FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultrasegamega
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrasegamega » 20 dec 2016, 14:46

MortemHz je napisao/la:
Evander je napisao/la:Joj vidi Fedje. Ja ne znam na osnovu cega se on vrti konstantno oko uprave kluba. Frajer osim sto se grebe od roditelja koji imaju nekakvu firmu, ne znam da je u zivotu ista radio. Ah da, jeste vrtio se nesto oko Sol Azura i Samera Resideta i ako se ne varam vodio je onaj Red na stadionu.
Joj vidi Saciragic Muhameda, vjecitog penzionera Centrotransa, koji i danas klepa jadne radnike koje je ranije ucjenjivao da mu za dzaba prodaju svoje dionice. Ne znam sta ce on ovdje, kad jedino sto ga zanima je njegov dzep.
Joj koliko ubleha na jednoj slici. Tamam sam poceo se nadati boljem, nakon sto ovog makedonca imenovase, onda vidjeh ovu sliku punu lopova i uhljupa :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Nije on vodio Red sam ako ga je vodio. Ne zadnjih par godina makar posto z Nemaju veze ovi sa slike jer se oni ne pitaju nista u klubu a i samim tim ne dobijaju nista.
Nemaju mu roditelji nekakvu firmu, nego on i mama imaju marketinsku firmu. Nije on vodio Red point, nego je bio vlasnik Red pointa, a prije toga Kasabe. Nije on bezze tu, nego je kupio upravljacke uloge jos prije Tana. Uvijek je davao pare za klub i pomagao i kad nismo imali za virsli.
Ako treba koga pljuvati, njega ne treba sigurno, jer nije nikad uzeo od kluba, samo je dao.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2016, 16:56

Evander je napisao/la:Od adekvatne zamjene Rustomovicu, vise bi me jedino veselilo da u akademiju dovedu strucne trenere SA LICENCAMA.
mislim da je tan i doveo makedonca da rastjera sve nesposobne i nestrucne ljude iz kluba. vjerujem da ce akademija biti prva na ''udaru''

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 dec 2016, 17:15

TobeYarabi je napisao/la:
Evander je napisao/la:Od adekvatne zamjene Rustomovicu, vise bi me jedino veselilo da u akademiju dovedu strucne trenere SA LICENCAMA.
mislim da je tan i doveo makedonca da rastjera sve nesposobne i nestrucne ljude iz kluba. vjerujem da ce akademija biti prva na ''udaru''
To je i moje misljenje i upravo se tome nadam. Ovaj nema te jaranske i sentinentalne odnose.
Ne valjas, letis.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2016, 17:30

Evander je napisao/la:
To je i moje misljenje i upravo se tome nadam. Ovaj nema te jaranske i sentinentalne odnose.
Ne valjas, letis.
tan je uvjek govorio da je akademija prioritet, a znamo svi da u njoj imamo ljude koji su tu samo zato sto su nekad nekome valjali. nama akademija sluzi da bi pokazali zahvalnost ili bolje recno uhljebili prijatelje, ''legende'' bivse igrace itd a to je velika greska jer bez dobrih ucitelja/trenera tesko je napraviti dobrog igraca. dzaba talenat i sve ostalo kad ti ljudi poput hurtica ''odgajaju'' igrace. zato mislim da ce makedoncu akademija biti prioritet. a naravno da ce pratiti i sve ostalo sto se desava u i oko kluba.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 dec 2016, 17:55

to bi bilo izvanredno :thumbup: mada samo "skauta" da otjera postao bi besmrtan :urnebes: :clap: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 dec 2016, 18:02

Ne znam koliko je pametno da se Ilievski uopste mijesa u sportski segment.Zna se sta je njegov posao,zato sportski dio treba dati nekome ko zna znanje.
U suprotnom da nam se ne desi jos jedan Dino Selimovic...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2016, 18:08

Ado76 je napisao/la:Ne znam koliko je pametno da se Ilievski uopste mijesa u sportski segment.Zna se sta je njegov posao,zato sportski dio treba dati nekome ko zna znanje.
nece se on mjesati u sportski segment, ali hoce npr provjeriti ko i kako radi u tom segmentu..npr zatraziti da niko u FKS ne moze biti trener ako zato nema odgovarajucu diplomu/licencu i odredjeni uspjeh u proslosti, ili preispitati kako je neko dosao na neku poziciju itd

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 dec 2016, 18:14

Ado76 je napisao/la:Ne znam koliko je pametno da se Ilievski uopste mijesa u sportski segment.Zna se sta je njegov posao,zato sportski dio treba dati nekome ko zna znanje.
nece se on mjesati u sportski segment, ali hoce npr provjeriti ko i kako radi u tom segmentu..npr zatraziti da niko u FKS ne moze biti trener ako zato nema odgovarajucu diplomu/licencu i odredjeni uspjeh u proslosti, ili preispitati kako je neko dosao na neku poziciju itd
To uredu,ako bude isao do te granice.Ali ce biti problem ako on bude odlucivao ko je kvalifikovan a ko nije za sportski dio.
Ako bude imao saradnika,tipa Vukicevica,onda moze da napravi dar-mar na svim poljima.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2016, 18:23

Ado76 je napisao/la:
To uredu,ako bude isao do te granice.Ali ce biti problem ako on bude odlucivao ko je kvalifikovan a ko nije za sportski dio.
Ako bude imao saradnika,tipa Vukicevica,onda moze da napravi dar-mar na svim poljima.
ja se nadam da hoce. jer dok god nam se u klub zaposljavaju jarani umjesto sposobnih ljudi bicemo samo prosjek. kad na sve pozicije dovedemo sposobne profesionalce haracemo ovom ligom, a mozda napravimo i neki iskorak u europi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2016, 18:26

To tobe :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 dec 2016, 18:27

Upravo to.... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: E sta docekasmo ozbiljnu pricu sa bratom @tobe

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2016, 18:29

Ado76 je napisao/la:Upravo to.... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: E sta docekasmo ozbiljnu pricu sa bratom @tobe

Sad mogu i umrijeti :lol: :tokralju:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 dec 2016, 18:32

Ja sam ovdje izgleda jedini koji je pesimista po pitanju ovog makedonca. Mislim da ce njegov jedini doprinos biti u tome da postojece troskove svede na minimum,u administraciji prvenstveno i da prati i pokrpi sve rupe gdje eventualno 'curi' novac,kao i da redovne regularne troskove skrese.
Takode mislim da ce ove mjere stednje zahvatiti i sportski segment,mada neki ocekuju da budzet u tom dijelu bude veci ja cisto sumnjam. Jer Tan je i doveo kapitalistu da mu stedi pare,a ne da ih rasipa.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 dec 2016, 18:33

MortemHz je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Upravo to.... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: E sta docekasmo ozbiljnu pricu sa bratom @tobe

Nije ovo on,neko ga je hakov'o :urnebes: :urnebes: :urnebes:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 dec 2016, 18:41

MortemHz je napisao/la:

nestalo mi alkohola..zavrnula zena pipu :lol:
dovela nam makedonca u kucu :rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2016, 18:43

MortemHz je napisao/la:

Hajd' ako nista sad ces imati ajvar :rol:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 dec 2016, 18:44

MortemHz je napisao/la:

Sad ce te na plin prikljuciti :rol: :rol: :rol:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 dec 2016, 19:04

zagorski je napisao/la:Ja sam ovdje izgleda jedini koji je pesimista po pitanju ovog makedonca. Mislim da ce njegov jedini doprinos biti u tome da postojece troskove svede na minimum,u administraciji prvenstveno i da prati i pokrpi sve rupe gdje eventualno 'curi' novac,kao i da redovne regularne troskove skrese.
Takode mislim da ce ove mjere stednje zahvatiti i sportski segment,mada neki ocekuju da budzet u tom dijelu bude veci ja cisto sumnjam. Jer Tan je i doveo kapitalistu da mu stedi pare,a ne da ih rasipa.

Ne mogu da vjerujem da si ti pesimista
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 dec 2016, 19:27

Majkl je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ja sam ovdje izgleda jedini koji je pesimista po pitanju ovog makedonca. Mislim da ce njegov jedini doprinos biti u tome da postojece troskove svede na minimum,u administraciji prvenstveno i da prati i pokrpi sve rupe gdje eventualno 'curi' novac,kao i da redovne regularne troskove skrese.

Pesimista je samo optimista sa iskustvom.
To prvo.
A drugo,cim si ti poceo da hvalis makedonca nesto mi je tu zasmrdilo i izgubio sam svaki optimizam kojeg sam bar malo imao.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 20 dec 2016, 19:45

zagorski je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

Pesimista je samo optimista sa iskustvom.
To prvo.
A drugo,cim si ti poceo da hvalis makedonca nesto mi je tu zasmrdilo i izgubio sam svaki optimizam kojeg sam bar malo imao.
U ovom zadnjem se slazemo bogami.Odmah mi je makedonac pao u ocima cim je glavonji dobar.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, f16, Sarajevskigigant1921, Vjecnobordo i 21 gost.