Hajduk Split - NK Istra
1 1.25
Sion - Basel
2 1.95
FK Rostov - Zenit St Petersburg
2 1.80
Total odds 4.39
Budapest Honvéd FC - Szolnoki Máv-Mondi
1 1.65
Aalesund - Vålerenga
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 2.25
Total odds 3.71
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hajduk Split - NK Istra
1 1.25
Sion - Basel
2 1.95
FK Rostov - Zenit St Petersburg
2 1.80
Total odds 4.39
Budapest Honvéd FC - Szolnoki Máv-Mondi
1 1.65
Aalesund - Vålerenga
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 2.25
Total odds 3.71
pretjeruješ sa parovimati svaki dan objaviš 15 parova moraš onda nešto i pogoditi........harry_90 je napisao/la:2:1harry_90 je napisao/la:Braunschweig - Dresden 11.80
jucer sam skinuo Konyaspor 2 3.20,prelaz nije uspio doci,al 2 sam skinuo kvota 3.20
Alania - Tomska 1 poluvrijeme X
JBg.dosadno mi,kisa ubi pa se ovako zabavljamnemanja je napisao/la:pretjeruješ sa parovimati svaki dan objaviš 15 parova moraš onda nešto i pogoditi........harry_90 je napisao/la:2:1harry_90 je napisao/la:Braunschweig - Dresden 11.80
jucer sam skinuo Konyaspor 2 3.20,prelaz nije uspio doci,al 2 sam skinuo kvota 3.20
Alania - Tomska 1 poluvrijeme X
Sto gledas ako ti smeta,to nije tvoj problem vec mojSamo F.K.S !! je napisao/la:A najvise mi smeta sto na blogu 10 parova u 10 postova objavis :S
Ne pises al valja sve parove poganjatharry_90 je napisao/la:Sto gledas ako ti smeta,to nije tvoj problem vec mojSamo F.K.S !! je napisao/la:A najvise mi smeta sto na blogu 10 parova u 10 postova objavis :Si ja neznam sta vas to toliko nervira,jel po vasem pisem ?
Ne ljutim se,sto bi se ljutioSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne pises al valja sve parove poganjatharry_90 je napisao/la:Sto gledas ako ti smeta,to nije tvoj problem vec mojSamo F.K.S !! je napisao/la:A najvise mi smeta sto na blogu 10 parova u 10 postova objavis :Si ja neznam sta vas to toliko nervira,jel po vasem pisem ?
sta se ljutis odma
Jbt.sto si mi ti pametan,ljubi tatanemanja je napisao/la:pametnije bi ti bilo ako hoćeš da te neko prati da postaviš nekoliko parova a ne svaki čas novi da dodaješ tako ljudi shvate da si ipak neozbiljan i da bezveze lupaš parove.......
i onda ogodiš kvotu 3.20 i hvališse al nisi je uplatio malo ti je to glupo al ajde zabavljaj se kad nemaš pametnijeg posla
Jara, i mene će to oboriti. Jbg, tako nam grah pao.Devil je napisao/la:Joj Aalesund-Valerenga citav svoj zivot igraju oba daju sada 0:0 kada sam ih ja odigrao.
Neda tata djece,postavi ovdje da svi vidimo,pravis se pametan previsenemanja je napisao/la:a šta si ti to pogodio ljudino moja ako hoćeš poslaću ti ja slike nekih tiketa pa da vidiš za razliku od tebe ja sam uplatio..........
nemoj otići neću imati od koga prepisivati
Jest sta napadate harry-a bezveze i de postavi te tiketeharry_90 je napisao/la:Neda tata djece,postavi ovdje da svi vidimo,pravis se pametan previsenemanja je napisao/la:a šta si ti to pogodio ljudino moja ako hoćeš poslaću ti ja slike nekih tiketa pa da vidiš za razliku od tebe ja sam uplatio..........
samo za harija velikog magaharry_90 je napisao/la:Neda tata djece,postavi ovdje da svi vidimo,pravis se pametan previsenemanja je napisao/la:a šta si ti to pogodio ljudino moja ako hoćeš poslaću ti ja slike nekih tiketa pa da vidiš za razliku od tebe ja sam uplatio..........
Evo vidis,ti ako si ovo pogodio,cestitam,ako si od nekog drugog uzeo,libo mu taki tvoj problem,vidis ja te necu napadat,al zasto to nisi stavio ovdje,sa rajom da podijelis ?? Svi heroji nakon bitkenemanja je napisao/la:samo za harija velikog magaharry_90 je napisao/la:Neda tata djece,postavi ovdje da svi vidimo,pravis se pametan previsenemanja je napisao/la:a šta si ti to pogodio ljudino moja ako hoćeš poslaću ti ja slike nekih tiketa pa da vidiš za razliku od tebe ja sam uplatio..........
---> http://www.postimage.org/image.php?v=aVJIPjJ
---> http://www.postimage.org/image.php?v=PqFXb2r
---> http://www.postimage.org/image.php?v=aV1eY_9
evo dosta ti je ovo da vidiš a i ovo će ti biti previše
Ostala jos ova dva tiketa,moracu posle ici jos jedan za veceras rekreativno.Devil je napisao/la:Idemo danas da otvorimo sezonu lova.![]()
tiket 2:
Brazil-Kuba 1 1.70
J.Melzer-Seppi 1 1.45![]()
YB-Luzern 1 1.80![]()
Haladas-Lombrad 1 2.0
Hercog-Chakvetadze 1 1.80
tiket 3:
Kaiserslautern-Liverpool 1x 1.65![]()
St.Liege-Auxerre x 3.10![]()
Triglav-Celje x 3.0![]()
Esbjerg-Kopenhagen 1x 1.70
Varteks-Zadar 1 1.70
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.