La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 24 jul 2010, 19:14

Nail for Real je napisao/la:@semafresh
U nekim stvarima ste veci od Reala? :lol: :lol: Daj molim te 8-) To sto nikad nijeste ispali iz Primere sluzi vam na cast, ali trofeji se gledaju, tako da ...
Politika kluba da se ne dovode stranci je za respect, ali to ne daje REZULTATE tako da ne vidim po cemu ste vi 3 najbolji klub. 3 klub sa najvecom tradicijom, mozda. Ali ukupno gledano ni prismrdit ne mozete Atl. Madridu, Valenciji pa mozda i Deportivu.
pa jesu uspjesniji u Kupu Kralja 8-) 23-17 i to je za Respekt :)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jul 2010, 19:20, ukupno mijenjano 3 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 jul 2010, 19:17

juznjak> je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:@semafresh
U nekim stvarima ste veci od Reala? :lol: :lol: Daj molim te 8-) To sto nikad nijeste ispali iz Primere sluzi vam na cast, ali trofeji se gledaju, tako da ...
Politika kluba da se ne dovode stranci je za respect, ali to ne daje REZULTATE tako da ne vidim po cemu ste vi 3 najbolji klub. 3 klub sa najvecom tradicijom, mozda. Ali ukupno gledano ni prismrdit ne mozete Atl. Madridu, Valenciji pa mozda i Deportivu.
pa jesu uspjesniji u Kupu Kralja 8-) 23-17 i to je za Respekt :)
pa valjda je tako :|
Ali opet ne vidim Atl. Bilbao kao najveceg velikana spanskog fudbala poslije Reala i Barce.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jul 2010, 19:23

ja to vidim ovako
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza
Villareal top 10 po meni 8-)

da zaboravi da su se vratili :D tu su oni 6-7 mjesto ..
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jul 2010, 19:25, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 jul 2010, 19:24

juznjak> je napisao/la:ja to vidim ovako
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza 8-)
Pa to bi bilo to,otprilike, mozda Sociedad umjesto Zaragoze
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 24 jul 2010, 19:38

Bitna je realnost, a mogu i ja pisati kako vidim da je Athletic prvi na toj vasoj ljestvici, doduse Athletic u zadnjih 20 godina gura negdje oko sredine tabele, bez znacajnijeg uspjeha, zbog toga vi i odbacujete Athletic kao veliki klub.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jul 2010, 20:13

Real
Barca
Atletico
Valencia
Athletic
Deportivo
Betis
Sevilla
Zaragoza
Real Sociedad
Rey de la furia española...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 jul 2010, 20:15

Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza

po kojem je to kriteriju sevilla peta, ispred athletic bilbaoa?
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 24 jul 2010, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

semafresh<
Kontakt:

Post Postao/la semafresh< » 24 jul 2010, 20:20

Po kriteriju da je to pisao navijac Atletico Madrida i da mu je Sevilla simpaticna, ostalo nebih znao :P
Ipak je stavio da je Sevilla peta, hehe, al hajd Sevilla, al odkud Deportivo ispred Bilbaa, jel sto imaju dobre navijace ili :?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jul 2010, 20:25

Wolverine je napisao/la:
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza

Sevilla harala Evropom i igra svake godine ligu Prvaka i spadaju u sami vrh Primere to ti dodje isto kao Chelsea u EPL i on spada on u veliku cetvorku a ne Aston vila recimo nadam se da ti je jasnije .....

cuj odkud Depor peti? pa taj Depor je harao sa Valenciom i Realom Evropom do nedavno i bio prvak Spanije u modernoj eri a bilbao se borio za opstanak
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jul 2010, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 24 jul 2010, 20:26

semafresh< je napisao/la:Po kriteriju da je to pisao navijac Atletico Madrida i da mu je Sevilla simpaticna, ostalo nebih znao :P
Ipak je stavio da je Sevilla peta, hehe, al hajd Sevilla, al odkud Deportivo ispred Bilbaa, jel sto imaju dobre navijace ili :?
Nije vec jer su imali Djalminhu, igraca kakvog vi nikada necete imati ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 jul 2010, 20:27

Ja ako bi ikad stavio Deportivo ispred Atlethica to bi bilo zbog onog revansa protiv Milana u LP s 4:0
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jul 2010, 23:19

majestic24 je napisao/la:Ja ako bi ikad stavio Deportivo ispred Atlethica to bi bilo zbog onog revansa protiv Milana u LP s 4:0

a i zbog ovog [youtube][/youtube]

dosao Magic Johnson da ih bodri :lol: lafo Galactikosi 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jul 2010, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 24 jul 2010, 23:21

Jao sto smo jadni :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 jul 2010, 01:43

juznjak> je napisao/la: Sevilla harala Evropom i igra svake godine ligu Prvaka i spadaju u sami vrh Primere to ti dodje isto kao Chelsea u EPL i on spada on u veliku cetvorku a ne Aston vila recimo nadam se da ti je jasnije .....
chelsea mozda sada spada u tu veliku cetvorku, ali sigurno nisu medju detri ako cijelu historiju uzmemo u obzir.

sevilla je trenutno top 4 u primeri u to nema sumnje, ali samo trenutno.

Erreala9
Kontakt:

Post Postao/la Erreala9 » 25 jul 2010, 09:00

semafresh< je napisao/la:Haha, imamo i navijaca malenih iz San Sebastiana :mrgreen:
Jedino sto mi se đasvi jest Anoeta, al ipak ste i pored nekih stvari manji klub od Athletica, naravno najveci klub u Baskiji je upravo Athletic.
Dobrodošao Sociedadovac ;)
Drug vidjet cemo ove sezone kakav ce Sociedad biti,ali vjeruj mi po jačini timova tu smo negdje!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 jul 2010, 12:30

:lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 jul 2010, 12:47

juznjak> je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza

Sevilla harala Evropom i igra svake godine ligu Prvaka i spadaju u sami vrh Primere to ti dodje isto kao Chelsea u EPL i on spada on u veliku cetvorku a ne Aston vila recimo nadam se da ti je jasnije .....

cuj odkud Depor peti? pa taj Depor je harao sa Valenciom i Realom Evropom do nedavno i bio prvak Spanije u modernoj eri a bilbao se borio za opstanak

Što uvijek pišete neprovjerene informacije, kako će Depor (1 titula) biti ispred Athletic B. (8 titula).....
Atletico M. ima 9 titula i on je treći na listi najtrofejnijih ekipa....Gde je ovde Sociedad koji je isto par puta bio prvak, i nije mi jasno odakle ovde Villareal koji je tek '98 prvi put ušao u primeru :shock: :shock:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 25 jul 2010, 16:23

Hare_BvB je napisao/la: Što uvijek pišete neprovjerene informacije, kako će Depor (1 titula) biti ispred Athletic B. (8 titula).....
Atletico M. ima 9 titula i on je treći na listi najtrofejnijih ekipa....Gde je ovde Sociedad koji je isto par puta bio prvak, i nije mi jasno odakle ovde Villareal koji je tek '98 prvi put ušao u primeru :shock: :shock:
Djalminha...

A Villareal je jednom zamalo igrao finale LP, pa ti kontaj :roll:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 jul 2010, 16:27

31-18 lijepo, lijepo 8-) :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 jul 2010, 16:59

Chologol je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la: Što uvijek pišete neprovjerene informacije, kako će Depor (1 titula) biti ispred Athletic B. (8 titula).....
Djalminha...

A Villareal je jednom zamalo igrao finale LP, pa ti kontaj :roll:
Božeeeeeeeee :!: :!: :!: :!:

Pa ovo gore je napisano u kontekstu slavnosti i trofejnosti ekipa u Španiji.....Bilbao ima 8 titula i 23 kupa :shock: , Sociedad 2 titule i 2 kupa, Atletico 9 titula i 9 kupova, pa je nevejrovatno da se jedan Depor koji jednom bio prvak i 2 puta uzeo kup stavi ispred Athletic B.-a, a da ne govorim o Villarealu kojem je najveću uspjeh 2 treća mjesta u primeri i koji je prvoligaš 11-12 sezona.....
Ako već pravite neke liste, navedite tačne podatke, a ne ovako lupati ko Maksim po diviziji...
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.