Samo da napomenem u 5. kolu BVB ce biti liseni usluga defanzivca Marca Bartre zbog crvenog kartona.
Sretno nam sutra svima
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ma bartru bi prodao odma da mogu, lik ne valja nistamirgerr je napisao/la:Slike sa utakmice Barca-Bayern ce postaviti Pozde, a strijelci su bili Hummels,Thiago,Lewandowski-Messi i Suarez.
Samo da napomenem u 5. kolu BVB ce biti liseni usluga defanzivca Marca Bartre zbog crvenog kartona.
Sretno nam sutra svima
predji na telemachVedo20 je napisao/la:To je zbog origin-a. Iskljuci notifikacije o ulasku prijatelja na originu ili o chatu. Meni je pomoglo![]()
P.S.
Još mi nisu osposobili internet

imao sam pravni spor s warner music groupom oko ovog videamirgerr je napisao/la:Jel ovo do mene il se video ne moze gledati
Moze sad. Sve superBigDaddy je napisao/la:imao sam pravni spor s warner music groupom oko ovog videamirgerr je napisao/la:Jel ovo do mene il se video ne moze gledatievo sad se opet moze gledati, cini mi se
Rekao je da ce bit online, da cete igrat nocasPozde je napisao/la:Mirgerr hocemo igrati veceras?
jedva cekammirgerr je napisao/la:Odigrano na Allianz Areni. Spanski arbitar se mnogo puta hvatao za dzep, a bilo je i zutih i crvenih kartona.
Uskoro opsirnije
mozes li stavit screenshotove protiv barce, treba mi za statistikuPozde
Cim prebacim sa mobaBigDaddy je napisao/la:mozes li stavit screenshotove protiv barce, treba mi za statistikuPozde

CROtorious je napisao/la:Arsenal - Barcelona 3:0
Giroud
Sanchez
Oxlade-Chamberlain
Igrala se 80. i neka minuta kad je kolega stisnio pauzu i javio se na telefon te je pukla konekcija tijekom te pauze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.