Nemaju mu roditelji nekakvu firmu, nego on i mama imaju marketinsku firmu. Nije on vodio Red point, nego je bio vlasnik Red pointa, a prije toga Kasabe. Nije on bezze tu, nego je kupio upravljacke uloge jos prije Tana. Uvijek je davao pare za klub i pomagao i kad nismo imali za virsli.MortemHz je napisao/la:Nije on vodio Red sam ako ga je vodio. Ne zadnjih par godina makar posto z Nemaju veze ovi sa slike jer se oni ne pitaju nista u klubu a i samim tim ne dobijaju nista.Evander je napisao/la:Joj vidi Fedje. Ja ne znam na osnovu cega se on vrti konstantno oko uprave kluba. Frajer osim sto se grebe od roditelja koji imaju nekakvu firmu, ne znam da je u zivotu ista radio. Ah da, jeste vrtio se nesto oko Sol Azura i Samera Resideta i ako se ne varam vodio je onaj Red na stadionu.
Joj vidi Saciragic Muhameda, vjecitog penzionera Centrotransa, koji i danas klepa jadne radnike koje je ranije ucjenjivao da mu za dzaba prodaju svoje dionice. Ne znam sta ce on ovdje, kad jedino sto ga zanima je njegov dzep.
Joj koliko ubleha na jednoj slici. Tamam sam poceo se nadati boljem, nakon sto ovog makedonca imenovase, onda vidjeh ovu sliku punu lopova i uhljupa![]()
![]()
Ako treba koga pljuvati, njega ne treba sigurno, jer nije nikad uzeo od kluba, samo je dao.