Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
A najvise mi smeta sto na blogu 10 parova u 10 postova objavis :S
Sto gledas ako ti smeta,to nije tvoj problem vec mojSamo F.K.S !! je napisao/la:A najvise mi smeta sto na blogu 10 parova u 10 postova objavis :S
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne pises al valja sve parove poganjatharry_90 je napisao/la:Sto gledas ako ti smeta,to nije tvoj problem vec mojSamo F.K.S !! je napisao/la:A najvise mi smeta sto na blogu 10 parova u 10 postova objavis :Si ja neznam sta vas to toliko nervira,jel po vasem pisem ?
Ne ljutim se,sto bi se ljutioSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne pises al valja sve parove poganjatharry_90 je napisao/la:Sto gledas ako ti smeta,to nije tvoj problem vec mojSamo F.K.S !! je napisao/la:A najvise mi smeta sto na blogu 10 parova u 10 postova objavis :Si ja neznam sta vas to toliko nervira,jel po vasem pisem ?
sta se ljutis odma
pametnije bi ti bilo ako hoćeš da te neko prati da postaviš nekoliko parova a ne svaki čas novi da dodaješ tako ljudi shvate da si ipak neozbiljan i da bezveze lupaš parove.......
i onda ogodiš kvotu 3.20 i hvališse al nisi je uplatio malo ti je to glupo al ajde zabavljaj se kad nemaš pametnijeg posla
i onda ogodiš kvotu 3.20 i hvališse al nisi je uplatio malo ti je to glupo al ajde zabavljaj se kad nemaš pametnijeg posla
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Joj Aalesund-Valerenga citav svoj zivot igraju oba daju sada 0:0 kada sam ih ja odigrao. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jbt.sto si mi ti pametan,ljubi tatanemanja je napisao/la:pametnije bi ti bilo ako hoćeš da te neko prati da postaviš nekoliko parova a ne svaki čas novi da dodaješ tako ljudi shvate da si ipak neozbiljan i da bezveze lupaš parove.......
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jara, i mene će to oboriti. Jbg, tako nam grah pao.Devil je napisao/la:Joj Aalesund-Valerenga citav svoj zivot igraju oba daju sada 0:0 kada sam ih ja odigrao.
@Harry
Zašto svaki put prijetiš odlaskom?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
a šta si ti to pogodio ljudino moja ako hoćeš poslaću ti ja slike nekih tiketa pa da vidiš za razliku od tebe ja sam uplatio..........
nemoj otići neću imati od koga prepisivati
Neda tata djece,postavi ovdje da svi vidimo,pravis se pametan previsenemanja je napisao/la:a šta si ti to pogodio ljudino moja ako hoćeš poslaću ti ja slike nekih tiketa pa da vidiš za razliku od tebe ja sam uplatio..........
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jest sta napadate harry-a bezveze i de postavi te tiketeharry_90 je napisao/la:Neda tata djece,postavi ovdje da svi vidimo,pravis se pametan previsenemanja je napisao/la:a šta si ti to pogodio ljudino moja ako hoćeš poslaću ti ja slike nekih tiketa pa da vidiš za razliku od tebe ja sam uplatio..........
samo za harija velikog magaharry_90 je napisao/la:Neda tata djece,postavi ovdje da svi vidimo,pravis se pametan previsenemanja je napisao/la:a šta si ti to pogodio ljudino moja ako hoćeš poslaću ti ja slike nekih tiketa pa da vidiš za razliku od tebe ja sam uplatio..........
---> http://www.postimage.org/image.php?v=aVJIPjJ
---> http://www.postimage.org/image.php?v=PqFXb2r
---> http://www.postimage.org/image.php?v=aV1eY_9
evo dosta ti je ovo da vidiš a i ovo će ti biti previše
Evo vidis,ti ako si ovo pogodio,cestitam,ako si od nekog drugog uzeo,libo mu taki tvoj problem,vidis ja te necu napadat,al zasto to nisi stavio ovdje,sa rajom da podijelis ?? Svi heroji nakon bitkenemanja je napisao/la:samo za harija velikog magaharry_90 je napisao/la:Neda tata djece,postavi ovdje da svi vidimo,pravis se pametan previsenemanja je napisao/la:a šta si ti to pogodio ljudino moja ako hoćeš poslaću ti ja slike nekih tiketa pa da vidiš za razliku od tebe ja sam uplatio..........
---> http://www.postimage.org/image.php?v=aVJIPjJ
---> http://www.postimage.org/image.php?v=PqFXb2r
---> http://www.postimage.org/image.php?v=aV1eY_9
evo dosta ti je ovo da vidiš a i ovo će ti biti previše
Biel - Wil 3+ 1.55
Salzburg - Wacker (s.t.) 1 1.50
Timisoara - G.Bistrita 1 1.50
Tatran - Senica 1 2.10
Karlovac - Inter Z. 1 1.60
Rijeka - Split 1 1.55
Brazil - Kuba 1 1.60
kvota: 29.06
Salzburg - Wacker (s.t.) 1 1.50
Timisoara - G.Bistrita 1 1.50
Tatran - Senica 1 2.10
Karlovac - Inter Z. 1 1.60
Rijeka - Split 1 1.55
Brazil - Kuba 1 1.60
kvota: 29.06
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Epic win.
@Nemanja
Da nisi vlasnik kladionice? Ne moraš odgovoriti, vjerovatno nisi. Dakle, umjesto što se vas dvojica prepirete zbog gluposti, bolje i isplativije(nekima) bi bilo da postate tikete i parove na ovome topicu.
@Devil, pu jbg 1:0. Nema veze, moRe bit da prođu oni "gay" tiketi koji ne liče ni na šta.
@Willi
Salzburg je odgođen, samo da znaš.
@Nemanja
Da nisi vlasnik kladionice? Ne moraš odgovoriti, vjerovatno nisi. Dakle, umjesto što se vas dvojica prepirete zbog gluposti, bolje i isplativije(nekima) bi bilo da postate tikete i parove na ovome topicu.
@Devil, pu jbg 1:0. Nema veze, moRe bit da prođu oni "gay" tiketi koji ne liče ni na šta.
@Willi
Salzburg je odgođen, samo da znaš.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ostala jos ova dva tiketa,moracu posle ici jos jedan za veceras rekreativno.Devil je napisao/la:Idemo danas da otvorimo sezonu lova.![]()
tiket 2:
Brazil-Kuba 1 1.70
J.Melzer-Seppi 1 1.45![]()
YB-Luzern 1 1.80![]()
Haladas-Lombrad 1 2.0
Hercog-Chakvetadze 1 1.80
tiket 3:
Kaiserslautern-Liverpool 1x 1.65![]()
St.Liege-Auxerre x 3.10![]()
Triglav-Celje x 3.0![]()
Esbjerg-Kopenhagen 1x 1.70
Varteks-Zadar 1 1.70
nisam vlasnik ......... igram za sebe ali nehvalim se mnogo ali sad me hari natjero pa sam morao da pokažem kad bude neki pametan par onda ću postaviti ovako neću bezveze da lupam.......Monolog je napisao/la:Epic win.
@Nemanja
Sta je ovo tacan rezultat 2:4 @nemanja ovolika kvota?
Stoni tenis?
Stoni tenis?
Puno se pravis pametan,ovdje si dosao da pametujes kako bi trebalo da se radinemanja je napisao/la:nisam vlasnik ......... igram za sebe ali nehvalim se mnogo ali sad me hari natjero pa sam morao da pokažem kad bude neki pametan par onda ću postaviti ovako neću bezveze da lupam.......Monolog je napisao/la:Epic win.
@Nemanja
kvota na gosta bila je preko 4 a tačan rezz 99 ne vidim šta ti je čudno moj delija tuDevil je napisao/la:Sta je ovo tacan rezultat 2:4 @nemanja ovolika kvota?
Stoni tenis?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.