pa jesu uspjesniji u Kupu KraljaNail for Real je napisao/la:@semafresh
U nekim stvarima ste veci od Reala?![]()
Daj molim te
To sto nikad nijeste ispali iz Primere sluzi vam na cast, ali trofeji se gledaju, tako da ...
Politika kluba da se ne dovode stranci je za respect, ali to ne daje REZULTATE tako da ne vidim po cemu ste vi 3 najbolji klub. 3 klub sa najvecom tradicijom, mozda. Ali ukupno gledano ni prismrdit ne mozete Atl. Madridu, Valenciji pa mozda i Deportivu.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jul 2010, 19:20, ukupno mijenjano 3 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Nail for Real
- Kontakt:
pa valjda je takojuznjak> je napisao/la:pa jesu uspjesniji u Kupu KraljaNail for Real je napisao/la:@semafresh
U nekim stvarima ste veci od Reala?![]()
Daj molim te
To sto nikad nijeste ispali iz Primere sluzi vam na cast, ali trofeji se gledaju, tako da ...
Politika kluba da se ne dovode stranci je za respect, ali to ne daje REZULTATE tako da ne vidim po cemu ste vi 3 najbolji klub. 3 klub sa najvecom tradicijom, mozda. Ali ukupno gledano ni prismrdit ne mozete Atl. Madridu, Valenciji pa mozda i Deportivu.23-17 i to je za Respekt
Ali opet ne vidim Atl. Bilbao kao najveceg velikana spanskog fudbala poslije Reala i Barce.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ja to vidim ovako
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza
Villareal top 10 po meni
da zaboravi da su se vratili
tu su oni 6-7 mjesto ..
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza
Villareal top 10 po meni
da zaboravi da su se vratili
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jul 2010, 19:25, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa to bi bilo to,otprilike, mozda Sociedad umjesto Zaragozejuznjak> je napisao/la:ja to vidim ovako
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
semafresh<
- Kontakt:
Bitna je realnost, a mogu i ja pisati kako vidim da je Athletic prvi na toj vasoj ljestvici, doduse Athletic u zadnjih 20 godina gura negdje oko sredine tabele, bez znacajnijeg uspjeha, zbog toga vi i odbacujete Athletic kao veliki klub.
Real
Barca
Atletico
Valencia
Athletic
Deportivo
Betis
Sevilla
Zaragoza
Real Sociedad
Barca
Atletico
Valencia
Athletic
Deportivo
Betis
Sevilla
Zaragoza
Real Sociedad
Rey de la furia española...
po kojem je to kriteriju sevilla peta, ispred athletic bilbaoa?juznjak> je napisao/la:ja to vidim ovako
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza
Villareal top 10 po meni
da zaboravi da su se vratilitu su oni 6-7 mjesto ..
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 24 jul 2010, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
semafresh<
- Kontakt:
Po kriteriju da je to pisao navijac Atletico Madrida i da mu je Sevilla simpaticna, ostalo nebih znao 
Ipak je stavio da je Sevilla peta, hehe, al hajd Sevilla, al odkud Deportivo ispred Bilbaa, jel sto imaju dobre navijace ili
Ipak je stavio da je Sevilla peta, hehe, al hajd Sevilla, al odkud Deportivo ispred Bilbaa, jel sto imaju dobre navijace ili
Sevilla harala Evropom i igra svake godine ligu Prvaka i spadaju u sami vrh Primere to ti dodje isto kao Chelsea u EPL i on spada on u veliku cetvorku a ne Aston vila recimo nadam se da ti je jasnije .....Wolverine je napisao/la:po kojem je to kriteriju sevilla peta, ispred athletic bilbaoa?juznjak> je napisao/la:ja to vidim ovako
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza
Villareal top 10 po meni
cuj odkud Depor peti? pa taj Depor je harao sa Valenciom i Realom Evropom do nedavno i bio prvak Spanije u modernoj eri a bilbao se borio za opstanak
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jul 2010, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije vec jer su imali Djalminhu, igraca kakvog vi nikada necete imatisemafresh< je napisao/la:Po kriteriju da je to pisao navijac Atletico Madrida i da mu je Sevilla simpaticna, ostalo nebih znao
- majestic24
- Kontakt:
Ja ako bi ikad stavio Deportivo ispred Atlethica to bi bilo zbog onog revansa protiv Milana u LP s 4:0
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Ja ako bi ikad stavio Deportivo ispred Atlethica to bi bilo zbog onog revansa protiv Milana u LP s 4:0
a i zbog ovog [youtube][/youtube]
dosao Magic Johnson da ih bodri
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jul 2010, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Jao sto smo jadni 
chelsea mozda sada spada u tu veliku cetvorku, ali sigurno nisu medju detri ako cijelu historiju uzmemo u obzir.juznjak> je napisao/la: Sevilla harala Evropom i igra svake godine ligu Prvaka i spadaju u sami vrh Primere to ti dodje isto kao Chelsea u EPL i on spada on u veliku cetvorku a ne Aston vila recimo nadam se da ti je jasnije .....
sevilla je trenutno top 4 u primeri u to nema sumnje, ali samo trenutno.
- Erreala9
- Kontakt:
Drug vidjet cemo ove sezone kakav ce Sociedad biti,ali vjeruj mi po jačini timova tu smo negdje!semafresh< je napisao/la:Haha, imamo i navijaca malenih iz San Sebastiana![]()
Jedino sto mi se đasvi jest Anoeta, al ipak ste i pored nekih stvari manji klub od Athletica, naravno najveci klub u Baskiji je upravo Athletic.
Dobrodošao Sociedadovac
juznjak> je napisao/la:Sevilla harala Evropom i igra svake godine ligu Prvaka i spadaju u sami vrh Primere to ti dodje isto kao Chelsea u EPL i on spada on u veliku cetvorku a ne Aston vila recimo nadam se da ti je jasnije .....Wolverine je napisao/la:po kojem je to kriteriju sevilla peta, ispred athletic bilbaoa?juznjak> je napisao/la:ja to vidim ovako
Real
Barca
Atletico
Valencia
Sevilla
Deportivo
Atl bilbao
Espaynol
Zaragoza
Villareal top 10 po meni
cuj odkud Depor peti? pa taj Depor je harao sa Valenciom i Realom Evropom do nedavno i bio prvak Spanije u modernoj eri a bilbao se borio za opstanak
Što uvijek pišete neprovjerene informacije, kako će Depor (1 titula) biti ispred Athletic B. (8 titula).....
Atletico M. ima 9 titula i on je treći na listi najtrofejnijih ekipa....Gde je ovde Sociedad koji je isto par puta bio prvak, i nije mi jasno odakle ovde Villareal koji je tek '98 prvi put ušao u primeru
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Djalminha...Hare_BvB je napisao/la: Što uvijek pišete neprovjerene informacije, kako će Depor (1 titula) biti ispred Athletic B. (8 titula).....
Atletico M. ima 9 titula i on je treći na listi najtrofejnijih ekipa....Gde je ovde Sociedad koji je isto par puta bio prvak, i nije mi jasno odakle ovde Villareal koji je tek '98 prvi put ušao u primeru![]()
A Villareal je jednom zamalo igrao finale LP, pa ti kontaj
- Nail for Real
- Kontakt:
31-18 lijepo, lijepo

BožeeeeeeeeeChologol je napisao/la:Djalminha...Hare_BvB je napisao/la: Što uvijek pišete neprovjerene informacije, kako će Depor (1 titula) biti ispred Athletic B. (8 titula).....
Atletico M. ima 9 titula i on je treći na listi najtrofejnijih ekipa....Gde je ovde Sociedad koji je isto par puta bio prvak, i nije mi jasno odakle ovde Villareal koji je tek '98 prvi put ušao u primeru![]()
A Villareal je jednom zamalo igrao finale LP, pa ti kontaj
Pa ovo gore je napisano u kontekstu slavnosti i trofejnosti ekipa u Španiji.....Bilbao ima 8 titula i 23 kupa
Ako već pravite neke liste, navedite tačne podatke, a ne ovako lupati ko Maksim po diviziji...
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.