FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U svakom slucaju, ovo je napredak. Jos investitor treba svoj dio posla odraditi.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Što se tiče trenutne situacije oko kluba ja sam zadovoljan i optimističan.
Prije svega, drastično smo se pojačali odlaskom Edisa i Dine (?), došao je "stranac" sa impresivnim CV-om.
Mišljenja sam da su veća pojačanja stručni ljudi koji vode klub nego igrači kvaliteta kao što je Benko, Cimirot, Sharbini itd..
Nadam se da će doći i Vukićević i da će se još dodatno pojačati kadar ljudi koji će voditi klub.
Kvalitetni i stručni ljudi = dobri rezultati.
Isto tako me raduju ovi Brazilci u akademiji, baš Evropski i kako doliči velikom klubu.
Mislim da smo u mogućnosti zadržati sve igrače koje želimo i da se možemo kvalitetno pojačati kako bi uspjeli skinuti Zrinjskog ili eventualno osvojiti kup.
Bio sam pesimističan, razočaran, ali stvari idu na bolje, nakon odlaska najgoreg trenera (Hurtića (poslije njega Ješić)) i lopova Edisa i Dine. Može bolje ali i ovo je za sad fantastično i mislim da ćemo na kraju uzeti bar jedan trofej što nisam mogao ni sanjati prije mjesec i po-dva.
I da, konačno da se prvo krene sa mjenjanjem ljudi u upravi a ne mjenjanjem kompletne ekipe, da i to dočekamo.
Prije svega, drastično smo se pojačali odlaskom Edisa i Dine (?), došao je "stranac" sa impresivnim CV-om.
Mišljenja sam da su veća pojačanja stručni ljudi koji vode klub nego igrači kvaliteta kao što je Benko, Cimirot, Sharbini itd..
Nadam se da će doći i Vukićević i da će se još dodatno pojačati kadar ljudi koji će voditi klub.
Kvalitetni i stručni ljudi = dobri rezultati.
Isto tako me raduju ovi Brazilci u akademiji, baš Evropski i kako doliči velikom klubu.
Mislim da smo u mogućnosti zadržati sve igrače koje želimo i da se možemo kvalitetno pojačati kako bi uspjeli skinuti Zrinjskog ili eventualno osvojiti kup.
Bio sam pesimističan, razočaran, ali stvari idu na bolje, nakon odlaska najgoreg trenera (Hurtića (poslije njega Ješić)) i lopova Edisa i Dine. Može bolje ali i ovo je za sad fantastično i mislim da ćemo na kraju uzeti bar jedan trofej što nisam mogao ni sanjati prije mjesec i po-dva.
I da, konačno da se prvo krene sa mjenjanjem ljudi u upravi a ne mjenjanjem kompletne ekipe, da i to dočekamo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jel Hurtic jos u akademiji ??
Od adekvatne zamjene Rustomovicu, vise bi me jedino veselilo da u akademiju dovedu strucne trenere SA LICENCAMA.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Nemaju mu roditelji nekakvu firmu, nego on i mama imaju marketinsku firmu. Nije on vodio Red point, nego je bio vlasnik Red pointa, a prije toga Kasabe. Nije on bezze tu, nego je kupio upravljacke uloge jos prije Tana. Uvijek je davao pare za klub i pomagao i kad nismo imali za virsli.MortemHz je napisao/la:Nije on vodio Red sam ako ga je vodio. Ne zadnjih par godina makar posto z Nemaju veze ovi sa slike jer se oni ne pitaju nista u klubu a i samim tim ne dobijaju nista.Evander je napisao/la:Joj vidi Fedje. Ja ne znam na osnovu cega se on vrti konstantno oko uprave kluba. Frajer osim sto se grebe od roditelja koji imaju nekakvu firmu, ne znam da je u zivotu ista radio. Ah da, jeste vrtio se nesto oko Sol Azura i Samera Resideta i ako se ne varam vodio je onaj Red na stadionu.
Joj vidi Saciragic Muhameda, vjecitog penzionera Centrotransa, koji i danas klepa jadne radnike koje je ranije ucjenjivao da mu za dzaba prodaju svoje dionice. Ne znam sta ce on ovdje, kad jedino sto ga zanima je njegov dzep.
Joj koliko ubleha na jednoj slici. Tamam sam poceo se nadati boljem, nakon sto ovog makedonca imenovase, onda vidjeh ovu sliku punu lopova i uhljupa![]()
![]()
Ako treba koga pljuvati, njega ne treba sigurno, jer nije nikad uzeo od kluba, samo je dao.
- TobeYarabi
- Kontakt:
mislim da je tan i doveo makedonca da rastjera sve nesposobne i nestrucne ljude iz kluba. vjerujem da ce akademija biti prva na ''udaru''Evander je napisao/la:Od adekvatne zamjene Rustomovicu, vise bi me jedino veselilo da u akademiju dovedu strucne trenere SA LICENCAMA.
To je i moje misljenje i upravo se tome nadam. Ovaj nema te jaranske i sentinentalne odnose.TobeYarabi je napisao/la:mislim da je tan i doveo makedonca da rastjera sve nesposobne i nestrucne ljude iz kluba. vjerujem da ce akademija biti prva na ''udaru''Evander je napisao/la:Od adekvatne zamjene Rustomovicu, vise bi me jedino veselilo da u akademiju dovedu strucne trenere SA LICENCAMA.
Ne valjas, letis.
- TobeYarabi
- Kontakt:
tan je uvjek govorio da je akademija prioritet, a znamo svi da u njoj imamo ljude koji su tu samo zato sto su nekad nekome valjali. nama akademija sluzi da bi pokazali zahvalnost ili bolje recno uhljebili prijatelje, ''legende'' bivse igrace itd a to je velika greska jer bez dobrih ucitelja/trenera tesko je napraviti dobrog igraca. dzaba talenat i sve ostalo kad ti ljudi poput hurtica ''odgajaju'' igrace. zato mislim da ce makedoncu akademija biti prioritet. a naravno da ce pratiti i sve ostalo sto se desava u i oko kluba.Evander je napisao/la:To je i moje misljenje i upravo se tome nadam. Ovaj nema te jaranske i sentinentalne odnose.TobeYarabi je napisao/la:mislim da je tan i doveo makedonca da rastjera sve nesposobne i nestrucne ljude iz kluba. vjerujem da ce akademija biti prva na ''udaru''Evander je napisao/la:Od adekvatne zamjene Rustomovicu, vise bi me jedino veselilo da u akademiju dovedu strucne trenere SA LICENCAMA.
Ne valjas, letis.
to bi bilo izvanrednoTobeYarabi je napisao/la:mislim da je tan i doveo makedonca da rastjera sve nesposobne i nestrucne ljude iz kluba. vjerujem da ce akademija biti prva na ''udaru''Evander je napisao/la:Od adekvatne zamjene Rustomovicu, vise bi me jedino veselilo da u akademiju dovedu strucne trenere SA LICENCAMA.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam koliko je pametno da se Ilievski uopste mijesa u sportski segment.Zna se sta je njegov posao,zato sportski dio treba dati nekome ko zna znanje.
U suprotnom da nam se ne desi jos jedan Dino Selimovic...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- TobeYarabi
- Kontakt:
nece se on mjesati u sportski segment, ali hoce npr provjeriti ko i kako radi u tom segmentu..npr zatraziti da niko u FKS ne moze biti trener ako zato nema odgovarajucu diplomu/licencu i odredjeni uspjeh u proslosti, ili preispitati kako je neko dosao na neku poziciju itdAdo76 je napisao/la:Ne znam koliko je pametno da se Ilievski uopste mijesa u sportski segment.Zna se sta je njegov posao,zato sportski dio treba dati nekome ko zna znanje.
To uredu,ako bude isao do te granice.Ali ce biti problem ako on bude odlucivao ko je kvalifikovan a ko nije za sportski dio.TobeYarabi je napisao/la:nece se on mjesati u sportski segment, ali hoce npr provjeriti ko i kako radi u tom segmentu..npr zatraziti da niko u FKS ne moze biti trener ako zato nema odgovarajucu diplomu/licencu i odredjeni uspjeh u proslosti, ili preispitati kako je neko dosao na neku poziciju itdAdo76 je napisao/la:Ne znam koliko je pametno da se Ilievski uopste mijesa u sportski segment.Zna se sta je njegov posao,zato sportski dio treba dati nekome ko zna znanje.
Ako bude imao saradnika,tipa Vukicevica,onda moze da napravi dar-mar na svim poljima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja se nadam da hoce. jer dok god nam se u klub zaposljavaju jarani umjesto sposobnih ljudi bicemo samo prosjek. kad na sve pozicije dovedemo sposobne profesionalce haracemo ovom ligom, a mozda napravimo i neki iskorak u europi.Ado76 je napisao/la:To uredu,ako bude isao do te granice.Ali ce biti problem ako on bude odlucivao ko je kvalifikovan a ko nije za sportski dio.TobeYarabi je napisao/la:nece se on mjesati u sportski segment, ali hoce npr provjeriti ko i kako radi u tom segmentu..npr zatraziti da niko u FKS ne moze biti trener ako zato nema odgovarajucu diplomu/licencu i odredjeni uspjeh u proslosti, ili preispitati kako je neko dosao na neku poziciju itdAdo76 je napisao/la:Ne znam koliko je pametno da se Ilievski uopste mijesa u sportski segment.Zna se sta je njegov posao,zato sportski dio treba dati nekome ko zna znanje.
Ako bude imao saradnika,tipa Vukicevica,onda moze da napravi dar-mar na svim poljima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To tobe 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravo to....
E sta docekasmo ozbiljnu pricu sa bratom @tobe
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ado76 je napisao/la:Upravo to....![]()
![]()
![]()
Sad mogu i umrijeti
Ja sam ovdje izgleda jedini koji je pesimista po pitanju ovog makedonca. Mislim da ce njegov jedini doprinos biti u tome da postojece troskove svede na minimum,u administraciji prvenstveno i da prati i pokrpi sve rupe gdje eventualno 'curi' novac,kao i da redovne regularne troskove skrese.
Takode mislim da ce ove mjere stednje zahvatiti i sportski segment,mada neki ocekuju da budzet u tom dijelu bude veci ja cisto sumnjam. Jer Tan je i doveo kapitalistu da mu stedi pare,a ne da ih rasipa.
Takode mislim da ce ove mjere stednje zahvatiti i sportski segment,mada neki ocekuju da budzet u tom dijelu bude veci ja cisto sumnjam. Jer Tan je i doveo kapitalistu da mu stedi pare,a ne da ih rasipa.
Nije ovo on,neko ga je hakov'oMortemHz je napisao/la:Ado76 je napisao/la:Upravo to....![]()
![]()
![]()
Sad mogu i umrijeti![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
nestalo mi alkohola..zavrnula zena pipuMortemHz je napisao/la:Ado76 je napisao/la:Upravo to....![]()
![]()
![]()
Sad mogu i umrijeti![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajd' ako nista sad ces imati ajvarTobeYarabi je napisao/la:nestalo mi alkohola..zavrnula zena pipuMortemHz je napisao/la:Ado76 je napisao/la:Upravo to....![]()
![]()
![]()
Sad mogu i umrijeti![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46 i 22 gosta.