja radi sitne love.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1. HaseFrancescoTotti je napisao/la:1. Hase
2. Pape
3. Skaut
2. Keli
-----
10. Ostali
Hajde sad lijepo razguli s teme...
XLakoste je napisao/la:Jedino u Sarajevu postajes legenda ako dajes humanitanu klubu. **** vam taj mentalitet. Pljujete covjeka jer nije slao pare i davao opremu i ostalo da ratni profeteri sebi stavljaju u dzep. Je li Safet na terenu bio najbolji igrac? je li Sarajevo imalo korist od Sarajeva?????
**** vas taj mentalitet samo da vam je guzovace. Gadi mi se kako ljudi ovdje pljuju najvecu zivu legendu Sarajeva. Ne treba ni pisat na ovoj temi svakako stream navijaci vode glavnu rijec.![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo to. FK Sarajevo nije humanitarna organizacija. To sto je neko poslao ili nije poslao tri lopte poslije rata, ne cini ga legendom ili neprijateljem kluba. Pape je stekao status legende igrajuci na terenu, poslije toga da je bio ratni zlocinac, ne mijenja onu prvu konstataciju.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mustuluuk bracoo

Slaviša dolazi danas iz Francuske u Sarajevo, pregovori bi najvjerovatnije trebali da se održe sutra. Pisao sam prije da će 20-etog doći na pregovore, mislim da će biti to uredu jer ima interesa sa obje strane.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj nemoj me lagati baFrancescoTotti je napisao/la:Mustuluuk bracooSlaviša dolazi danas iz Francuske u Sarajevo, pregovori bi najvjerovatnije trebali da se održe sutra. Pisao sam prije da će 20-etog doći na pregovore, mislim da će biti to uredu jer ima interesa sa obje strane.![]()
![]()
![]()
@Valencia,
Po onome sto procitah o Makedoncu, pojmovi poput ljubav i zafrkancija kod njega ne igraju u biznisu. On ocigledno ima viziju svoje karijere i mozda je skontao da mu Sarajevo moze biti jedna pozitivna stepenica na tom putu. Niko nece znati kakav ce dogovor on i Tan napraviti i pod kojim uslovima bi on dosao. Ali djeluje da bi nam zlata vrijedio za poslovni i organizacioni dio.
Po onome sto procitah o Makedoncu, pojmovi poput ljubav i zafrkancija kod njega ne igraju u biznisu. On ocigledno ima viziju svoje karijere i mozda je skontao da mu Sarajevo moze biti jedna pozitivna stepenica na tom putu. Niko nece znati kakav ce dogovor on i Tan napraviti i pod kojim uslovima bi on dosao. Ali djeluje da bi nam zlata vrijedio za poslovni i organizacioni dio.
Pa ako je danas sjednica i imenovanje novih ljudi, valjda se s njim vec trebalo sve dogovoriti? A oni jos ni u pregovorima nisu po ovome gore? Je.bo lud zbunjenog.
P.S. Dosadni ste s Papetom, ko konta konta, ko ne konta ili misli drugacije ima to pravo. Ne radi se o nikakvim donacijama, treba samo malo prostudirati sta je legenda. Kako god nas je kao i Hadzija, Cala, Hus itd...
P.P.S. "Svi u napad jedan je Hase!" (ovo te cini legendom, pametnom dosta.)
P.S. Dosadni ste s Papetom, ko konta konta, ko ne konta ili misli drugacije ima to pravo. Ne radi se o nikakvim donacijama, treba samo malo prostudirati sta je legenda. Kako god nas je kao i Hadzija, Cala, Hus itd...
P.P.S. "Svi u napad jedan je Hase!" (ovo te cini legendom, pametnom dosta.)
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 19 dec 2016, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ne moras sve sto pise na infu prenjeti na ovaj forumFrancescoTotti je napisao/la:Mustuluuk bracooSlaviša dolazi danas iz Francuske u Sarajevo, pregovori bi najvjerovatnije trebali da se održe sutra. Pisao sam prije da će 20-etog doći na pregovore, mislim da će biti to uredu jer ima interesa sa obje strane.![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sportcenter se vala iskupio sa ovom informacijom, bili su prvi koji su prenijeli ovo. Oprostit cemo im za Comora.
Naravno, ovo i dalje nije gotovo ali svi najveci portali su prenijeli pa eto..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Je li ovo neka top secret tajna? Ovo je vijest koja ce svakog navijaca obradovat ne vidim problem u tome sto se prenosi???Lakoste je napisao/la:Ne moras sve sto pise na infu prenjeti na ovaj forumFrancescoTotti je napisao/la:Mustuluuk bracooSlaviša dolazi danas iz Francuske u Sarajevo, pregovori bi najvjerovatnije trebali da se održe sutra. Pisao sam prije da će 20-etog doći na pregovore, mislim da će biti to uredu jer ima interesa sa obje strane.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne kontas ti, djaba ti objasnjavati, kopiraj sad sve postove s infa ovdje kad ti je to furka.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
O slavisi se pise u isto vrijeme i tamo i ovamo, postovi sa ovog foruma se takodjer prenose i tamo pa ne vidim da se tamo bunis. Nisam prenio neku osjetljivu vijest pa da me napadas al ti kao da imas neki problem sa mnom. Ako imas molim te udari mi ignore i olaksaj i sebi i meniLakoste je napisao/la:Ne kontas ti, djaba ti objasnjavati, kopiraj sad sve postove s infa ovdje kad ti je to furka.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne stvarno raja imajte malo nekih principa, dogovorili smo se da ne mahalamo ni o čemu dok se ne potvrdi i da ne pravimo pijacu
Opustite se i uživajte.
Neko je napisao, strancima pare ne igraju ulogu kada je BiH u pitanju. Greska. Zasto je onda u BiH? I on i mnogi drugi direktori velikih firmi? Radi para i naprdovanja. Ne mozes preko reda doci na visoku poziciju, kao sto je recimo 'direktor Simensa za jugoistocnu Evropu'.kengur je napisao/la:@Valencia,
Ako se radi za 2-3 000, 'nako za raju, nema od toga nista. Ljudi takav posao ne shvate ozbiljno i ne ulazu maksimalnu energiju.
Koliko para - toliko muzike. Bajke o radu iz ljubavi, reliktu komunizma, prolaze jos samo kod nas.
Sada se odjavljujem da me Pape ne napada. Javim se opet nekad ako bude pozitivnih ili negativnih promjena, da prozborimo koju...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.