nisam vlasnik ......... igram za sebe ali nehvalim se mnogo ali sad me hari natjero pa sam morao da pokažem kad bude neki pametan par onda ću postaviti ovako neću bezveze da lupam.......Monolog je napisao/la:Epic win.
@Nemanja
Da nisi vlasnik kladionice? Ne moraš odgovoriti, vjerovatno nisi. Dakle, umjesto što se vas dvojica prepirete zbog gluposti, bolje i isplativije(nekima) bi bilo da postate tikete i parove na ovome topicu.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta je ovo tacan rezultat 2:4 @nemanja ovolika kvota?
Stoni tenis?
Stoni tenis?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Puno se pravis pametan,ovdje si dosao da pametujes kako bi trebalo da se radinemanja je napisao/la:nisam vlasnik ......... igram za sebe ali nehvalim se mnogo ali sad me hari natjero pa sam morao da pokažem kad bude neki pametan par onda ću postaviti ovako neću bezveze da lupam.......Monolog je napisao/la:Epic win.
@Nemanja
Da nisi vlasnik kladionice? Ne moraš odgovoriti, vjerovatno nisi. Dakle, umjesto što se vas dvojica prepirete zbog gluposti, bolje i isplativije(nekima) bi bilo da postate tikete i parove na ovome topicu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
kvota na gosta bila je preko 4 a tačan rezz 99 ne vidim šta ti je čudno moj delija tuDevil je napisao/la:Sta je ovo tacan rezultat 2:4 @nemanja ovolika kvota?
Stoni tenis?
Nisam znao koji je sport u pitanju pa sam zato pitao.
harry_90 je napisao/la:Puno se pravis pametan,ovdje si dosao da pametujes kako bi trebalo da se radinemanja je napisao/la:nisam vlasnik ......... igram za sebe ali nehvalim se mnogo ali sad me hari natjero pa sam morao da pokažem kad bude neki pametan par onda ću postaviti ovako neću bezveze da lupam.......Monolog je napisao/la:Epic win.
@Nemanja
budi pametan pa sta postavi,nemoras ovdje pametovat
dobro je i tebe hary aj ti postavi neki novi par nisi odavno
Aj ovdje si dosao da pametujes,lafo ti skinuo tacan rezultat 2:4
dobro si rekao nisam dugo postavio,al necu imas sad ti,jbg ti uvodis ovdje nova pravila,hajmo kvota 99 kako sam ja vidio 
Devil je napisao/la:Nisam znao koji je sport u pitanju pa sam zato pitao.
fudbal ili ti nogomet
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nema ništa gore od sopstvenog hvaljenja, da se razumijemo. Ja se iskreno nadam da ću te viđati na ovom podforumu te da ćemo se smijati ili psovati pogođenim, odnosno promašenim parovima, ha ya.nemanja je napisao/la:nisam vlasnik ......... igram za sebe ali nehvalim se mnogo ali sad me hari natjero pa sam morao da pokažem kad bude neki pametan par onda ću postaviti ovako neću bezveze da lupam.......
Jbg, i ja postavljam kojekakve gluposti; u posljednje vrijeme ne mogu ništa pogoditi, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Monolog ajde stavi onaj svoj stari potpis treba mi da Auxerre izednaci. 
edit:Ne treba 1:1 Auxerre,
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHHAHAHHADevil je napisao/la:@Monolog ajde stavi onaj svoj stari potpis treba mi da Auxerre izednaci.
Sad će preokrenuti zbog mog potpisa. Da ga skinem, a?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Stvarno ima nesta u tom tvome potpisu.Monolog je napisao/la:HAHAHAHAHHAHAHHADevil je napisao/la:@Monolog ajde stavi onaj svoj stari potpis treba mi da Auxerre izednaci.
Sad će preokrenuti zbog mog potpisa. Da ga skinem, a?
Ima li sutra ijedna normalna liga?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nikad ali nikad vise skandinavci na moj listic pu majku im izbise mi godisnju za sjever i neku finu majicu i da se napijem ko covjek pu dabogda vam citava skandinavija potonula hebli vam fjordovi,led,sume,mora i ostalo sve !
Finci uuuuuuuuuuuuaaaaaaaa
Finci uuuuuuuuuuuuaaaaaaaa
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
napokon da i ja dobijemharry_90 je napisao/la:1 tiket :
Hajduk - Istra 1
Sturm - Kapfenberg 1
Malmo - AIK 1
Gruzija - Bjelorusija 1 (kosarka)
Melzer - Seppi 1
kvota 4.70 na 5km 23.50 km
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:napokon da i ja dobijemharry_90 je napisao/la:1 tiket :
Hajduk - Istra 1
Sturm - Kapfenberg 1
Malmo - AIK 1
Gruzija - Bjelorusija 1 (kosarka)
Melzer - Seppi 1
kvota 4.70 na 5km 23.50 km
Bravo mene je danas krenulo sa pogadjanjem pratio sam pad kvota ali steta sve sam na fb postavio a nisam ovdje
Šta je sa Salzburgom, oće li se igrat sutra jer mi je to ostalo?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Šta je sa Salzburgom, oće li se igrat sutra jer mi je to ostalo?
Kolko para ?
- Barney Stinson
- Kontakt:
Melzer i Slaven Belupo za mene ziceri dana, kvota 1,50 i 1,65... To cu odigrati i jos naci koji par i to je to...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.